AD verwacht Tadić in spits en Klaassen op '10'

NielsOpdam, 17-10-2020 om 12:35, 18387 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Dušan Tadić zondag in de spits begint tegen sc Heerenveen. Verder denkt het AD dat Erik ten Hag op de nummer 10-positie voor Davy Klaassen kiest. Quincy Promes wordt dan opgesteld als linksbuiten. Zakaria Labyad gaat hierdoor uit de basisopstelling van Ajax.

Volgens het Algemeen Dagblad begint Ajax achterin met Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind en Nicolás Tagliafico. André Onana staat uiteraard op de goal. Het blok op het middenveld wordt naar verwachting gevormd door Edson Álvarez en Ryan Gravenberch. 

Voorin begint Antony aan de rechterkant en staat Promes linksbuiten. Laatstgenoemde verhuist dan van de nummer 10-positie, waar hij de afgelopen wedstrijden moest spelen. Klaassen vervangt hem op die positie. Volgens het AD begint Ajax met Tadić in de spits. De Serviër heeft daar al vaker gespeeld, maar moest de afgelopen weken als linksbuiten spelen. 

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Álvarez, Gravenberch; Antony, Klaassen, Promes; Tadić. 

Denk jij dat Davy Klaassen scoort en Ajax wint van sc Heerenveen? Zet in en krijg 2,65 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
totaalvoetbal7173
Dit is wat ik bedoel. Vergelijk de echte opstelling met die van het AD. Ajaxshowtime, stop met de AD voorspellingen en kom met een meer betrouwbare. Doe het desnoods zelf.
1 0
Pas
Ik denk dat ze bij het AD niet weten dat ene Kudus bij ons speelt.
1 0
3*stars*3
Jawel maar ze weten ook dat ene Ten Hag de coach is. ;-)

Overigens zou het mij echt niet verbazen als Alvarez er weer in staat.
Sterker nog, zou mij niet verbazen als hij kiest voor een blok met Martinez en Alvarez, Klaassen als “10”...
0 0
Sammy Sosa
Is er iemand die nog wat meekrijgt van trainingen etc? Er kan ook een reden zijn dat bepaalde spelers (martinez bijv.) niet spelen. Geen vorm of blessures etc.
0 0
Amp
Martinez speelt al sinds de start vd voorbereiding niet meer in de basis
0 0
Kingoffdatoilet
Waarom Ten Hag Martinez op de bank zet ten faveure van Alvarez is onbegrijpelijk. Ook vind ik Martinez beter dan Gravenberch. Gravenberch en Alvarez zijn beiden wisselspelers in mijn ogen. Daarmee wil ik niet zeggen dat Gravenberch het nooit echt gaat maken. Alvarez gaat het wel nooit echt maken als middenvelder. Helemaal nergens.
0 0
ajax4perez
Promes naar links buiten en Tadic in de spits is een goede zet Van Ten Hag, mits Neres niet fit is uiteraard.

Verdediging staat goed nu.
Middenveld hoort mijn inziens te bestaan uit Martinez- Klaassen - Kudus
4 0
Kingoffdatoilet
Helemaal met je eens. Ik denk dat Neres inmiddels wel fit genoeg is om in de basis te beginnen. Promes mag lekker banken en invallen in de 60e minuut
0 0
ST
We hadden beter Labyad ipv Danilo naar Twente kunnen sturen. Die gast loopt daar al 4 uit 5. .
2 0
Amp
Toen danilo in jong speelde, wilde niemand hem naar ajax hebben. Hij ondervind in dienst van twente natuurlijk ook een andere weerstand van tegenstanders dan bij ajax he? Speelt in meer open ruimtes en meer terug getrokken ipv al steeds in de 16 te moeten zijn tijdens de opbouw. Vorig seizoen liet ie in zn spaarzame momenten bij 1 ook niet veel zien
0 0
grannig mokum1
Precies, winter transfer terug halen en labyad naar twente
0 0
Blazehaze
Weet niet of er mensen barca zitten te kijken maar wat blijft dat getafe een naar ploegje bahbah
2 0
Tomajax1990
Ze halen het bloed onder je nagels vandaan, echt verschrikkelijk. Corona of Getafe, wat is erger?
0 0
Joseph
Ik ben bang dat met alle onzin die ik de afgelopen tijd van die kale gehoord heb, dit de opstelling wel eens kan worden..

