Ajax Vrouwen comfortabel langs PEC Zwolle

JesseTH, 25-09-2020 om 21:45, 3968 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond een comfortabele zege weten te boeken op PEC Zwolle. Een groot gedeelte van het duel in de Eredivisie Cup verliep ietwat stroef, maar na rust wist de ploeg van Danny Schenkel afstand te nemen.

Het begin van de wedstijd was niet groots. Beide ploegen wisten iets van gevaar te stichten, maar de echte kansen bleven nog uit. Halverwege de eerste helft was er wel een domper te noteren. Victoria Pelova moest het veld geblesseerd verlaten en dat betekende een vroege invalbeurt voor Quincy Sabajo.

Ook na rust moest het duel nog even op gang komen, waarna Stefanie van der Gragt de ban wist te breken. De centrale verdediger wist binnen te koppen, waarna ze haar teamgenoten met groot gejuich opzocht. Vlak voor tijd volgde ook de 0-2. Het was Nikita Tromp die binnenschoof op aangeven van Marjolijn van den Bighelaar en de eindstand op het scorebord zette.

Ook de start van Ajax in de Eredivisie Vrouwen is overtuigend te noemen. Eerder wist de ploeg in eigen huis immers te winnen van FC Twente (3-1) en buitenshuis van VV Alkmaar (0-4). De competitie is pas net begonnen, maar de Amsterdammers staan daarmee voorlopig op de eerste plek.

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van Vitesse? Zet dan in en krijg 8,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!