Onana houdt opties open: 'Ben hier zeer gelukkig'

BadembaBarrie, 27-09-2020 om 00:05, 4797 views, |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

André Onana durft nog niet met zekerheid te stellen dat hij dit seizoen bij Ajax blijft. In gesprek met FOX Sports blikt de doelman al vooruit op de rest van het seizoen in Amsterdam, maar geeft hij geen uitsluitsel over de vraag of hij daar onderdeel van zal uitmaken.

'In het voetbal weet je nooit wat er kan gebeuren. Ik heb nog een contract en ik ben hier zeer gelukkig', aldus Onana, die benadrukt alles te zullen geven voor Ajax zolang hij in Amsterdamse dienst is. 'Ik weet niet eens wat er volgende week gaat gebeuren, alleen God weet dat. Maar ik ben hier gelukkig, ik ben eerste doelman en ik speel alles.'

Toch erkent de sluitpost ook op zoek te zijn naar meer. 'Voor mij is het ook belangrijk om een nieuwe uitdaging te krijgen, maar wanneer? Als het nu is, is het nu, maar als ik hier volgend jaar nog steeds ben is dat ook geen probleem, want ik ben hier heel gelukkig.'

Onana laat de Amsterdamse fans zo dus nog even in spanning, hoewel hij zelf vindt dat die spanning nergens voor nodig is. De Kameroener heeft namelijk het volste vertrouwen in zijn collega-keepers. 'Ik heb geweldige collega's en ik denk dat wanneer zij de kans krijgen om te spelen, ze het zelfs beter zullen doen dan ik', zo blijft Onana eeuwig bescheiden. 

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Overmars moet een lijn trekken na deze datum gaat niemand meer weg,....
1 0
Ferd
Als hij blijft dan gelijk een nieuw, verlengd en verbeterd contract aanbieden.
1 0
Ozymandias
Vd Sar is de beste keeper die Ajax ooit heeft gehad maar niemand komt zo dicht in de buurt bij het niveau wat Vd Sar als keeper van Ajax haalde dan Onana de afgelopen jaren. Het verschik tussen de twee ligt volgens mij vooral in de opbouwende kwaliteiten. Vd Sar was opbouwend net zo goed als in het onschadelijk maken van kansen terwijl Onana opbouwend nog grote stappen moet maken. Het zou prachtig zijn als hij ten minste dit seizoen nog bij Ajax afmaakt. Ook gisteren kregen we weer te zien dat een team met Onana meer punten pakt dan zonder Onana.
4 -1
ajaxinho
Deze topkeeper verdient alleen een topclub.
Heb bijna medelijden met hem dat ze hem niet willen hebben.

Die laatste beelden van de wedstrijd, Onana vs Tannane, kippenvel.
2 0
Lazell
Dat hij zegt dat alleen god weet hoe het zal gaan, zegt genoeg. Als er een goede club komt, is die weg.
0 0
Ajax114
Topkeeper en is gewoon een leuke vrolijke jongen en zeer netjes naar Ajax toe. Doet niet of het een straf is om bij AJax te blijven .
1 0
insectenverdelg
Er was volgens Edwin een datum dat Ajax nee zou zeggen. Lijkt me dat die nu ia aangebroken voor Onana.
0 -1
036AFCA97
Alle topclubs zijn voorzien. Onana moet gewoon blijven. Veel topkeepers beginnen oud te worden. Over een jaartje takelt Neuer af, haalt Bayern Ter-Stegen en is voor Onana de weg naar Barcelona vrij, de club waar hij nog graag wou terugkeren.
6 0
ajaxinho
Dat is wel een win-win-win-win-win-situatie ;)
0 0
3*stars*3
Misschien komt Chelsea volgend jaar, als ze zien dat die gozer van Rennes toch geen vooruitgang is gebleken.
Elk jaar met Onana erbij is een mooie bonus.
0 0
AFCA-B93
Bayern heeff Nubel al gehaald voor de opvolging van Neuer. Als die er dan al staat dan
2 0