Onana lijkt overstap naar Chelsea niet te maken

NickOoms, 24-09-2020 om 12:20, 10852 views, Chelsea FC |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

André Onana lijkt Ajax niet te verlaten voor Chelsea FC. De club uit Londen heeft donderdagochtend Edouard Mendy van Stade Rennes weten te strikken als nieuwe doelman, zo meldt Chelsea op haar officiële Twitterkanaal

Mendy werd de laatste tijd al veelvuldig in verband gebracht met de club uit Londen. Hierdoor werd de kans steeds kleiner voor Onana om Ajax te verlaten voor Chelsea. Donderdagochtend heeft Chelsea de Franse doelman definitief weten vast te leggen. 

Ook is het allerminst zeker of Onana Ajax deze zomer definitief zal verlaten. De transfermarkt is in Nederland nog open tot 6 oktober en Ajax zal de doelman uit Kameroen niet zomaar laten vertrekken. Mocht Onana in Amsterdam blijven, lijkt een Ziyech-scenario realistisch. Ziyech verlengde in het verleden zijn contract om één jaar later alsnog te vertrekken. Ook Nicolás Tagliafico heeft al een nieuwe contractaanbieding op zak.

Scoor nu alvast je WZAWZDB-muts voor de winter!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DrFootball
Persoonlijk zie ik Onana niet meer vertrekken. Bij alle clubs die een stap omhoog zouden zijn zit een topkeeper. Chelsea was een kans, maar die hebben een goede keeper gehaald. Hopelijk verlengt hij een jaar met Ajax.
1 -1
Joseph
Dat zou echt geweldig zijn voor Ajax! Hoe lekker is trouwens verdedigen als je weet dat jouw fout zelden afgestraft wordt?! Onana is echt een baas!

Dit geeft wel de nieuwe status van Ajax aan, alleen de absolute Europese top is nog een stap omhoog en anders blijven ze gewoon toch bij Ajax zitten.. Andere tijden
2 -1
wladimir
Dat komt door de rechtstreekse plaatsing Champions League en het vertrouwen dat er is dat het wel degelijk mogelijk is om te overwinteren. Daarnaast kunnen Onana en Tagliafico 3 miljoen per jaar verdienen (met een 30% regeling verwacht ik).
0 0
Indy
Onana klaagde een jaartje geleden over 'vooroordelen' tegen donkere keepers. Men zou, volgens Onana, denken dat zij zich niet kunnen concentreren. En zij zouden harder moeten werken dan blanke keepers om in de Europese top te mogen spelen.
Aangezien Edouard ook een donkere keeper is kan hij de keuze van Chelsea niet aan een dergelijk 'vooroordeel' wijten.
4 -5
ajaxxcied4life
Enfin, omdat Chelsea, een van de duizenden betaald voetbalclubs in Europa, een donkere keeper heeft aangetrokken is er geen sprake van een vooroordeel aangaande donkere keepers. Een drogredenering van heb ik jou daar. In vergelijking met het aantal donkere spelers die je in de meeste competities aantreft en het percentage wat daarvan keept is er een kapitale disbalans. Om deze mathematische feiten als 'klagen' te bestempelen zie ik eerder als een gebrek aan intellect alsmede een gebrek aan vermogen om zaken in een juiste perspectief te plaatsen.
0 0
Ozymandias
Het zou ongelofelijk zijn als Tagliafico en Onana langer bij Ajax blijven. In dat geval zou Tagliafico misschien wel zijn gehele loopbaan bij Ajax blijven want als grote clubs hem deze zomer als 28 jarige niet willen kopen zullen ze hem volgende zomer als 29 jarige waarschijnlijk ook niet willen. Tenzij hij het komende seizoen zijn hoogste niveau ooit haalt en Ajax weer indruk maakt in de Champions League.
4 -1
wladimir
Als Tagliafico blijft dan is hij volgend seizoen een stuk goedkoper. Nu wordt 25 miljoen gevraagd met nog twee jaar contract te gaan. Met nog Ă©Ă©n jaar zal de prijs minder zijn, maar ook met het oog op zijn leeftijd. Tagliafico gaat alleen bijtekenen als hij een Ziyech salaris krijgt.

