Klaiber: 'Dit is waar ik al die tijd naar toe heb gewerkt'

JesseTH, 01-10-2020 om 13:25, 6900 views, FC Utrecht |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Sean Klaiber is blij dat de stap hogerop voor hem een feit is. De back speelde het afgelopen seizoen bij FC Utrecht met de gedachte om een volgende stap te willen zetten in zijn carrière. Toen Erik ten Hag bij hem aanklopte, hoefde hij dan ook niet lang te twijfelen.

'Ik voel me ontspannen. Dit is waar ik al die tijd naartoe heb gewerkt', aldus Klaiber in gesprek met het clubkanaal van FC Utrecht. 'Het is nu al een paar dagen aan de gang, dus nu valt er wel iets van je af. Tot twee weken terug dacht ik echt nog dat ik speler van FC Utrecht zou blijven dit seizoen en dan de stap zou maken. Een paar dagen later kreeg ik het te horen en toen is alles in een stroomversnelling geraakt.'

De nieuweling legt uit hoe de transfer tot stand kwam. 'Je krijgt het te horen van de club en daarna heb ik met Jordy (Zuidam, technisch directeur FC Utrecht, red.) en mijn zaakwaarnemer gesproken om te kijken wat ik wil. Dan gaat de club met Ajax onderhandelen en dat ging heel snel, gelukkig ook. Het is ook niet leuk als het heel lang duurt.'

Voordat de transfer werd beklonken, had Klaiber al even contact met Ten Hag, zo vertelt hij. 'Ik heb met Erik gesproken en ik ken hem uit mijn tijd bij Utrecht. Ik heb een hele goede tijd met Erik gehad hier. Onder hem heb ik bepaalde stappen gezet die mij tot een betere speler hebben gemaakt. Ik heb er altijd een goed gevoel aan overgehouden.'

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Amp
Altijd toegewerkt naar ajax? :p

Ik laat me maar verrassen, verwachtingen mbt hem zijn echt ontstellend laag. Nu maar hopen dat nous, waar ik ook niet van overtuigd ben, niet tegen blessures aanloopt. Mané en Papu gomez tegen klaiber... Brrr

Overigens. Als ten hag klaiber nu ineens veel minuten gaat gunnen is ie echt ongeloofwaardig, nadat een aantal talenten zich goed lieten zien en steeds maar een 15 minuten krijgen of zelfs helemaal niks
0 0
Robbie en de Kock
Ajax is zijn nieuwe vriendin waar hij gelijk mee gaat samenwonen , fc Utrecht zijn ouderlijk nest. Prima beeldspraak Sean.
En Dick, Rick en John waren ook prima trainers maar Erik was de beste!
Dus eigenlijk heeft Erik hem gekoppelt aan zijn nieuwe vriendin.
1 0
tijger19
Ik ben niet heel negatief over deze aankoop, heb hem laatst toch best leuke dingen zien doen. Mee eens dat dit bij voorbaat geen aankoop is waarvan je denkt dit is er eentje die je over 3 a 4 jaar voor 40 miljoen verkoopt. Wel denk ik dat het een nuttige en betrouwbare backup kan zijn voor een jongen die vorig seizoen veel gekwakkeld heeft met zijn blessures en er gelijk kan staan. Met het vertrek van Dest zit er achter Mazraoui een groot gat, de jeugd op die positie is nog wel echt jong en ook in Jong Ajax is er achterin doorgeselecteerd tov vorig jaar.