Het was al duidelijk dat hij niet begreep dat Alvarez het probleem was en hij durft Promes niet op de bank te zetten, hoe slecht die ook speelt. Enige positieve is dat Labyad er uit is en Promes het in de as niet meer kan verkloten.
1 0
Flipper33
TH maakt Ajax gewoon maar de klote wordt tijd dat ze eens ingrijpen het zet de duurste spelers op de bank zoals Neres en dan stelt die een Promes op die er niks van bakt pfff
2 -1
Oliveira
Misschien ben ik wat pessimistisch maar ik vermoed dat Ten Hag gewoon Labyad weer in de spits zet. Alvarez mag wat mij betreft banken. Martinez is gewoon een basisspeler. Het is niet de beste oplossing maar Martinez of Blind als verdedigende middenvelder zetten is denk ik altijd beter dan Alvarez weer laten aanmodderen. Misschien zelfs Klaassen als verdedigende middenvelder proberen ( ik vermoed dat dit het niet gaat worden). Ik ben wel benieuwd naar of Kudus als 10 uit de voeten kan.
0 0
Flipper33
En waarom weer Promes die raakt geen knikker zet Neres dan linksbuiten die is weer fit
4 0
Flipper33
Gravenberch en Alvarez pff de eerste is nog veel te licht en de andere heeft een draaicirkel van een vrachtwagen
2 -2
fc Barcelona_ke
ik heb Kudus teruggekeken naar zijn oude club in zijn actie. ondanks zijn linkspoot speelt hij veel bij Nordjaelland rechtshalf! dus ik denk mogelijk dat hij samen met Lisandro Martinez of Ryan Gravenberch kan spelen!
6 0
PetrosQ
Ik zal ook meedoen aan de oproep: We willen een middenveld met Klaassen, Kudus en Martinez.
15 0
4-3-3
Daar zal echter wel uitschakeling in de CL voor nodig zijn voordat EtH dat gaat doen. Of Tadic moet weer even op gesprek gaan bij de EtH om hem even uit te leggen wat er moet gebeuren. Moet Tadic trouwens niet gewoon, in zijn vrije tijd, meteen beginnen aan de trainerscursus? Dan duurt de puzzel misschien wat minder lang aan het begin van het seizoen.
Dit seizoen is het sowieso een raadsel waarom EtH, buiten de flinke aderlating, de overgebleven spelers die goed functioneerden opeens eruit haalde of tegen alle logica in op een andere plek neerzette.
2 0
Joseph
Ik vraag me zo af of er überhaupt nog iemand, behalve ten Hag, zou kiezen voor Alavrez om de boel te verkloten op het middenveld..?
3 0
EricAjax1
Lijkt mij ook het beste op dit moment
5 0
Ajaxbrl
Iedereen ziet het, behalve...
5 0
Adam24
Jammer dat Alvarez hier nog bij staat, maar het zou een ongelooflijke verbetering zijn. Ik vond het eerlijk gezegd problematischer dat Promes op 10 stond dan dat Alvarez op het middenveld stond.
6 -1
fc Barcelona_ke
Overmars gaf hem zeker een opdracht dat hij dit seizoen moet spelen en hoopt in de winterstop of volgend jaar zijn bedrag terugverdienen!
0 0
Benijax
Voor zou ik Tadic doen, geflankeerd door Neres en Anthony die tijdens de wedstrijd kunnen switchen. Midedenveld met Klaassen en Martinez als verdedigend blok met Kudus als 10 ervoor.