Ik had liever gezien dat hij wel was verkocht en wij Wijndal hadden gehaald.
0 0
Cesc8
Wat vinden jullie van Drommel als eventuele opvolger? Was altijd een ontzettend groot talent toen hij doorbrak uit de jeugd, eenmaal aangekomen bij het profvoetbal maakte hij de nodige blunders, echter zie ik hem de laatste tijd ontzettend goed keepen. Zou dit wat zijn in de toekomst voor onze club? Meevoetballend sowieso fantastisch en blinkt de laatste tijd ook steeds meer uit onder de lat.
2 -7
Adam24
Drommel is niet zo een hele goede keeper. Een aardige eredivisie keeper, dat zeker. Maar niet iets voor Ajax. Ik denk dat Scherpen een betere keeper is, zeker qua potentie.
0 0
3sterrenAjax1
is zeker een talentvolle keeper. is door VI ooit een stempel van prutser opgeplakt toen die matig keepte en dat achtervolgt hem nog steeds gezien de publieke opinie. maar heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt. echter vind ik dat van scherpen ook. zou het best met scherpen aandurven als vervanger van onana. zeker als scherpen dit jaar zn ontwikkeling doorzet.
0 0
DUDE92
Er is nu een hype rondon hem gaande, maar ik zou hem echt totaal ongeschikt vinden voor Ajax. Zo mogelijk nog minder uitstraling dan Cillessen. Nee, ik ga dan veel liever voor Scherpen.
0 0
EWJM
Wat maakt zijn uitstraling nou uit?
0 0
insectenverdelg
Er is ook door VI onterecht een clown van hem gemaakt. Wel is hij ongeveer niveau Bijlow en Ajax moet hoger nastreven.
0 -1
ram
Dat was destijds echt wel terecht. Maar hij heeft zich goed ontwikkeld en is nu een redelijke Eredivisie keeper, meer niet.
0 0
Adam24
Bijlow is veel completer heeft veel meer rust.
0 0
036AFCA97
Absoluut niet. Middelmatige keeper. Zou meer een aankoop uit het Frank de Boer tijdperk zijn.
0 0
Cesc8
Oke, bedankt voor jullie antwoord. Het is inderdaad zo dat ik hem de laatste weken wat op vond vallen.
0 0
ovdw
Chelsea valt dan sowieso af nu. Houd je nog over PSG (Navas), Spurs (Lloris) en Dortmund (Burki)? Ik zie hem niet naar lager kaliber gaan zoals Sevilla of Lazio, ookal spelen zij ook CL
1 0
Ozymandias
Dortmund heeft het contract van Burki recent verlengt en schijnt om een of andere reden tevreden over hem te zijn. PSG en Spurs zullen deze zomer waarschijnlijk geen dure doelman kopen omdat ze andere aankopen nodig hebben.
0 0
ram
PSG en Spurs hebben in mijn ogen echt niets nodig. Maar als ik Dortmund was had ik Burki al lang vervangen. Maar verder zie ik inderdaad geen enkele club voor Onana.