Waar ik wel erg op tegen ben is de mogelijke aankoop van Klaassen. Natuurlijk een clubman en voorbeeldige schoonzoon, en ik snap dat zo'n iemand qua aanwezigheid bijdraagt aan de gehele selectie. Gewoon niet goed genoeg voor de basis, plus als Tagliafico blijft dan heb je met Martinez ook nog een goed (beter) alternatief voor Alvarez. Kunnen Kudus, Gravenberg en Ekkelenkamp concurreren voor de positie van andere controleur, en dan concurreren Promes, Anthony, Ekkelenkamp, en Labyad voor de 10 positie.
1 -1
Ar
Deel je opinie.
Klaiber is nog best begrijpelijk maar Klaassen ben ik niet voor.
Die zou dan als 6 moeten gaan spelen (want op 10 genoeg betere opties) maar dan zie ik liever Veerman gehaald worden of een Ekkelenkamp daar.
0 -1
NouridolbergNeres34
Dit is de stap waar hij al die tijd naar toe heeft gewerkt, op de bank zitten in het JC stadion en dik betaald worden. Deze man gaat never nooit RB spelen zolang Mazraoui fit is, tenzij ten hag weer het idiote idee krijgt om mazraoui door te schuiven zodat deze beperkte back een basisplek krijgt.
1 -2
Van Reenen
Heb je er ook wel eens aan gedacht dat Nous ook op de plaats van de geschorste Alvarez kan spelen? Dan vult Sean Klaiber de rechtsback positie in en hij is mede door zijn ervaring belangrijker dan onze zeer getalenteerde kleuters,
0 -2
Sterretje73
Mazza is al opgeroepen voor het Maroc elftal dus hij gaat sneller spelen dan je denkt...
0 0
TOOL
Speler wordt keihard voor het blok gezet door een journalist. Als hij in dat interview had gezegd dat hij wel naar Ajax had gewild was hij daar uitgekotst. Nu zegt hij dat je eigenlijk niet naar Ajax kan en dan wordt hij jaren later op afgerekend. Man man man, wat een bekrompenheid! Ik hoop van harte dat hij het goed doet, goede kop op! En ik hoop ook dat hij ontvangen zal worden zoals aan grootse club dat in mijn ogen altijd zou moeten doen, met open armen.
12 -2
Van Reenen
En iemand nu al veroordelen over iets dat hij 2 jaar geleden gezegd heeft! ALS hij Ajax niet genoemd had, was het nooit in de media gekomen, maar alles, maar dan ook alles swaarin het woord Ajax zit, wordt in de media tot in den treure uitvergroot. Ik heb ook een te vroege mening gehad, maar heb deze inmiddels in een ander item al herzien. Ik ben geen voorstander van kleutersm zonder eredivisie ervaring op te stellen. Goed gespeeld? Één zwaluw maakt nog geen zomer.
0 0
Ferd
Dan had hij moeten zeggen "Ajax heeft geen interesse getoond, dus waarom zou ik me druk maken over zo'n vraag?". Daarmee houdt hij alle kanten open.
1 -1
TOOL
We zijn niet allemaal zo mondig als jij.
0 0
Pure
Ze zijn zeldzaam maar er zijn gelukkig nog mensen die hun zielige hooligan haat opzij kunnen zetten. Iedereen die hierover zit te huilen is gewoon een Feyenoord tokkie :)
1 -2
goajaxgo
Labyad verhinderen dat ie na de wedstrijd een Ajaxshirt aantrekt ..Ja, daar stoor ik me aan.
0 0
Dolblij
Haha, nou, als dit zijn werkelijke woorden zijn geweest dan weet hij precies hoe de supporters erover denken en dat elke ajax supporter weet wat hij ooit heeft gezegd over "waar hij liever heen zou gaan". Voordat die bewuste zin ophoudt na te galmen, zal hij zich op het veld eerst moeten bewijzen en glans moeten geven aan het shirt dat hij om zijn schouders mag dragen. Als dat niet lukt, dan kan hij beter zijn Hagje redden.
1 0
DeMeervanweleer
Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen...
2 -1
MrAFCA
Blijf een beetje op 2 gedachtes hinken. 1, omdat de speler zelf nog aangaf dat hij eigenlijk liever niet voor Ajax zou willen spelen. Nu moeten we daar ook weer niet te kinderachtig over doen, want ik zeg ook dat ik niet bij de concurrent van mijn kantoor wil gaan werken tot ze mij veel betere voorwaarden aanbieden.
2. Is hij het gewenste niveau en dat vraag ik mezelf sterk af. Als je hem bij Utrecht zag is het wel een speler die hard werkt en z'n steentje zal bijdragen, maar ik hoop dat Nous fit blijft voor de CL.
Voor de competitie zal hij vast goed genoeg zijn verwacht ik.
2 -1
appiehappie
Hij zal een extra horde moeten nemen om te laten zien dat hij het Ajax-shirt waardig is. Op voorhand oordelen is altijd makkelijk. We gaan het zien.
Nu Davy nog terug halen, waarvan ik toch denk dat hij iets kan gaan toevoegen aan Ajax-1.
Ook dat zullen we fff af moeten wachten.
4 0
Gecko
Huichelaar
3 -10
Tinus
Ach, aan de andere kant hou ik wel van spelers die hun voorkeur uit durven spreken. Het is aan de club Ajax en de supporters om hem in te laten inzien dat Ajax een mooiere club is dan Feyenoord en PSV.
3 0
036AFCA97
Toont juist aan dat die geen man van zn woord is, maar dat terzijde
3 -4
AjaxHoorn
Moet jij eens opletten hoe snel jij een Feyenoord aantrekt voor een ton of 8 per jaar.
3 0
Stroeve
Hardop lachen hier.
0 0
Pure
Schitterend dit... die stilte onder dit bericht.... :')
0 -2