Achter het vertrouwde viertal: Nous, schuurs, Blind en Nico. Ook om te kijken of deze opstelling ook werkt tegen Liverpool thuis. Alvarez, Promes en Gravenbergh even banken. Er zijn genoeg wedstrijden, maar speel nu eens vanuit je eigen kracht en stop met het anticiperen op de tegenstander.
4 -1
Labrador
Zou Alvarez naaktfoto's van ten Hag hebben? Want anders kan ik het niet verklaren. Martinez is 3 klasse beter.
7 0
glob
Zou eth dan zo’n klein pikkie hebben dat ie bang is voor chantage?
1 0
ST
Onana ; Nous - Timber - Blind - Nico ; Klaassen - Martinez ; Antony - Kudus - Promes ; Tadic
6 0
Cruijffthebest
Middenveld: Martinez, Kudus en Klaassen, zo hoort het.
13 0
fc Barcelona_ke
Martinez komt beter uit de verf op de LCV! Blind speelt daar ja!
2 -8
Kingoffdatoilet
Vorig seizoen bewezen dat hij als cvm erg goed is.
0 0
krachtpatser66
Alvarez en Labyad banken. Klaassen ipv Alvarez; Tadic spits; Promes linksvoor. Ik denk, en helemaal tegen Heerenveen, dat je de snelheid van M.van Bergen ook moet tacklen, door misschien Timber ipv Schuurs naast Daley te zetten. Dus mijn opstelling zou zijn: Nous, Timber, Daley, Nico; Klaassen, Kudus(ook heel erg snel, hoor), Martinez; Promes, Tadic, Antony.
6 0
Ajaxbrl
Kudus en Martinez moeten toch ten alle tijden 2 streepjes voor hebben op Gravenberch en (vooral) Alvarez!
6 0
Ajaxbrl
AD zit er helaas altyd naast..
3 0
fc Barcelona_ke
Ik zie dit opstelling veel beter, maar hoopt binnenkort dat kudus en gravenberch samen op cobtrolende middenvelder. Alvarez op het bank
4 -2
Joseph
Grootste probleem is niet opgelost, dus het is hoogstens beter. Ben alleen bang dat beter maskeert dat het nog steeds slecht is.
0 0
krachtpatser66
Nee, Kudus, Martinez en Klaassen op het middenveld.
5 0
4-3-3
Als Klaassen speelt zal de opstelling er sowieso iets logischer uitzien. Of het nu is ipv Alvarez of Promes op het middenveld. Nu maar hopen dat EtH ook de andere spelers op het middenveld en in de aanval een keer, ehm, 'probeert' op hun natuurlijke posities. Ik gok een beetje op Klaassen 'op 10'. EtH en ook Overmars blijven namelijk positief over Alvarez op het middenveld, al zie ik totaal niet in waarop dat gebaseerd is. Met Alvarez op het middenveld blijkt Ajax namelijk bijna niet in staat zijn om onder druk uit te voetballen en dat was juist altijd de kracht van Ajax, vooral tegen sterkere tegenstanders. Ik neem dat Alvarez trouwens echt niet kwalijk; hij wordt gewoon totaal verkeerd gebruikt.
2 0
Joseph
Eigenlijk was ik hier al bang voor, toen hij zei dat het voetbal niet goed ging over de rechter kant, haalde hij Antony er uit in plaats van Alvarez. Hij ziet het probleem gewoon echt niet. We praten over een coach met een heel beperkt inzicht.