Met andere woorden: ik denk dat hij lekker blijft! Nico zie ik nog wel vertrekken. Voor hem zijn er natuurlijk tal van clubs interessant (ook mindere clubs als Leicester enzo). Maar goed... Hopelijk gaat ie ook voor het Hakim-traject.
0 0
de_pitbull
Blijf lekker hier jongen.
Daar zit je in een vreemdelingen legioen en hier ben je thuis!
Barca hoef je ook niet heen dus je kunt je carriere gerust bij ons afsluiten ;)
0 0
Oeroeboeroe
Wat bedoel je met vreemdelingenlegioen? 2 Brazilianen, 2 Argentijnen, een Serviër, een Amerikaan, een Ghanees, een Mexicaan, een Burkinees en een Kroaat...? ja dan liever allemaal Nederlanders... ow wacht...
0 -1
insectenverdelg
Snap Chelsea niet, maar kan niet anders dan heel blij hiemee zijn.
1 0
RuffRhythim
Gaat geen sleutelspeler meer weg dit seizoen
2 0
Schip
Opwaarderen en verlengen. Brengt Onana straks weer minstens hetzelfde op en hebben wij dit jaar weer een topkeeper. En een prima persoonlijkheid.
2 0
RJB1979
Wat zouden ze met Kepa doen?
1 0
mgtow
Naast de slagboom zetten en succes wensen.
3 0
RJB1979
Ben gewoon heel benieuwd hoe het voelt om 80 miljoen door de plee te spoelen.
1 0
ram
Dan zou ik adviseren allemaal een stuurslot te nemen... Kepa gaat ook daar natuurlijk alles en iedereen doorlaten.
2 0
mgtow
Daar gaat m'n fristi. Hahahha
1 0
ram
Holy shit... Ik kreeg een mail van AS met "Reactie geplaatst op je bericht" en een link hierheen! Zou dit dan echt weer terug zijn!? Dat zou geniaal zijn zeg. Jaren op zitten wachten.
1 0
mgtow
Ja dit werkt als een trein. Ik moet de moeilijkste capriolen uithalen om te checken of iemand gereageerd heeft. Denk Google zoektochten en dan is het meestal al te laat. Nu dus niet meer. Dit systeem gaat het allemaal leuker maken.
1 0
ram
Maar ik krijg alleen een mail na een reactie van jou. Verder niet. Dus ik denk dat wij aan elkaar gekoppeld zijn.
0 0
mgtow
Kinky.
0 0
036AFCA97
Zou het sws vet vinden als je gewoon meldingen krijgt met wie er op je hebben gereageerd enzo en dat je ook op een account kan klikken en kan zien wanneer die is aangemaakt zoals bij FR12.
2 0
ram
Maar... jij hebt dus ook een account op FR12? Haha! Why...?
0 0
036AFCA97
Tuurlijk niet, bedoel dat laatste. Als je daar op een account klikt kan je zien hoeveel die al heeft gereageerd. Ik moet toegeven dat ik er wel eens kijk als Feyenoord punten verliest
0 0
AFCA-B93
Wordt druk mailverkeer op wedstrijddagen en met transfers dan
1 0
mickey2602
Dat met een mail als er op jouw reactie is gereageerd was eerder ook al. Maar misschien zetten ze dat op wedstrijddagen uit? Anders wordt het inderdaad op zulke dagen wel heel veel mails.
Ik zou het toejuichen als dat weer komt. En dan uiteraard ook als je op de link klikt en dat je dan direct op de juiste plek uitkomt.
Maar eerder hadden ze dat hier in het scherm ook,rechts bovenin waar je je gegevens kan vinden,dat was nog makkelijker.
1 0
ram
True, dat wel ook wel okay. Maar mail vind ik beter.

