Driessen: 'Zahavi heeft een contract van Ajax op de mail'

JesseTH, 25-09-2020 om 19:15, 19498 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgen Valentijn Driessen is Ajax weldegelijk geïnteresseerd geweest in PSV-aanwinst Eran Zahavi. De 33-jarige spits liet zich vol ongenoegen uit nadat Erik ten Hag aangaf dat het niet verderging dan navraag vanuit zijn zaakwaarnemer, maar Driessen weet er meer over.

'Zahavi zegt dit natuurlijk niet voor niets. Erik ten Hag heeft gesproken met Zahavi', zo begint de verslaggever over de vermeende interesse. 'Hij heeft ook een contract van Ajax op de mail. Misschien dat hij dat nog wel een keer laat lekken of laat zien. Hij heeft duidelijk aangegeven dat hij heeft gesproken met Ten Hag en hij wilde hem graag hebben. Hij stond weldegelijk op de radar bij Ajax, daarom durft hij dit ook te zeggen.'

Ook gaat Driessen in op de situatie van de hoogstwaarschijnlijk spoedig vertrekkende Sergiño Dest. Er lijkt nog niet al te veel schot in de zaak te zitten. 'Ze hebben allebei moeite met de vraagprijs. Ik denk dat Bayern aan het langste eind trekt, want zij kunnen het zich veroorloven. FC Barcelona niet, want die moeten eerst spelers verkopen. Ze hebben Semedo verkocht, dus er is wel wat ruimte. Maar dat is dertig miljoen en daar mogen ze maar vijftien miljoen van gebruiken.'

Terwijl het vertrek van Dest nadert, kan Nicolás Tagliafico een nieuw contract tekenen. Een logische ontwikkeling, zo vindt Driessen. 'Ajax voelt aan dat hij bijna niet te verkopen valt. Dan gaat hij dadelijk voor nog minder geld weg. Op het moment dat jij hem een verbeterd contract aanbiedt, kun je ook weer meer voor hem vragen. Het is een speler die je er goed bij kunt hebben, want hij is aan het niveau gewend.'

Denk jij dat Tadić de eerste goal scoort en Ajax wint van Vitesse? Zet dan in en krijg 6,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
PSV haalt dus deze gast, en die fransman, Hebben ze een parkeerplaats verkocht daar dan?
Ik kan geen grote uitgaande transfers herinneren
0 0
TheRiviera
Je doet nou net alsof PSV veel geld heeft uitgegeven? Wat Zahavi betreft is hij transfervrij en de nieuwe doelman word gehuurd. Buiten dat hebben ze die Phillip Max gehaald voor 8 miljoen maar ze hebben ook 9 miljoen gekregen voor Lammers. En wat die fransman betreft zal de prijs ongeveer rond de 9 miljoen liggen maar we moeten niet vergeten dat PSV Lozano verkocht voor meer dan 40 miljoen. Dus het is niet zo alsof ze niks te besteden hebben daar.

Natuurlijk heeft PSV niet zoveel te besteden als Ajax maar we moeten niet doen alsof de situatie bij PSV een gevalletje is zoals in Rotterdam waar ze nauwelijks geld kunnen uitgeven.
0 0
Frank1978
Ik snap ook vaak niet waar ze het geld vandaan halen, maar dat doet niemand buiten Psv om volgens mij. Zelfs clubs als Barcelona kunnen in deze coronatijd niet zomaar van alles halen, maar bij Psv kopen ze maar. Zal wel weer een gevalletje creatief boekhouden zijn van dat stelletje gluiperds.
0 0
kaashaas
spambox ! haal nu uw prijs op !
0 0
Ozymandias
Tja, volgens Driessen had Tadić op een gegeven moment een gesprek van vier uur met Ten Hag over het slechte spel van Ajax terwijl dat volgens Ten Hag en Tadić een gesprek van een half uur was en dat ze elke week wel een gesprek van een half uur hebben.
0 -2
Schip
Want dat is niet naïef hoor.
0 0
Terugnaardemeer
Driessen stookt graag. Bij alle voetbalclubs. Als het over andere clubs gaat dan klinkt het logisch of grappig vanuit leedvermaak. Dat is anders wanneer hij dat zelfde bij Ajax doet. Ik geloof niet dat hij iets specifieks tegen Ajax heeft. Hij zoekt graag overal gevoelige plekjes. De verhalen die hij bedenkt zijn op details vaak twijfelachtig. De gevoelige plek is vaak wel aanwezig.