Het is eigenlijk heel simpel, het middenveld heeft 4 smaken om uit te kiezen en dat zijn Gravenberch, Kudus, Klaassen en Martinez of Blind.

Tegen Heerenveen kan je dan geen foute keuze maken, tegen Liverpool zul je moeten kiezen voor Martinez en dan kies je er willekeurig 2 bij. Maar Alvarez, Alvarez is de slechtste voetballer die ik ooit bij Ajax op het middenveld heb gezien!
2 -2
Amp
Mjah, in de spits heb je ook 3 (max 4 als je promes meetelt) smaken, maar ten hag presteert het een 5e smaak te creëren op basis van 1 goede en 1 gemazzelde vrije trap in de voorbereiding. Na t eerste half jaar van hem vond ik dat ie voordeel van de twijfel kon krijgen omdat ie halverwege instapte. 2e seizoen faalde hij opzichtig bij psv, om erna goed herstel te tonen wat leidde tot cl halve finale. Ergens denk je dan dat je t op de rit heeft. Om vervolgens vorig seizoen na een redelijke start weer te laten zien waar hij daadwerkelijk staat. Bijzondere van vorig seizoen is dan ook dat iedereen het heeft over nipt mislopen van de volgende cl ronde. Als je de potten tegen lille en 1e pot tegen valencia terugkijkt, zag je daar dikke gatenkaas en hielden die 4 voorin hem in het zadel om vervolgens de twee a drie overgebleven allemaal weer op een andere plek te zetten.
0 0
Soccerskins
Ik denk dat dit ook de opstelling gaat worden tegen Liverpool.
1 0
Joseph
En dan ga je nat. Het is jammer dat je dat tegen Heerenveen niet gaat, want anders had je ten Hag er na Liverpool uit kunnen gooien.
0 -3
Amp
Als je tegen Groningen de boot in kunt, dan tegen Heerenveen ook wel hoor.
0 -1
Joseph
Klaassen is wel wat anders dan Promes op 10 en Labyad op de bank word je ook alleen maar beter van. Klasse verschil blijft enorm met Heerenveen, zeker als ze willen winnen.
0 0
3sterrenAjax1
op basis waarvan zou gravenberch de voorkeur boven kudus krijgen?
1 -1
Sjaakvaak
Kudus is niet fit.
1 0
Joseph
Hoort helemaal geen vraag te zijn. De vraag moet zijn: waarom zou Alvarez de voorkeur krijgen boven Kudus?
4 0
Ansjo
Nee de vraag is: waarom staat Alvarez op de loonlijst bij Ajax.
3 0
louis60
Als hij nu wel Tadic in de spits zet, weet je zeker dat hij tot dan toe gewoon fout heeft gezien. En ook dat iedereen, behalve TH, wel wist hoe je de poppetjes goed moest plaatsen. Of zou Tadic een 'wij zit en praat over juiste opstelling' gesprek met TH hebben gehad?
1 0
Restored
Blijkbaar is het een luxe om een coach te hebben die de poppetjes goed neerzet.
2 0
DiAngelo
Nous Rensch Blind Tagliafico
Klaassen Gravenberch
Kudus
Antony Tadic Neres

Alvarez, Promes , Labyad, Martinez...1e reserves...
1 0
Prethoofd123
Probleem 1 van de 2 is dan opgelost en het is eigenlijk te gek voor woorden dat we daar al heel blij mee moeten zijn...
1 0
Tijntjee
Ik snap echt helemaal geen ene reet van Ten hag.
Martinez was zo goed vorig jaar net als Neres en Tadic in de spits. Promes heeft niks laten zien op 10, hoeveel fouten moet Alvarez nog maken om te laten zien dat het een verdediger is?

Erik kijk je mee?

Onana
Nous-Schuurs--Blind--Nico
Martinez-------------Kudus
-------------Klaassen-----------
Antony-----Tadic-----Neres

Promes in laten vallen voor Neres
Alvares in laten vallen voor Schuurs
Labyat in laten voor Davy
Traore verhuren , Brobby doorschuiven
5 -2
krachtpatser66
Mee eens. En dit moet ook de opstelling worden voor de komende tijd.
0 0
insectenverdelg
T is toch duidelijk. Amartinez is im niets een middenvelder 3n Alvarez doet t geweldig.....

Verder, als Kudus fit is, moet dat de allereerste zijn die je opstelt.
1 0
Turbo
Alvarez is als CV nog kwetsbaarder dan als mid. Hoort op geen enkele positie een optie te zijn.
3 -1
Turbo
Promes spits, Tadic linksbuiten. De rest klopt denk ik.

Gaat een waardeloze opstelling worden. En zeperd nummer 2 hangt deze week in de lucht.
2 -3
AlexLitmanen10
Dat kun je nog helemaal niet zeggen.
Ten Hag doet het al 2 jaar logisch. Nu 4 wedstrijden niet.
Hij is koppig maar hij komt er wel
0 -1
Turbo
Wat kan ik niet zeggen?