Ik heb trouwens nog altijd zo'n lijstje rechtsboven staan hoor! Maar als ik daarop klik kom ik bij een artikel uit 2015: "Bazoer onzeker over ernst blessure", haha!
1 0
mickey2602
Ik had nu een melding rechtsbovenin staan,van jouw reactie. Toen ik erop klikte kwam ik direct bij jouw reactie. Dus schijnbaar hebben ze het weer ingevoerd.
0 0
ram
Oh, grappig. Ik heb dat niet. Ik heb nu wel mail na jouw reactie.
1 0
ram
Hier kreeg ik dan weer geen mail van... Raar...
Aan het testen, AS?
1 0
insectenverdelg
HĂ©, das niet aardig voor Hakim. Die heeft net een nieuwe auto en wil die graag nog even heel houden.....
1 0
RJB1979
Kan me toch niet aan de indruk ontrekken dat Hakim's doelpunt een beetje het begin van het einde van Kepa was.
1 0
Rentokill
De tijd dat je op weg naar de top eerst nog een tussenstap nodig had (na Ajax) lijkt gelukkig weer achter ons. Geduld André dan sta je straks als onbetwiste nr 1 bij Barca
1 0
036AFCA97
Real, Barca, Bayern, City, Liverpool, United, Juventus, Spurs, PSG, Inter hebben allemaal prima keepers. Voor de rest zijn er weinig clubs waar je Ajax voor wil verlaten toch? Hopelijk klopt niet ineens Dortmund aan.
1 0
Santiago
Er zijn er genoeg want het gaat nogmaals niet alleen om Ajax maar ook om de competitie.
0 0
036AFCA97
Weet ik niet, Ziyech kon ook naar Sevilla en Valencia, Onana nog naar Bayer Leverkusen en Nico kon maar subtop in Italie toch? Hebben ze allemaal niet gedaan terwijl het allemaal betere competities zijn.
0 0
AFCA-B93
Benieuwd hoe het er komende zomer uit ziet in Keeperland.

Bayern: Neuer/NĂŒbel
Dortmund: Burki
Barca: Ter Stegen
Real: Courtois
Atletico: Oblak
Arsenal: Leno
Chelsea: Kepa/Mendy
City: Ederson
Liverpool: Alisson
United: De Gea
Spurs: Lloris (misschien liggen hier kansen voor Onana)
Juve: Sczezny
Milan: Donnaruma

Mis ik nog wat? Alles lijkt mij ook dan nog wel redelijk verzadigd
3 0
Jayq
Inter?
0 0
AFCA-B93
Toch nog een aantal vergeten haha. Handanovic is daar de nummer 1 toch? Denk niet dat ze die zomaar aan de kant zetten ook daar. Sowieso had ik begrepen dat een transfer naar Italie geen kans had vanwege zijn huidskleur en de vele apengeluiden daar? Dacht dat ik een keer zoiets zag hier
0 0
036AFCA97
Inter heeft Handanovic. Oud, maar doet het nog aardig
0 0
Restored
PSG?
1 0
AFCA-B93
Oja, die hebben Keylor Navas. Ik heb dit seizoen bijna geen PSG gekeken, maar van wat ik weet is het gewoon een heel stabiele keeper. Weet niet of ze bij PSG 40 miljoen gaan uittrekken voor een keeper die ze in de competitie amper nodig hebben, en dus alleen voor CL nodig hebben
0 0
036AFCA97
Hahah we hadden hetzelfde idee, alleen jij uitgebreider
0 0
AFCA-B93
Op het toilet heb je toch even wat meer tijd haha
2 0
MNJ7
Ken die keeper niet maar kostte 30 miljoen? Snap niet dat je dan niet voor Onana gaat wat zich in de CL heeft bewezen , maarja ik ben blij dat ie wss nog 1 jaar blijft
0 0
mickey2602
Ken die keeper ook niet maar op teletekst stond dat ie is gekocht voor 24 miljoen en hij is 28 jaar.
Kan je toch beter Onana hebben,23 jaar en Overmars kennende zal de prijs van Onana niet veel hoger liggen...
0 0
Lane 8
Hij was 4 jaar geleden club/werkloos en nu speelt hij bij chelsea. Wel een supertof verhaal natuurlijk maar ik had het wel geweten als ik abramovic ben
0 0
Lane 8
Was
0 0
vdhaas
Voordat ze bij deze Fransman uitkwamen was Chelsea de meest aannemelijke bestemming voor Onana. Van de andere grote clubs in Europa weet ik er zo snel niet wie er een keeper nodig heeft. Dus tenzij Onana zo graag weg wil dat hij een stapje omlaag wil doen denk ik dat hij zal blijven.
0 0
insectenverdelg
Duimen dat niemand een hele ernstige blessure krijgt de komende 2 weken.
0 0
ArthurG
Goed zo, lekker nog een jaartje in Amsterdam blijven.
0 0