Ik vind het hele kiezen voor een club verder weinig interessant. Daarvoor spelen bij een speler hele andere factoren dan de liefdesfactor die wij als fan voelen.
0 0
oudzuid2
wat is die Driessen toch een verschrikkelijke engnek. zou ie als ie thuis komt dit nou echt trots aan z'n vrouwtje vertellen?
0 0
ST
Of bij Ajax op de bank of bij Pisvee in de basis. Dat is waarschijnlijk de afweging geweest. Wel flauw om er niet open over te zijn van Ajax. Klinkt niet als uit zijn duim gezogen.
1 -2
Sterspeler
Dit is typisch een bericht wat gebaseerd is op de periode dat hij aan ons gelinkt werd. "We wilden hem 5 jaar geleden hebben, dus we hebben hem nu weer gebeld terwijl die 33 is en we al 5 spitsen hebben."
0 0
Bennyben
Weer zo simpele die alles aan neemt van Valentijn, Zahavi had gezegd dat die er niks meer over ging zeggen en vervolgens komt hij met dit dan kun je je af vragen hoe betrouwbaar die jongen is.
0 0
Sterspeler
Doe had ik ook. Maar helaas zat die in de spam. Vond de afzender wel opmerkelijk. Was een Yahoo afzender.
0 0
pieke
Ze hebben nu ook Ibrahim Sangaré gekocht van Toulouse.
2 0
oudzuid2
goeie verdedigende middenvelder...
0 0
Redrum
Weer een stapje dichterbij de ondergang. Ajax wordt dit jaar kampioen en dan kan psv zichzelf officieel failliet gaan verklaren volgend jaar. Ze blijven maar geld uitgeven dat ze niet hebben in de hoop Ajax van de titel af te houden.
3 0
DeMeervanweleer
Is toch ongelofelijk, hebben ze een geldboom op het parkeerterrein gevonden?
Ben heeel benieuwd naar de jaarcijfers daar...
0 0
MankeNelis
Ze hebben vorig jaar Lozano voor 42M verkocht. Daarvan zal nog wel wat binnen lopen.
0 0
CoolRunnings
Op twitter een tweet gevonden dat Mo Ihatraren op insta Ajax volgt en psv niet meer

