Bazoer legt uit: 'Tadić en Blind juichen voor mijn neus'

ThijsZwagerman, 27-09-2020 om 08:35, 20945 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Riechedly Bazoer vindt het niet chique dat Dusan Tadić en Daley Blind na afloop van Ajax - Vitesse voor zijn neus begonnen te juichen. Bazoer kreeg het na afloop van het duel aan de stok met de twee Ajacieden.

Op de persconferentie na afloop van het duel gaat Bazoer in op dat incident. ‘Na het laatste fluitsignaal kwamen Tadić en Blind naar mij toegerend en begonnen ze voor mijn neus te juichen. Dat zegt genoeg, daar heb ik verder niets over te zeggen. We controleren de wedstrijd in de eerste helft volledig en hebben heel veel kansen gecreëerd. Als zij dan zo reageren, zegt dat genoeg’, wordt de oud-Ajacied geciteerd door AT5.

Bazoer, maker van de 1-1, werd zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA ook regelmatig uitgefloten door het Ajax-publiek. Naar eigen zeggen doet hem dat echter weinig. ‘Dat vind ik alleen maar lekker, hoor. Dat mogen ze altijd doen, dan schiet ik er nog één in, haha. Ik trek me daar niets van aan.’

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
godlike
Actie reactie. Deze jongen heeft het zelfbeeld van een puber. Alles wat fout gaat is de schuld van een ander. Je eigen carrière vergooien doe je zo.
0 0
Sjakio
met zo'n gok is het ook moeilijk om niet voor je neus te juichen....
0 0
Oliveira
En dit is 1 van de vele redenen waarom Bazoer geen goede speler zal worden. Te grote ego. Neem dingen met een korreltje zout en wees vooral volwassen.
1 0
Deepblue
Heb het niet gezien. Als het zo is, vind ik dat Ajax spelers zich niet moeten verlagen.

Verder interesseert bazoer me geen zak. Hij mocht dan wel lekker blij zijn met z`n goaltje en dat heel opzichtig gaan vieren, maar dan schieten wij er met 10 man gewoon nog eentje in.. hahaha
3 -2
gusanito
Dit bewijst dat deze jongen denkt dat de wereld niet om de zon draait, maar om Dhr Bazoer. Tadic en Blind zijn zich waarschijnlijk niet eens bewust geweest dat hij daar stond. Laat dat nou precies de reden zijn waarom hij nooit een goede prof zal worden.
2 0
Frank1978
Alleen al een like voor je avatar... :-) Geweldig spel!
0 -1
Redrum
Bazoer is echt vet stoer. De andere boys uit groep 3 zullen wel tegen hem opkijken.
3 0
Sterspeler
Bazoer is niet goed bij z'n paasei. Die heeft nog nooit laten zien te kunnen reflecteren.
2 0
Vierendertigste
Misselijk ventje!
1 0
WillyBrokamp
Ik kan er wel van genieten hoe Nico zo'n Tannane langzaam maar zeker de wedstrijd uit sloopt.
5 0
Noxin
Apart dat Tannane en Bazoer beiden denken dat Vitesse de wedstrijd controleerde en meer kansen kreeg dan Ajax.

En voor de 100ste keer zeggen dat je ergens niks van aantrekt, maar wel op de vuist willen als iemand voor je neus juicht. Raar mannetje.
8 0
Obnoxious
Zijn hier überhaupt beelden van? Ben wel benieuwd namelijk. haha
1 0
brullie
ik heb hier ook niets van gezien. Benieuwd of deze beelden nog komen..;-)
0 0
johnantoni
Mafkees
1 -1
AlexIbarra
Ik heb het niet kunnen volgen maar laat me raden: Blind en Tadic zijn blij na een moeilijk overwinning in eigen stadion en uiten dat op een irritante maar volledig toegestane manier.
Bazoer kan dat niet hebben en uit dat op niet-toegestane wijze door fysiek te worden en / of ander grensoverschrijdend gedrag te vertonen, ipv binnen te gaan uithuilen.

Maar Bazoer speelt bij Vitesse dus het kan niemand echt iets schelen wat hij doet. Er wordt niet ingegrepen door de arbitrage en verder laten we het gaan.
Zoiets?
3 0
Wesl
Geweldig hoe ajax Tannane en Bazoer in de slotfase uit de wedstrijd wisten te brengen. Ze waren alleen maar bezig met zichzelf, om te bewijzen dat ze wat kunnen.

