Klaassen geniet: 'Is nu toch weer een beetje anders'

JesseTH, 18-10-2020 om 17:20, 5029 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Davy Klaassen is blij met zijn officiële rentree in het shirt van Ajax. Tegen sc Heerenveen kende de middenvelder een overtuigende terugkeer en wist hij zelfs te scoren. Klaassen heeft nu zin om door te pakken met Ajax, want er valt nog zeker het een en ander te winnen.

'Het was fijn om weer terug te zijn. Als je met 5-1 wint en je kunt ook nog een doelpunt meepikken, dan ben ik wel blij', aldus de routinier tegenover FOX Sports. Heel nieuw was het spelen in de Johan Cruijff ArenA uiteraard niet voor Klaassen, op de veranderde naam na. 'Natuurlijk heb ik hier al lang rondgelopen, maar nu is het toch weer een beetje anders. Elke trainer heeft zijn eigen ideeën. Ik denk dat het vandaag wel prima ging.'

De middenvelder keerde zondag terug bij Ajax zoals hij vertrok: een speler die voorop gaat in de strijd én zich laat horen. 'Dat zit er gewoon in. Ik denk dat het ook moet. Het gaat het team alleen maar beter maken als we praten. Er zijn natuurlijk ook wel een paar jonge jongens en dan is dat niet zo makkelijk. Je moet je er toch overheen zetten. Soms heeft dat een beetje tijd nodig.'

Voordat Klaassen vertrok bij Ajax speelde hij de Europa League-finale nog met de club, maar desondanks weet hij dat Ajax internationaal gezien nu nóg groter is. 'Dat de status van Ajax gegroeid is, dat is zeker. Ajax heeft het de laatste jaren goed gedaan en dan is het extra mooi dat ik hier weer ben.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Oempaloempa
Ik heb een heel goed gevoel bij de terugkeer van Klaasen.
1 0
#WZAWZDB
Zeer goede wedstrijd 1 x raken goede loop acties! Prima!
0 0
RickyAFCA
Ben ik de enige die Klaassen geweldig vond spelen? 1 x raken , nagenoeg altijd vooruit. Ik denk dat dit het missende stukje was!
3 0
Freddy
Klaassen deed weinig spectaculaire dingen en het verschil met Alvarez was echt al schrikbarend groot. Alleen al een bal in 1x doorspelen, tempo erin houden scheelt zoveel.
6 0
insectenverdelg
Hoeft spectaculair te zijn om heel erg waardevol te zijn.
2 0
koppensneller
Je mist denk ik het woordje " niet ". Klopt, soms zijn simpele oplossingen, ingrepen en passies op zich al briljant gevonden.
1 0
insectenverdelg
Wat Klassen wel doet is direct snel een iplossing vonden. Dat inzicht en die opleiding heeft hij.

Denk dat hij na een jaar buffelen weer heel graag echt voetbal wilde spelen. Dat lukte niet bij Werder.en hij brengt energie mee in t elftal.
0 0
Schwalbino
Hoe sneller je speelt hoe meer druk op de tegenstander.
0 0
insectenverdelg
Speelde prima pot. Denk dat het een nuttige aankoop is.
7 0