https://twitter.com/ThomaaaaasH/status/1309606316982272001?s=19
0 0
Milanajax
Volgt psv nu wel weer. Beetje a la Bergwijn provoceren. Wel raar van zijn kant om het precies nu te doen.
0 0
Redrum
Hij zal wel gepikeerd zijn dat hij tegen de amateurs van Mura op de bank zat.
1 0
Milanajax
Off topic: Op twitter lees ik dat psv fans hem knijpen betreft Ihattaren en contractverlenging. Saillant detail: Ihattaren volgt AFC Ajax op Instagram, en Psv niet!!
1 0
Redrum
Die jongen zou beter af zijn bij Ajax, maar ik geloof er niet in dat psv deze jongen verkoopt aan Ajax. Ze verkopen liever nog een paar honderd parkeerplaatsen aan de gemeente dan dat ze een speler aan Ajax verkopen.
0 0
ajaxminimax
Vanavond was Valentijntje ook weer verschrikkelijk irritant bij VI. Ken ook weinig mensen die hem als journalist aan kunnen horen... een verschrikkelijke rat die er van houdt om overal een bommetje te leggen.
1 0
Van Reenen
Ik begrijp niet dat er nog steeds veel mensen zijn die naar dat programma kijken. Altijd anti- Ajax gelul en altijd zonde van je tijd,
1 0
BokkieBokstra
Nou Derksen was positief over de Boer dat viel me mee. Van der Gijp moet niets van hem hebben. En Driessen die heb ik nog nooit iets aardigs of iets leuks horen zeggen alles is negatief.
0 0
Hollister
Deze rat ziet weer een kans op en rel.. het is weer te rustig bij Ajax voor hem... man man waar gaat het over? Of Ajax wel of niet hem graag had willen hebben? En dan PSV ons de loef heeft afgestoken.. zoals wij dat destijds bv deden met Frenkie of Schuurs? Daar zijn destijds toch ook geen hele opruiende artikelen over geschreven door deze zgn journalist.
1 0
jvs
Als deze treurige flikker echt een contract per email had gekregen van Ajax, dan had hij dat al 1000x op het internet gedeeld met iedereen. Wat een droeftoeter.
4 0
Kingoffdatoilet
Dit is gewoon bullshit
0 0
AjaxHoorn
Beste Eran, hier heb je jouw contract digitaal. Groetjes Marc. Zoiets. Hou toch op zeg.
2 0
Willem410
Die gozer heeft Ajax gewoon gebruikt waardoor bij nu in plaats van 1 miljoen 2,5 miljoen per jaar verdient in Eindhoven.
Dan is het wel vervelend dat Ajax nu zegt dat ze helemaal niet geïnteresseerd waren.
Ik zal dan ook proberen om een ander verhaal de wereld in te helpen.
7 0
Redrum
Dat is in alle opzichten de meest logische verklaring inderdaad. Het zou ook nog kunnen dat zijn zaakwaarnemer dit op eigen houtje heeft gedaan en dat hij zelf daadwerkelijk gelooft dat Ajax hem wilde, maar duidelijk is dat iemand hier zwaar aan het jokken is en het is niet iemand van Ajax.
2 0
mgtow
Saampjes met Bruma geld tellen op het bankie. Mooi man.
0 0
AjaxDaniel
Zahavi mag wel ff aangepakt worden wanneer we tegen ze spelen. Toont verder wat voor trieste club PSV is.
2 0
Yeshyeshyall
Mijn god wat is dit voor sneue lul? Get a life
3 0
Redrum
Al die ophef voor een zwaar gehypede speler. Hij heeft er flink wat gescoord in China en Isräel, maar in een grote competitie heeft hij het nooit laten zien. Zal heus wel wat kunnen, maar ik denk niet dat hij beter is dan Huntelaar en die is al 3 jaar ouder.
3 0
Ajaxxxisdebeste
Die vreet straks het gras op als die tegen ons moet, heerlijk dan voelt het winnen nog lekkerder.
3 0
3*stars*3
Winnen tegen die boertjes is altijd heerlijk.
Sinds een aantal jaar, is het imo zelfs lekkerder dan winnen van die kakkies.
1 0
Labrador
Jezus kunnen we een keer ophouden over deze speler.
4 0
3*stars*3
Zolang Zahavi daar zit, zal het komende 2 jaar nog steeds over Zahavi/Ajax gaan.
Bij elk balcontact zal de commentator beginnen over Ajax.