Dat Bazoer het juichen voor zijn neus op zichzelf betreft zegt iets over zijn egocentrisme. In het begin van de wedstrijd dacht ik, goh die jongen is eigenlijk toch wel geweldig. Aan het eind liet het weer zien waarom hij niet in staat is in dienst te spelen van het team. Super jammer, in potentie een topspeler.
4 0
Libero
Hij is dus werkelijk te simpel om het verband te leggen met zijn eigen theatrale, provocatieve juichen na zijn goal.
Wel kunnen uitdelen, incasseren ho maar.
6 0
Frank1978
"dan schiet ik er nog één in, haha..." Zou hij snappen dat Vitesse met 2-1 verloren heeft?
14 0
diamanti
Lekker druk maken om Bazoer, kom op Blind en Tadic.
1 -1
Red Devil
Het is en blijft een heel naar en nagemaakt ventje.
9 0
Frank1978
Zielig mannetje.
4 0
Juichtoon
Waarom heeft ie Bazoer eigenlijk zo'n hekel aan Ajax? Ik was altijd fan van hem....
0 0
BillSplate
Op z'n pikkie getrapt dat ie op de bank plaats moest nemen toen Bosz kwam. Als ie nou naar Bosz geluisterd had, was ie na een tijdje weer terecht gekomen in de basis als ie iets aan z'n eigen doorzettingsvermogen en mentaliteit kon doen. Maar nee, dat heeft ie niet gedaan zoals vandaag weer naar voren kwam.
4 0
FissaDeGekste
Terwijl je ook weet dat goede coaches dit soort maatregelen juist bij de talenten waar ze het meeste in zien nemen. De oude 'motivatietruc', trap het grootste talent op zijn pik en laat hem er keihard voor werken. Maar dat snapte Bazoer niet..
0 0
MankeNelis
Handje oortje en nog een half uur daarna staan springen en dansen. Sneu hoe hij steeds verder afzakt ouwe provocateur en dan gaan huilen, looser.
12 0
Freddy Al
Bazoer..... Ja dan moet je niet juichen want daar kan deze topper niet tegen , logisch toch? hij kan helemaal nergens tegen dus waarom doen ze dat dan.
Het leven valt ook niet mee als je ego zo groot is.
6 0
Ajacied33
Gewoon laten gaan joh. Zo belangrijk is Bazoer niet
2 0
noppenkoning
Waarom doet hij zijn hand achter zijn oor na die goal, supporters waren bij een bruiloft.
9 -1
Meerkoet
Ik ga stuk ..... lol
0 0
Prethoofd123
Mwua als ik mijn Ajax bril even af zet vind ik het eigenlijk ook best kinderachtig van Tadic en Blind. Of die Bazoer nou uitdagend juicht of niet, lekker negeren dat ventje lijkt mij?
1 -7
MNJ7
Juist even lekker op z'n plek zetten , met n man minder 55 min en nog winnen
0 0
DeKes
Geen aandacht aan besteden. Verspilde energie.
2 0
Ajaxadept
Zo talentvol en zo weinig mee gedaan! Mentale instelling waarschijnlijk debet aan, want was al vanaf de jeugd bij PSV niet de gemakkelijkste. Had met een betere instelling wss verder kunnen komen dan nu, want op zo’n jonge leeftijd al bij zoveel clubs gespeeld, zegt eigenlijk genoeg over de speler zelf. Grappig dat juist Tadic en Blind hem op deze wijze na de wedstrijd “ in de spiegel laten kijken”.
2 0
altijdwelwat
Gebeurd het andersom dan vinden we het allemaal kinderlijk gedrag van de tegenstander. Het zo opzichtig juichen voor een tegenstander past helemaal niet bij Ajax, en zeker niet bij jongens met de status als Tadic en Blind.
2 -9
Bramzel
Dat gebeurde dus als eerste (Bazoer deed dat zelf bij zijn eigen goal). Dan moet je ook niet huilen als je het terug krijgt (Daarnaast was Blind bijvoorbeeld ook gefrustreerd dat Ajax al drie wedstrijden genaaid wordt met als hoogtepunt een vrij trap tegen voor, in de ogen van Pol van Boekel, zeuren bij de scheidsrechter).
6 -1
ajaxminimax
Het is een regelrechte schande dat deze gast ooit het bloedmooie Ajax shirt heeft gedragen. Hij is echt knettergek.
4 -2
Bobbaasje
Jij juichte tegen 13.000 man op de tribunes met je hand achter je oortjes, mafketel!

