Taylor: 'De club ziet wel wat in mij geloof ik'

BartVeenstra, 28-09-2020 om 13:40, 5514 views, Nieuwsblad Heiloo |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Kenneth Taylor kan zich goed schikken in zijn rol als controlerende middenvelder. Het talent tekende onlangs een contract dat hem tot de zomer van 2024 aan Ajax verbindt. 'Dus de club ziet wel wat in mij, geloof ik', zegt hij tegenover Nieuwsblad Heiloo.

Taylor was bij zijn vorige club De Foresters in Heiloo nog spits. 'Bij Ajax ben ik van lieverlee meer naar de achterkant van het veld geschoven. De trainer had op een gegeven moment een verdediger nodig. En dat ben ik geworden. Nu voetbal ik wel meer als controlerende middenvelder en dat past me prima.'

Nu Taylor ook geregeld onderdeel is van de A-selectie merkt hij wat het inhoudt om profvoetballer te zijn. 'Bij Ajax op dit niveau voetballen is een baan, waarvoor je wordt betaald. Goed genoeg om je zonder zorgen te kunnen ontwikkelen. Met meestal twee trainingen per dag en dan nog alle andere dingen die de club vraagt en aanbiedt, ben je de hele week echt wel zoet.'

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rood Gevaar
Van mij hoeft er ook geen 6 bij.
Dat gaat een mega deuk slaan in de ontwikkeling van Taylor
0 0
Rood Gevaar
Van mij hoeft er ook geen 6 bij.
0 0
Sunny
Kende alleen zijn naam maar na de voorbereiding fan van deze jongen geworden. Heeft werkelijk alles in huis om te slagen en zou nu al moeiteloos meekomen.
0 0
Henkjanklaas
Helaas Taylor nog niet in actie gezien. Zou een geschenk uit de hemel zijn als hij de controleur wordt waar we naar op zoek zijn. Wanneer mag hij het eens proberen in het eerste....?
1 0
Ajax114
Natuurlijk ook de supporters. Deze jongen komt er wel. Ik zie het in ieder geval in hem zitten :-). Ja , als iets goed is zeg ik het ook. Niet altijd negatief.
1 0
glob
Ik verwacht hem komend weekend in de basis. Laat het maar zien Kenneth. En beloof me, wees niet de tweede Kenneth die naar Rotterdam vertrekt. ;-)
0 0
Web
Geweldig talent, is ook al best ver
De ideale 6 die Ajax nodig heeft, niet alleen verdedigend, maar ook een die heel goed kan voetballen, altijd probeert vooruit te denken
Moet nog even geduld hebben, tenminste als ze niet gelijk weer gaan kopen
2 0
Ajax27
Even geduld hebben Taylor. Nog 3-5 wedstrijden van Alvarez tot ze inzien dat ie er echt helemaal nix van kan.. en dan krijg je jouw kans. Misschien zelfs volgend weekend al door de schorsing van Alvarez.
4 0
MosesD
Probleem is dat Taylor stijf links is en dus niet in zijn kracht is aan de rechterkant. Maar deze jongen gaat er zeker komen.
1 -4
DonQ
Taylor is alles behalve stijf links, nagenoeg twee enig...
1 0
Afcatobias
Taylor is niet stijf links... in de voorbereiding stond hij ook rechts op het middenveld. Heb meerdere wedstrijden van Taylor gezien die is dicht tegen tweebenig.
1 0
Lazell
Die steekballen die hij af en toe vanuit het middenveld heeft, zijn fenomenaal. Dat doen er maar weinig. Ken hem niet zo heel goed omdat ik de jeugd maar af en toe volg, maar hoe is zijn behendigheid en techniek?
1 0