Wat hebben ze zich daar in Eindhoven weer belachelijk gemaakt zeg...
1 -1
Frederiksperwer
Had hem graag gezien op plek van Huntelaar.
1 -1
Kingoffdatoilet
Huntelaar is veel beter. Nu nog.
0 0
ajaxminimax
Driessen is weer aan het stoken... zijn eigen collega Mike Verweij zegt dat het niet waar is. Bovendien wanneer het waar zal wezen dan is dit een hele dikke vieze messteek in Huntelaar. En ik kan mij dat niet voorstellen. Dit is echt echt weer zo'n typische actie van Valentijn om Ten Hag weer aan te vallen. Ik vraag mij echt af wat Ten Hag heeft misdaan bij rat valentijn. Weet je wat dit is? Zahavi wilde gewoon hierdoor meer gaan verdienen bij psv.
0 0
Bky
Als hij een aanbieding van Ajax in de inbox had, dan had hij nu voor Ajax gespeeld. Geen enkel weldenkend mens zou dan bewust de keuze voor PSV maken. Sterk staaltje riooljournalistiek dus.
3 -1
Redrum
Bij psv doen ze altijd graag voorkomen dat spelers bewust voor psv kiezen vanwege de prachtige historie en de warme en gemoedelijke club dat het is, maar een club als psv weet alleen spelers te strikken door simpelweg meer te bieden dan anderen en daarnaast een hoop beloftes te maken. Als Ajax al een aanbod gedaan zou hebben, dan is dat gewoon veel lager geweest dan dat van psv.
3 0
036AFCA97
Misschien wou die veel spelen en heeft die bij PSV meer kans op speeltijd dan bij Ajax?
3 -1
036AFCA97
Ik denk dat het wel meevalt hoe slecht Driessen is. Donny heeft zelf ook gemeld dat die rond was met Real, maar het ging ineens door corona niet door. Van Moura had niemand al die goals verwacht. Had niet veel gescoord dat seizoen en in de CL alleen tegen PSV eentje en tegen Barca. Frenkie en PSG waren toch ook echt rond? En toen kwam Barcelona ineens met een betere aanbieding.

Gewoon ongelukkige dingen. Deze man is echt niet anti-Ajax ofzo hoor. Over Van Bommel riep die ook van alles en hij is de eerste die roept dat Feyenoord slecht is. Dat “alle journalisten zijn tegen ons” vind ik een beetje calimero gedrag.

