Ploeggenoot Klaassen: 'Het zou een groot verlies zijn'

NickOoms, 30-09-2020 om 13:10, 4710 views, BILD |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Maximilian Eggestein zou het een groot verlies vinden als Davy Klaassen Werder Bremen deze zomer verlaat, zo vertelt hij tegenover BILD. De oud-Ajacied wordt recentelijk veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax en zelf wil de middenvelder graag terugkeren.   

Eggestein hoopt dat Klaassen Werder Bremen trouw blijft en hij heeft de Nederlander aangemoedigd om te blijven. 'Het zou een groot verlies zijn. Wij willen als team Davy behouden. Hij is een leider die ons verder helpt en we hopen dat zijn toekomst hier ligt.' 

De Duitser, die goed bevriend is met Klaassen, hoopt dat het niet tot een transfer komt. 'Davy heeft veel ervaring, heeft al veel meegemaakt. Hij was en is een vriend van me in het elftal. Ik zou het erg jammer vinden als hij ons gaat verlaten. Laten we hopen dat dit niet gebeurt.'

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
LouisVonGoal
Interesseert me geen zak meer. Klaassen welkom! Maak er wat van!
2 -1
ajaxxcied4life
Hahaha, wat gebeurt dat gebeurt kennelijk toch. Dus ja, waar je geen invloed op hebt hè, dat moet je maar lekker loslaten zij een ajaxtrainer ooit.... ,-)
0 0
mickey2602
Misschien moet je die zin in ieder topic hier maar eens posten. Want er zijn er hier diversen die denken dat als we hier lang genoeg schelden op de aankoop van Klaiber en/of Klaassen dat die dan niet gaan komen.
Maar als de club deze spelers wil halen doen wij daar als supporters niks aan.
0 0
036AFCA97
Zie nog liever Martinez op Rcm
1 -1
PierreHeno
Zouden Marc, Edwin en Erik mee laten wegen wat jij uit Almere er allemaal van vindt ? Wat denk je zelf?
0 -2
Godenzoon24
Waarom post jij je mening dan? Zeker met zo'n dooddoener?
0 0
MSwertz92
Lyon schijnt financiele problemen te hebben depay kan voor 12,5 mill worden opgehaalt. Geen idee of dit klopt hoor dus houdt me hier niet aan vast xd
0 0
Ismael Urzaiz
Hmm ja Barça of Ajax? Lijkt me voor Depay een lastige beslissing..
4 0
Patje2011AJAX
Overschatte speler, bij Lyon zit hij aan zijn top, zijn spel en gedrag passen absoluut niet bij Barcelona of Ajax.
0 0
Middenweg401
Gewaardeerd worden of niet is niet zo'n lastig dilemma?
0 0
RuffRhythim
Gaat daar niet om Barca of Ajax, maar om La Liga of de Eredivisie met kunstgrasveldjes, wat zou jij doen?
0 0
johnantoni
Davy Klaassen: scorend vermogen, afjager, kilometervreter, spelverdeler, stofzuiger. Vind maar eens een middenvelder als Klaassen die wilt komen.
5 -1
PierreHeno
En zo is het...dat zijn de feiten. Ga jij het uitleggen An al die Klaassen bashers hier op AS? Zelfs als Messi hier zou komen voetballen komen ze nog aanzetten met het argument dat die daarmee dan de doorstroming van jeugdig talent blokkeert. Dan zit je ongeveer op het denkvermogen van dat soort zelfbemoemde 'voetbal' allesweters hier op chat site AS.
2 -2
johnantoni
Zijn we het toch met elkaar eens.
0 0
mallerd
Scorend vermogen hebben we al genoeg. We hebben een verdedigende middenvelder met voetballende kwaliteiten nodig en dat is Klaassen gewoon niet.
1 -2
de-Ajacied
Eens ! Een zeer onderschatte speler. Was al een oogappel van Cruijff vanwege zijn perfecte functionele techniek
En je ziet aan Blind en Tadic wat ervaring in een sterke competitie doet
0 0
PierreHeno
...maar dat weten die Klaassen bashers helemaal niet. Elkaar napraten is veel makkelijjer en dan voelen ze zich veilig in een groep(je). Lekker bezig in je eigen anti Klaassen niche. ....temidden van net zulke halve garen als henzelf en dan valt het gebrek aan enige relevante kennis ook niet meer op. Een vertrouwd beeld op AS.
0 -2
Ismael Urzaiz
Enorm goed in verstoppertje spelen ook
1 0
Bky
Eggestein probeert gewoon de prijs op te drijven voor Werder.

Gewoon niet in meegaan Overmars in dit vuile spel. Staak de onderhandelingen en kijk verder.
1 -1
Toekomst1900
Kijk verder zou te laat zijn ben ik bang. Ajax zal vast andere opties hebben overwogen, blijkbaar niet haalbaar en van Klaassen wisten ze dat die gewoon op te pikken is aan het eind van de transfermarkt.

Klaassen heeft volgens Kicker aangegeven naar Ajax te willen. Werder heeft geld nodig. Er is voor geen enkele andere speler geld: die komt dus gewoon hierheen.

Laten we gewoon hopen dat hij een toegevoegde waarde zal zijn en beter is geworden. Ik denk ook wel eens dat hij vooral bij Ajax goed kan zijn maar in een andere omgeving minder. Ik had hem net als Klaiber liever ook niet gezien, maar wordt wel moe van de Youtube scouts over Braziliaanse en Argentijnse spelers. Dat zijn dezelfde die keihard riepen om Magallan.
1 0
GerardAjax26
Ik kan mij niet herinneren dat er mensen riepen om Magallan, maar goed. Ik ben zelf ook een voorstander van spelers scouten in Zuid-Amerika. Daar kan je nog grote talenten halen voor relatief weinig geld. Als een speler met de kwaliteiten van Antony bijvoorbeeld bij AZ had gespeeld, had je hem nooit voor 15-20 miljoen kunnen halen. Dat er af en toe een speler tussen zit die niet voldoet blijf je altijd houden, of je nou spelers haalt in Nederland, België, Denemarken of Argentinië. Maar over het geheel gezien zijn de aankopen uit Zuid-Amerika een groot succes.
0 0
PierreHeno
Zou jij naar Ajax gaan wanneer er alleen maar buitenlandse broodvoetballers zouden spelen?
0 -3
GerardAjax26
Nee ik ga naar Ajax om goed voetbal te zien en het liefst met een combinatie van eigen talenten aangevuld met de best haalbare spelers. Dat buitenlandse spelers broodvoetballers zouden zijn vind ik onzin, iedere speler wil sportief en financieel het meest uit zijn carrière halen. We hebben de afgelopen jaren toch genoeg jeugdspelers gezien die echte Ajacieden zijn, bijvoorbeeld een de Ligt, die al heel vroeg een volgende stap zetten.. dat is volkomen logisch. Daarbij zijn er recent meer voorbeelden van eigen jeugdspelers die vertrekken en buitenlandse spelers die juist hun contract hebben verlengt.
1 0
Mooiisanders
Eeuwig zonde inderdaad. Doe je best om hem te overtuigen Eggestein!
3 -2
PierreHeno
Uitstekende speler voor Ajax inderdaad.
0 -2