Logische tegen reactie van Tadic en Blind.
12 -1
Ozymandias
Ik vond het nogal een kindrachtige reactie van Tadić en Blind. Daarmee verlaagte zich tot het niveau van een club in de Nederlandse middenmoot.
2 -18
Deepblue
Niet gezien. Indien het zo is - gewoon niet doen inderdaad.
1 0
goajaxgo
Zijn er beelden? Dan kan ik er nl ook over oordelen.
0 0
ajax4ever01
Dus jij praat het gedrag van Bazoer hiermee goed? Wat ben jij voor een Ajacied?
2 -2
Ozymandias
Volgens mij heb ik geen enkele uitspraak gedaan over het gedrag van Bazoer maar alleen over het gedrag van Tadić en Blind. Ik vind het gedrag van Ajacieden belangrijker dan het gedrag van één of andere speler van Vitesse.

"Wat ben jij voor een Ajacied?"

Wat bedoel je? Ben je een slechte Ajacied als je iets afkeurd wat een speler doet?
1 0
ram
Altijd erg grappig hoe mensen op deze site conclusies trekken...

En ook grappig dat iemand ineens minder Ajacied zou zijn als ie iets lichtelijk afkeurt wat Ajacieden doen.

Bizar...
1 -1
Deepblue
Ja, sommigen trekken hele rare overtrokken conclusies op deze site op basis van wat anderen zeggen. Echt super de puper te gek ongelofelijk niet met verstand bij te komen abnormaal man.
1 -1
10Sneijder10
Ik denk dat het meer had te maken met het feit dat je een halve wedstrijd met 10 man liep en dat die spelers van vitesse zich constant aanstelden en aan het provoceren waren. Voornamelijk bazoer en tannane. Dan heb je na weer zo'n onrecht toch de wedstrijd gewonnen en dan komt er emotie los.
2 0
Ozymandias
Dat zal er inderdaad mee te maken hebben gehad maar ik blijf het kinderachtig vinden van twee volwassen mannen van (boven de) dertig.
0 0
MK77
Als ik de interviews terugluister dan presenteren alle Vitesse spelers en de coach zich alsof zij als winnaars uit de bus zijn gekomen.
Even voor mijn beeld
Vitesse speelde een goede eerste 20 minuten maar daarna kantelde de wedstrijd richting Ajax zeker toen Timber binnen de lijnen kwam. Naast dat schot van Bazoer en één afgeslagen bal op de paal is Vitesse toch niet gevaarlijk geweest.
Of zie ik dat verkeerd?
4 0
atalantanio
Ik las op de NOS ook dat Ajax de overwinning als het ware gestolen had terwijl Vitesse de hele wedstrijd de betere ploeg was. Andere verslagen geven Ajax veel meer de credits. Maar ja, hij (Bazoer) is dus niet de enige die het zo ziet.
0 -1
Ajacied33
Ik las het ook op Nos tt, maar ja, dat stukje tekst wordt door een Feyenoorder getikt denk ik. Vitesse is de eerste 20-25 minuten beter als Ajax geweest, daarna eigenlijk niet gezien behalve dat schotje op de paal in de 2e helft. Ajax heeft dik en dik verdiend gewonnen
5 0
goajaxgo
Bij de nos zitten voornamelijk kakkerlakken. Jan de Jong maakte zelfs een rechtstreekse transfer van de nos naar Feijenoord..
0 0
MK77
Tja ik kijk natuurlijk ook met een gekleurde Ajax bril maar ik heb geen moment het gevoel gehad dat we zouden verliezen
1 0
BlueDuke
Nou na die bal op de paal dacht ik van wel. Maar het leek wel of we beter speelden met 10 dan met 11.
0 0
Ajax4ever86
Bazoer is het levende bewijs dat je genoeg talent kan hebben, maar als t mentaal en geestelijk niet goed zit in je bovenkamer, je nooit meer dan een middelmatige speler zal worden. Wat een eng naar kereltje is t toch, gadverdamme.
6 0
waayop
Tsja, nog steeds geen zelfkennis en die Tannane loopt helemaal een potje arrogant te doen. Verschrikkelijk.
7 0
Bramzel
Ja die gozer lag zelf alleen maar te janken vanaf het begin.
0 0
RuffRhythim
Niks bijgeleerd sinds ie bij Ajax weg is duidelijk....een groot kind...
0 0
Turbo
Vroeg me altijd af waarom hij en Tannane het nooit echt gemaakt hebben. Intrinsiek goede voetballers. Na gisteravond heb ik mn antwoord.