Kom maar op met die minnetjes ;)
3 -2
Frank1978
Minnetjes deel ik niet uit, maar ik krijg altijd een naar gevoel van deze Driessen. Het lijkt erop alsof hij altijd eropuit is onrust te stoken bij Ajax. Ook weer dat toontje waarop hij nu over Nico schrijft. Naar, eng mannetje, maar wat dat betreft zit hij bij de Telegraaf wel op zijn plek.
0 0
ajaxxcied4life
Wat Driessen allemaal over Dest kletst, daar kan ik verder weinig mee. Als je dagelijks een blik werpt op goal.com of tribalfootball.com dan lees je niks anders over clubs die tegen vraagprijzen aan hikken.
0 0
ajaxxcied4life
Indien er inderdaad zaken zwart op wit staan dan is het natuurlijk niet zo snugger om te beweren dat die speler is aangeboden maar uiteindelijk Ajax niet geïnteresseerd zou zijn. Wat je dan in mijn optiek beter had kunnen communiceren is dat er contact was, maar niet meer dan dat.
0 0
Redrum
Ja want tegenwoordig worden er gewoon contracten aangeboden aan voetballers per mail natuurlijk. Ongelofelijk wat een gigantische onzin deze kokosmakroon weer loopt te verkondigen.
5 0
Ajaxxxisdebeste
Hoe vaak heeft die smurf van een journalist wel niet terug moeten komen op onzin die hij heeft uitgekraamd, ben de tel kwijt.
0 0
Redrum
Hij komt er niet eens op terug. Als blijkt dat hij weer keihard heeft zitten liegen blijft hij angstvallig stil, totdat hij weer met een nieuwe leugen komt. Het is gewoon een mental case deze mafklapper.
1 0
Ajaxxxisdebeste
met een kut grijns op zijn smoel, onbegrijpelijk dat iemand hiermee zijn brood kan verdienen.
1 0
Frank1978
Verdienen is niet eens het juiste woord...
2 0
ajaxxcied4life
Naah, ik geloof weldegelijk dat er per e-mail wordt gecorrespondeerd in deze tijd. Dat doe ik ook dus dat vind ik op zich niet zo vreemd. Vooral als de wederpartij op dat moment in China verblijft.
0 0
Redrum
Ja er zal best wel het één en ander per mail besproken worden, maar ik kan me echt niet voorstellen dat er zomaar ff een contract per mail wordt aangeboden.
1 0
Santiago
Natuurlijk is dat goed mogelijk. Ik geloof dit verhaal wel.
0 -1
Redrum
Wie weet, we zullen het waarschijnlijk nooit weten, tenzij Zahavi inderdaad het zogenaamde mailtje gaat lekken.
1 0
036AFCA97
Hoe dan wel?
0 0
Redrum
Gewoon face to face. Als je een speler echt graag wil hebben dan zal je toch een beetje moeite moeten doen. Bij psv gaan ze gewoon letterlijk bij spelers op de stoep liggen, maar het schijnt wel te helpen.
2 0
mgtow
En bellen, stalken, mensen om spelers heen lastig vallen.. . Eerloze club, met eerloze mensen en eerloze handelingen. Alles mag om Ajax bij te houden
2 0
Redrum
Volledig waar. Zo is psv gewoon. Geen greintje trots, geen greintje schaamte.
2 0
036AFCA97
Zo’n speler wil een contract toch doornemen met zn zaakwaarnemer voordat hij ja of nee zegt? Jij denkt dat ze dan heen en weer gaan vliegen naar China? Denk ik niet hoor. Vooral niet voor een een transfer als dit die niet al te groot is
0 0
Redrum
Lijkt me sowieso dat je eerst telefonisch het één en ander bespreekt en wellicht al een aanbod doet. Een contract wordt pas opgesteld als je er in principe uit bent lijkt me. Dan ga je daar ook heen om alles rond te maken. Misschien hoef je er inderdaad niet eens heen te gaan, maar je gaat toch geen contract mailen zodat ze dat even rustig kunnen beoordelen? Als alles besproken is wordt er pas een contract opgesteld en dat hoeft dan alleen nog maar ondertekend te worden. Als Driessen had gesproken over een aanbod per mail had ik het nog enigszins willen geloven, maar niet een contract per mail.
1 0
ovopiet
Haha, een contract per mail. Ja hoor zonder dat deze speler in Amsterdam is geweest? Laat me niet lachen.
Driessen heeft weer iets om Ten Hag mee te kunnen slaan.
0 0
3*stars*3
Die zit waarschijnlijk vanavond weer bij VI om deze onzin te vergroten.
Ik geloof er echt helemaal niets van.
Nee tegen een grote club als Ajax zeggen en CL maar we ja omdat Schmidt in Eindhoven zit...
0 0
Redrum
Dat geloof ik ook niet. Als er al een aanbod van Ajax is geweest, dan is dit heel veel slechter geweest dan dat van psv. Daarnaast is het wel duidelijk dat Schmidt spelers weet aan te trekken die psv zonder hem niet had weten te halen. Maar dat past ook wel perfect bij een zielloze club als psv. Ze geven Schmidt letterlijk de volledige macht en laten hem bepalen wie er komt. John de Jong doet alleen nog maar braaf wat herr Schmidt hem opdraagt. Ondertussen spelen ze nog steeds hetzelfde baggervoetbal, maar is het vieze boerenstinkgeluk ook weer terug. Het blijft de walgelijkste club die er bestaat.
1 0
3*stars*3
Haha, ach ze zijn daar o zo desperate.
Die Schmidt komt binnen en haalt de ene na de andere speler uit de BL en nu Zahavi, omdat hij in China onder de indruk raakte.
Weer eens korte termijn in Eindhoven.
Nog een jaar CL missen en ze zakken weer in de shit.
Naast Zahavi, zijn Baumhartl, Bruma, Max en Maxi ook grootverdieners.
En natuurlijk pakt Schmidt ook een aardig bedrag.