En de logica is wel vaker ver te zoeken geweest bij TH, niet alleen de afgelopen weken.
2 0
AlexLitmanen10
Je kunt nog niet zeggen dat het een waardeloze opstelling wordt.
Die waardeloze opstelling wordt morgen pas bekend gemaakt ;-)
0 0
trodat4030
Ik vind het ontzettend grappig dat men hier domweg net doet of dit ook daadwerkelijk de opstelling zal worden. Het is niet meer dan de verwachting van het AD, waar ze 1 jaar redelijk kort op zaten, maar met het vertrek van Freek Jansen weer net zo hard gissen naar van alles als voorheen. Zie al kreten voorbij komen dat TH het licht heeft gezien en dat hij goed bezig is, enkel gebaseerd op een verwachting van een krant die NIETS over Ajax weet, al jaren niet.
2 -3
geDaante
Los daarvan is deze trainer natuurlijk allang keihard door de mand gevallen, ookal zou hij onder druk van de buitenwereld toch ineens met die logische opstelling komen, na maanden. Zoals hij vorige seizoen ook na maanden pas een kansloze opstelling aanpaste, nadat het hard fout ging.

Dit is echt een coach van niks helaas, de slechtste die ik ooit actief bezig heb gezien, dus nog erger dan de ergste seizoenen onder De Boer.
2 -3
trodat4030
Ik heb vaak genoeg mn gal gespogen over TH, beetje een herhaling van zetten.
0 0
geDaante
Dat is waar, als ik voor mezelf spreek vooral.
0 0
trodat4030
Ik weet t en ik weet ook dat het je hoog zit, ik neem het je niet kwalijk.
0 0
geDaante
Haha zou wat zijn zeg! Klaassen én Alvarez samen op één middenveld, Alvarez alleen al. En dan ook nog geen Kudus...

Dan zouden we echt te maken hebben met de slechtste coach ooit.

Heb je een selectie om het misschien nog wel beter te kunnen doen dan met Frenkie en co., heb je zo'n trainer voor de groep die het totaal verpest. Echt doodzonde, en ook echt niet te geloven.

Deze man maakt daarmee niet alleen sportief en ook financieel dit seizoen kapot, maar ook de ontwikkeling van bepaalde spelers zal hij tegenhouden, en dit alles zal heel hard doorwerken naar volgend seizoen toe. Overmars had het over een tussenjaar. Totale bullshit natuurlijk met zo'n goede selectie, nergens voor nodig, is puur jezelf al indekken, heel laf. Het is de trainer die er een tussenjaar van maakt, door incompetentie. Maar al was het een tussenjaar, die gebruik je om te groeien en te ontwikkelen als team en als individuele speler/talent, om het seizoen erop te kunnen knallen. Dat gebeurt dus ook niet. Er wordt dit seizoen door toedoen van Ten Hag misschien wel het minimale uitgehaald, en komend seizoen dus automatisch ook niet het maximale, zeker niet als hij dan ook nog eens blijft.

Ten Hag zou er per direct uit moeten. Gaat helaas niet gebeuren.
3 -6
Sjaakvaak
Kudus is niet fit dus je gaat sowieso Klaassen, Gravenberch en Alvarez/Martinez op het middenveld krijgen.
1 0
ck69
En dan lees ik nog niets over vorig seizoen. Toen was Eth ook goed op weg alle verneuken en werd ie gered door corona
0 0
AlexLitmanen10
Wat een onzin. Blessures waren het probleem.
Ajax was dik eerste geworden, kijk maar hoe bagger az nu is
0 0
Joseph
Die kale mag direct zijn spullen pakken als hij weer met Alvarez op de proppen komt!
4 -3
geDaante
Hij heeft toch allang aangetoond het totaal niet te zien? Afgelopen seizoen ook al niet, trekt ie gewoon door.

Als ie het nu ineens logischer neerzet, is dat puur vanwege druk van buitenaf, of door suggesties. Een coach moet dat zelf inzien, moet dat inzicht zelf hebben, maar Ten Hag heeft dat inzicht duidelijk niet. En dan houdt het al op.
7 -2
Joseph
Het is een waardeloze coach, maar als hij de poppetjes goed heeft staan, denk ik wel dat hij als trainer de capateiteit heeft er iets van te maken.

