Jans over Ekkelenkamp: 'Ik zou hem ook willen kopen'

NickOoms, 21-09-2020 om 12:45, 7013 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ron Jans, trainer van FC Twente, zou Jurgen Ekkelenkamp graag aan de selectie toe willen voegen, zo vertelt hij tegenover de NOS. FC Twente is al lange tijd geïnteresseerd in Ekkelenkamp, maar Ajax laat de middenvelder sinds het vertrek van Donny van de Beek niet gaan.

Vorige week speelde Ekkelenkamp nog negentig minuten mee bij Jong Ajax tegen Jong PSV en zondagmiddag kwam hij tegen RKC Waalwijk niet binnen de lijnen. Zodoende lijkt Ekkelenkamp ook dit jaar veel minuten te gaan maken bij Jong Ajax in plaats van het eerste elftal. 

Jans hoopt dan ook nog dat een eventuele transfer van de Ajacied naar FC Twente tot stand gaat komen. 'Of ik Ekkelenkamp van Ajax zou willen huren? Nou, ik zou hem ook wel willen kopen hoor. Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, is daar heel open in en ik heb het ook al aangegeven. Jurgen zou welkom zijn, maar het gaat eigenlijk om deze jongens, daar heb ik ontzettend veel vertrouwen in.'

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EKS
Hoewel een andere positie moet ik vaak aan Django Warmerdam denken bij Ekkelenkamp. Vergelijkbaar niveau en soortgelijke spirit. Twente lijkt me prima op dit moment want Jong Ajax is volkomen belachelijk.
2 0
ajaxinho
Ik denk dat o.a. Unuvar, Jensen en Giovani ook wel kunnen concurreren voor een plek op de bank.

Ben eigenlijk benieuwd of Gravenberch op 10 kan.
Hij zegt zelf aanvallend te willen spelen.
0 -1
ÁlvaroRecoba
Het zou mooi zijn als Ajax hem kan ruilen met Joey Veerman, plus drie of vier miljoen voor Heerenveen: zeker een verbetering, de breedte in de selectie blijft behouden en het is niet veel geld.
Voor Heerenveen is het eveneens een prima deal. Twente heeft het geld toch niet, om genoeg voor hem te betalen.
0 0
Web
Ekkelenkamp is de meest onderwaardeerde speler van Ajax
Hij zou bij iedere club in de eredivisie in de basis staan
Of Veerman het niveau is van Ajax aan kan betwijfel ik?
Bij Ajax is het tempo zo veel hoger
4 -1
Ajax27
Ekkelenkamp is gewoon prima voor een club als AZ. Net onder de top. Voor Ajax is ie gewoon te min. Daardoor onbegrijpelijk dat Ajax ze vasthoudt aan hun contract. Dit zijn jonge jongens die zich moeten ontwikkelen. Dat zal op de bank niet lukken.
1 0
Godenzoon24
Eens niet alleen t belang van Ajax telt. Ook van die jongen en die moet spelen. Bij niet spelen is t belang voor Ajax zelf ook discutabel.
2 0
Schwalbino
Ekkelenkamp is beter dan Veerman.
4 -3
wladimir
Aankomend weekend spelen we tegen Vitesse. Dat is de eerste wedstrijd waar we gaan zien waar Ajax staat. Ik ben geen fan van Promes. Zeker niet op 10. Die gekkigheid probeerde te Hag vorig seizoen ook. Labyad verdient een kans in de basis. Ik zou hem graag een keer op 10 zien. Ook Alvarez krijgt de kans op het middenveld. Die moeten Ekkelenkamp en / of Gravenberch er wel uit kunnen spelen, toch?
0 -2
Godenzoon24
Kudus Matinez en Gravenberch zou ik graag op het middeveld zien!
0 0
supporter sinds
In tegenstelling tot de reacties hieronder zou ik Ekkelenkamp altijd bij de selectie houden. Hij snapt het Ajax spelletje, heeft diepgang, heeft een neus voor de goal en geeft veel positieve energie als hij invalt. Ik denk zelfs dat als hij genoeg speeltijd krijgt hij zich als Donny van de Beek kan ontwikkelen. En Ajax heeft die (verhuur) centen niet nodig volgens mij.
6 -3
AlexIbarra
We moeten hem absoluut niet voor 8 ton aan Twente verkopen of zo maar ik denk toch niet dat hij hier dit jaar veel aan spelen toekomt.
Voor iemand van buitenaf valt er door mee te trainen al een hoop te leren bij Ajax maar hij speelt hier al 7 jaar en heeft misschien meer aan 40 wedstrijden nu.

Maar als we niemand beters halen en Jurgen heeft er zelf helemaal zin in, zou ik hem erbij houden dit (hopelijk) loodzware seizoen.
0 0
Schwalbino
Maar hij krijgt niet voldoende speeltijd bij Ajax en ontwikkelt zich dus niet. Nog een jaar krachthonk en hij kan voor een worstelmedaille gaan. Hij moet spelen bij een eredivisieclub om stappen te zetten. Hij heeft het in zich maar verpietert nu.
3 0
wzawzdb91
Yes please! Mooie opruiming deze zomer al (Marin, Magallan, Eiting, etc.), nu Ekkelenkamp nog. Ruimte maken voor de jeugd en evt. aankopen.
1 -7
supporter sinds
Ekkelenkamp is je jeugd …. ik zou geen aankoop weten die meteen beter is. Garanties krijg je tenminste niet (zie 100 voorbeelden die mislukt zijn)
5 0
AFCA-B93
Blijft natuurlijk enorm lastig. Nu is hij optie nummer 3 of 4 op de 10-positie, maar met een blessuregolf als vorig seizoen kan je hem erg goed gebruiken. Ja of je spreekt af met Twente dat je ‘m probleemloos terug kan halen indien nodig. Vraag is of Twente daarmee instemt
2 0
supporter sinds
Dat zou een optie kunnen zijn om Ekkelenkamp speeltijd en ervaring op te laten doen bij Twente als je nu weet dat hij bij Ajax niet veel aan spelen toe zou komen.
0 0
arigold
Als je Puig inderdaad kan huren van Barca, dan zou ik Ekkelenkamp lekker een jaar verhuren aan Twente.
0 -4
Godenzoon24
Huren moet Ajax niet doen tenzij noodzakelijk. Dat is dit niet en we leiden op voor een ander.
0 0
supporter sinds
Alleen omdat het een speler van Barca is ?? Ik heb er meer vanuit Barcelona bij Ajax zien mislukken dan dat het aanwinsten zijn.
6 -1