Die club weet het niet meer...
2 0
Redrum
Precies, dit jaar weer geen Champions League en het is echt einde oefening met psv. Dat kan haast niet anders.
0 0
MK77
Ik denk dat ze ergens een oud contract van Kennedy Bakicoglu hebben gevonden op het internet en dat heeft één of andere scammer naar hem gemaild.
jE GEloOfT NOoiT wat MIjN oNdeRgOed, KOm Nu cOntRaCt TekEn Ajaks

Kan gebeuren gewoon een goede spamfilter zoeken
0 -1
Kuningast
En frenkie ging naar psg en donny naar madrid..
1 0
Redrum
Hij bedoelt waarschijnlijk het mailtje van Rik Elfrink dat verstuurd is vanaf het adres Eriktenhag@hotmail.com.
1 0
Kuningast
Uhm driessen je moet gewoon je bek houden.

Wat een onzin verhaal we hebben minimaal 5 opties voor de spitspositie
1 0
OpaVerteld
Was een contract voor onbepaalde tijd met duidelijke opgave van de jaarlijkse contributie onder voorwaarde dat hij z'n pasfoto voor de spelerskaart op tijd zou inleveren.
Bij wijze van goede wil is hem ook nog een aantal adressen aanbevolen waar hij het Ajax tenue kon aanschaffen met 10% korting op vertoon van z'n lidmaatschapskaart.

Waar heb je overigens nog een vijandige pers voor nodig als de Falentijn-bode je mediapartner is...?
3 0
Liam
Lekkere opmerking ook: 'Ten Hag wilde een ervaren aanvaller die kan scoren.' of zoiets. En KJ dan? haha. Moeilijk te geloven dat a) Ajax hem wilde hebben, b) dat Ten Hag daarover gaat liegen, waarom zou hij dat doen?, c) een Israëliër PSV boven Ajax verkiest.
3 0
Turbo
Binnen 5 seconden van "hij heeft een contract in zn inbox" naar "hij stond op de radar".
1 0
kaashaas
Wat moeten wij in godsnaam met een 33 jarige spits die geen band met Ajax heeft?
of komt hij poetsen ....
Ik denk dat een mail van Ajax met een voorstel voor hem alleen al geweldig is, het hoogst haalbare, de kers op de taart. misschien is het dan toch waar en moet de ghele wereld weten dat het Grote Ajax ook interesse had.
0 0
Joseph
Contract om een jaartje schoon te komen maken in de toiletten van de jeugd? Die Driessen laat zich voor elk onzin verhaaltje strikken..
0 0
Frank1978
Wat Dest betreft moet er nu ook eindelijk maar eens duidelijkheid komen, zodat Ajax ook weet waar het aan toe is en verder kan. Barcelona of Bayern moeten gewoon de vraagprijs betalen en anders gaan ze maar kijken of ze elders voor minder geld iets op kunnen pikken. Dit gedoe duurt al veel te lang.
0 0
Vlieske
En donny zit nu lekker op de bank bij real Madrid. Oh wacht...
0 0
Frank1978
Ik krijg altijd de kriebels van het lezen van artikelen van deze "journalist", zo ook nu weer. Eng mannetje.
3 0
Redrum
Het meest enge vind ik nog wel dat hij ongestoord zijn gang kan blijven gaan. Hoe groot zijn leugens ook zijn, niemand spreekt hem er op aan.
1 0
Leprechaun
Als Zahavi een aanbod van Ajax had gehad, dan had hij nu bij Ajax gespeeld. Tenzij PSV significant meer salaris heeft geboden.
1 0
Bennyben
Hahaha zo heeft Frenkie de jong ooit Driessen laten geloven dat die naar psg ging, we weten allemaal nog hoe dat is afgelopen.
5 0
MK77
En Donny naar Real
0 0
Soccerskins
Geloof sowieso nog bitter weinig van wat De Telegraaf zegt tegenwoordig. Maar ik zou me toch echt vragen waarom Ten Hag hierover zou liegen.
4 0
036AFCA97
Pff, als dit waar is is het geen goed nieuws. Waarom zouden we een 33-jarige spits halen? Had liever gehoopt dat Ajax bezig is met een middenvelder.
1 0
RuffRhythim
Dan is het een nog grotere lulhannes dan ik dacht om dan voor Europa League te kiezen
4 0