Als het oer ongeluk goed valt bij ten Hag met zijn opstellingen, is hij in staat succes te creëren. Eigenlijk wil je Jonk nu als assistent bij ten Hag..
1 -1
trooop
Dat zou wel echt heel dom zijn, want tadic is tegen compact spelende tegenstanders helemaal niet goed als spits. Dan is hij veel beter vanaf de linkerkant. Daar heeft hij namelijk meer rendement. Tadic is geen speler die tegen een compact spelende tegenstander in de spits blijft. Hij is geen scorende speler en hij is niet goed in het krijgen van steekballen. Tadic is het aanspeelpunt en geeft door. Het zou dus eigenlijk ontzettend raar zijn om hem tegen heerenveen opeens in de spits te zetten. Daarom is de kans groot dat dat toch gaat gebeuren.
0 -3
geDaante
Ben je nu saracastisch of praat je die onzin van Ajax na ;)?

Tadic is in de kleine ruimte als spits het beste. Is technisch, maar heeft ook het fysiek de bal af te houden. Alleen Kudus en Antony zijn aan de bal heel erg handig en goed in de kleine ruimte, maar die zet je niet in de spits. Labyad speelt ook niks klaar in de spits, en Promes voegt nergens wat toe.
2 -1
AlexLitmanen10
Promes voegt goals toe. Belangrijke en veel goals.
Hij moet wel oppassen want Tadic en neres zijn absolute top en Antony een supertalent. Maar dat geldt voor alle voorhoede spelers, goede voncurentie
0 0
trooop
Dit waren vorige week niet ongeveer, maar letterlijk ten hag's woorden. Aangezien het een van de allerdomste dingen is die hij ooit gezegd heeft, nam ik aan dat iedereen dat wel in z'n geheugen gegrift zou hebben staan. Kennelijk was dat een slechte inschatting.
Maar bedankt voor je uitleg over tadic verder ;)
0 0
geDaante
Haha, normaal gesproken herken ik sarcasme snel, en zeker van jou had ik beter moeten weten.

Was er even met mijn hoofd niet bij.
0 0
insectenverdelg
Dit waren ongeveer ten Hag zijn woorden afgelopen week over Tadic bij Rondo
0 0
Ar
Alvarez en Klaassen ... kan iemand ons van deze coach verlossen?!
4 -3
Ajaxxxisdebeste
Klaassen is goeie voetballer
2 -1
geDaante
Klaassen alleen kan nog, mits omringt door heel veel goede, creatieve voetballers, dus samen met Kudus en Gravenberch bijvoorbeeld, en Neres, Tadic en Antony.

Klaassen met daarbij ook nog eens Alvarez en Promes bijvoorbeeld, wordt een heel andere verhaal, dat is zo'n slechte match met zo weinig voetbal en creativtiteit.
1 -1
Ajax114
Bijna goed. Neres in plaats van Promes en Kudus in plaats van Alvarez. Kudus op de bank is wel lachwekkend natuurlijk maar goed, dit zijn al veel verbeteringen.
3 0
Blazehaze
Kudus is onze key dit jaar, hopen dat erik dat snel gaat zien
2 0
Ron6
Kudus is verreweg de beste tot nu toe en die moet dan waarschijnlijk banken, ongelooflijk belachelijk
1 0
AlexLitmanen10
Komt terug van een blessure?
De enige reden om hem niet op te stellen anders.

Ten Hag begon over zijn ideale middenveld in een interview. Hij noemde als eerste Gravenberch en Kudus, hij snapt het dus wel
0 0
VoorOnzePloeg
Nu nog Kudus en Martinez verwisselen voor Alvarez en Gravenberch
3 0
KingJames23
Kan Kudus weer mee doen?
0 0
Jonasajaxdenmark
I absolutely agree. I Think that could be an amazing setup with some Great attacking football!
Alvarez kills every rythm!
I have no faith in Ten Hag as long as he cant se that!
2 -1
Web
Dan zou Alvarez nog spelen, en daar ga ik niet van uit
Klaassen op 6 met Kudus en Gravenberch er voor
Neres op de vleugel ipv Promes
2 -1
AFCAjax
Dan ken jij erik nog niet, volgens mij houd erik ervan dat z'n eigen gaten gevuld en gepenetreerd worden en is dat waar hij naar refereerde toen hij over alvarez sprak.
1 -1
talent020
Hehe Erik word eindelijk wakker, nu alleen nog Kudus ipv Alvarez en het plaatje is compleet
1 0
Caelintroy
En Martinez er nog in op 6, Klaassen op 8 en Kudus op10.

