Dest krijgt rugnummer 2 bij FC Barcelona

NickOoms, 01-10-2020 om 07:10, 5366 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Sergiño Dest krijgt rugnummer twee bij FC Barcelona zodra de transfer officieel beklonken is, zo meldt De Telegraaf. Bij Ajax speelde Dest met rugnummers 28, maar bij Barça mag hij met het oude rugnummer van de vertrokken Nelson Semedo spelen.

Na de medische keuring van woensdagmiddag kreeg de Amerikaan zijn FC Barcelona-tenue uitgereikt met zijn nieuwe nummer. Dit rugnummer was de afgelopen jaren van de Portugees Semedo, maar sinds zijn vertrek naar Wolverhampton Wanderers - de reden waarom er geld vrijkwam voor Dest - is dit nummer vrijgekomen.

De medische test onderging Dest woensdag in het stadion en in het medische gedeelte van het Barcelona Center. Koeman zit met zijn team voor de wedstrijd van donderdagavond tegen Celta de Vigo in een 'coronabubbel' en heeft nog geen tijd gehad om met de Amerikaan te praten. Woensdagavond dineerde Dest met vertegenwoordigers van de club en donderdag is zijn eerste training bij zijn nieuwe club, FC Barcelona. Vrijdag zal Dest officieel gepresenteerd worden. 

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Murtagh
succes op de bank
1 -3
ram
Lijkt me dat Dest gewoon basisspeler wordt. Ik zou niet weten waarom niet. Hij is veel meer back dan Roberto en heeft de drive die Barca nodig heeft.
0 0
Gonzalez75
Nummer 2 ook als nummer voor de reservebank. Haha. Wie zit er op 1?
1 0
Murtagh
Zal wel toevallig vrij zijn
0 -2
Bky
Heeft ie al afscheid genomen van zijn ploeggenoten?
0 -2
JBM
Heb jij nog een leven naast AS?
2 -2
AjaxHoorn
Wat een haat richting een speler die een gouden kans krijgt met een prachtig salaris in een topstad. 90 procent van de mensen hier zouden hetzelfde doen.
5 0
Lazell
Ik persoonlijk echt niet, zeker niet met die leeftijd. Maargoed, ik ben ook te veel Ajacied voor een objectieve mening denk ik.
1 -1
D4nny
Er is geen haat van mij hoor. Zeg alleen dat ik hem niet zou missen. Ik zou inderdaad hetzelfde doen trouwens.
1 0
EersteAanname
Haha, van wisselspeler bij Ajax naar basisspeler bij Barcelona. Is wel eens anders geweest!
3 0
Lazell
Sergi Roberto zal daar wel veel spelen. Hoop dat hij rustig gebracht gaat worden. Kon wel eens heel verkeerd aflopen als hij de eerste 2 potten start en zijn zaakjes verdedigend niet op orde heeft.
0 0
Minsc
Ja, maar die Sergi Roberto bakt er aanvallend weer helemaal niets van, leuk probleempje voor Koeman.
0 0
JordanAFCA
Kluivert 2.0
2 -2
preme
Deze jongen heeft toch nooit beweerd dat hij wil blijven en gaat bijtekenen. Je kunt vinden dat hij te vroeg is vertrokken, maar hij is in ieder geval eerlijk.
3 -1
D4nny
Het ga je goed, hoop dat je slaagt maar als Ajacied zal ik je niet missen.
1 0
KingJames23
AS stop maar met de Dest topics.
2 -1
Mike4wheelz
Houdoe he?!
2 -3