Alsof ze voor het eerst in een echt stadion mochten voetballen. Met 1-0 en 2-1 achter lachend over het veld lopen en een driekwart leeg stadion proberen te provoceren... en vervolgens janken als ze zelf geprovoceert worden. Kleuters.
9 0
MankeNelis
Die spelen hun eigen wedstrijd, zo van kijk eens wat ik kan. Ga dan in het circus staan met een balletje.
0 0
Wardin25
Doodzonde dat zo veel talent bij zo een naar mannetje terecht komt...
1 0
TheTruth
Je zag Daley Blind in de catacombe ook nog even extra hard juichen bij de uitkleedkamer hahahaha held.
9 0
BlueDuke
Vond dat Blind zich te veel liet meeslepen. Hij moet juist een voorbeeld zijn. Hier boven staan. Dolletje na de wedstrijd vond ik idd lachen. Maar dat rennen als een gek naar dr scheids en dat gedoen met Bazoer is wel jammer.
0 -1
Gouda
Ene kant misschien wel, aan de anderen kant getuigt dit ook van een sterke winnaarsmentaliteit en fanatisme. Liever dit dat spelers die er voor zichzelf lopen en na een verloren wedstrijd vrolijk lopen te doen.
2 0
Ajaxbrl
Allemaal frustratie joh van dat jong..
1 0
Cruijffthebest
Had veel meer kunnen bereiken, maar heeft een mentaliteit van niks.
Eng mannetje geworden en dan anderen dingen verwijten, bah.
Een echte loser!
Zit in die bovenkamer echt wel het een en ander los.
2 0
appiehappie
Loopt naast zijn schoenen bij Vitesse.
2 0
Kuningast
Gelukkig was jouw manier van juichen erg sportief. Rot toch op man eng mannetje
8 0
oudzuid2
haha foto boven artikel zegt alles natuurlijk... en dan achteraf huilen
4 0
AjaxAddicted
En terecht. Misselijk mannetje. Met je hand tegen je oortje door het stadion en dan gaan flippen als mensen je in je face uitlachen. Daarom speelt Bazoer bij Vitesse...Richley wie?
10 0
Remark
Wat eeuwig zonde toch, dat er bij klasbakken als Bazoer en Tanane een paar draadjes loszitten. Die goal van Riechedly, sodeju! Geweldige wedstrijd trouwens, tot de laatste seconde op het puntje van m'n stoel gezeten. Overigens mag ik hopen dat er niet van hogerhand (KNVB) is bepaald om Ajax categorisch tot tien man te reduceren teneinde de rest van de eredivisieclubs ook een kans te geven, maar daar begint 't zo langzamerhand wel op te lijken met die belachelijke rode kaarten.
10 0
Ruudje74
Het is gewoon een heel zielig vervelend mannetje. Dat weten Tadic en Blind ook.
Ook duidelijk waarom zijn carrière volstrekt mislukt is (potentie afgezet tegen zijn resultaten).
Toen ie bij Ajax doorbrak was het zo’n leuk ventje...wat is ie veranderd....bah!
2 0
Freddy
Heerlijke actie weer van Tadic. Wat kan ik toch genieten van deze man.
7 0
MickS
Dat komt, Riechedeley, door jouw achterlijke en overdreven viering na je doelpunt, waarbij je duidelijk uitdaagde. Dat is ook de primaire reden waarom we bleven fluiten zodra je aan de bal kwam, niet je goal die - toegegeven - gewoon mooi en goed was.
Dat zij zich niet lieten kennen tijdens de pot, en jij wel ná de pot, zegt alles over hun mentaliteit en de jouwe.
5 0
Leprechaun
Was hij ook kritisch op zijn eigen provoceren na zijn doelpunt? Nee, waarschijnlijk niet hè?
6 0
insectenverdelg
Three points Riechedley! 1,2,3!
2 0
ajaxxcied4life
'We controleerden de wedstrijd volledig' ga fietsen Riechedley, je verliest tegen 10 man en de winnende wordt gemaakt toen de rode kaart al was gevallen.
9 0
MK77
Wat zouden ze met controleren bedoelen? Eerste 10 minuten in de 2e helft had Ajax 3 100% kans
0 0
Toon meer reacties