Of Daley op 6 en Martinez als CV
0 0
vak114
Alvarez voegt totaal niets toe aan Ajax,daar moet je in de jeugd betere van hebben lopen.
Gravenbergh is zeer zeker talentvol maar is absoluut nog niet klaar voor een basisplek.
Hij kmst sowieso het gif van een middenvelder,als ik hem zie wandelen op dat middenveld samen met dat laconieke is het niet raar dat je met deze 2 continue wordt overlopen ofdat alles zo traag verloopt.
Maar Ten Hag is een eigenwijze klootzakken en zal dat nooit toegeven,die zal net zolang met Alvarez blijven spelen totdat de druk van buitenaf te groot gaat worden.
Hij heeft alle geluk dat door de Corona geen publiek bij de wedstrijden aanwezig is om het hem duidelijk te maken.
Er zal eerst nog meer puntenverlies volgen voordat deze eigenwijze vent iets hier aan veranderd,iets dat iedereen al wekenlang ziet.
Doodzonde is het.
0 -3
De Stift
Het begin is er als Tadic in de spits gaat en Promes naar links. En leuk om Klaassen weer in het rood-wit te zien. De puzzelstukjes zullen op de juiste plek komen, uiteindelijk. Dat wordt een dynamisch middenveld met Kudus-Klaassen-Gravenberch.
0 -1
Schip
Dus die klojo gaat 1 wedstrijd voor de kraker tegen Liverpool een beetje spelen zoals het hoort. Overigens zonder dat Neres wedstrijdritme heeft kunnen opbouwen en zonder dat Martinez ritme op 6 heeft kunnen opbouwen. Sterker nog, Alvarez zal inderdaad wel spelen.
0 -2
ghouleseddik
Tadic in de punt ✓
Promes van '10' af ✓
Kudus erin
Alvarez eruit

Nou, hij is halverwege
2 -1
ST
Het begin is er Als Labyad niet meer in de spits staat. Nu nog Martinez erin voor Alvarez.
1 -1
totaalvoetbal7173
STOP ALSJEBLIEFT MET DIE AD ONZIN. Waarom niet een voorspelling door de Ajaxshowtime redactie of een andere bron. Die kan onmogelijk slechter zijn!
2 -6
RN
Zet nou gewoon Martinez, Kudus en Klaassen neer. Kappen nou met Alavarez en Gravenbergh.. wat een drama die twee.
2 -2
AlexLitmanen10
Gravenberch drama? Nee, sorry niet mee eens. Thuis tegen H’veen liever Gravenberch dan Martinez op het middenveld. Tegen Liverpool kan ik het begrijpen.
1 0
RN
Even eerlijk, wat voegt Gravenbergh nou toe aan dit Ajax? Veel te soft allemaal en geen 1 punt waar hij in uitblinkt, Martinez daarin tegen is een pitbull die nog kan voetballen ook. Het is tijd om bikkels het veld in te sturen die de grasmat opvreten. Er moet gewoon gewonnen worden anders ben je gewoon de lul dit jaar..
1 -1
ST
Mee eens
1 -1
Tscheu
Steun
1 -1
fanforeffer
Ben zwaar teleurgesteld in die slappe hap . Hele jaar niks ,wordt zondag ook niks .Geen inzet, geen visie. Voelen zich te goed om zich in te spannen.
1 -3
Dick
En mijn band is ook al lek....
1 -1
AlexLitmanen10
En ik mis de zon!

Wanneer is het zomer?
0 0
voorkennis
kudus en Neres weer op de bank ?
zucht......
3 -1
Toon meer reacties