'Bayern München na het weekend terug voor Dest'

ThijsZwagerman, 20-09-2020 om 10:15, 9073 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International, gaat men er binnen Ajax nog altijd vanuit dat Sergiño Dest deze transferperiode naar Bayern München vertrekt. Jansen stelt dat de Duitse grootmacht zich na dit weekend opnieuw meldt in Amsterdam. 

‘Ajax gaat ervan uit dat Dest vertrekt. Bayern München heeft zich gemeld met een eerste bod van vijftien miljoen euro. Ajax wil, met bonussen, toch wel richting de 25 miljoen euro. De verwachting is dat Bayern na het weekend weer terug gaat komen. Waarschijnlijk gaan ze daar dus wel uitkomen, ook doordat Dest nog maar een contract tot 2022 heeft’, vertelt Jansen in de talkshow van Voetbal International

Als Dest - die ook als linksachter kan spelen - daadwerkelijk vertrekt, vindt Jansen dat Ajax een serieuze poging moet wagen om AZ-linksachter Owen Wijndal los te weken bij AZ. ‘Wijndal is, helemaal door de consternatie rondom Dest, natuurlijk de beste optie.’ Rondom Nicolás Tagliafico en André Onana is het volgens Jansen nog altijd rustig op transfergebied.

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van RKC Waalwijk? Zet dan in en krijg 7,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Geen wijndal
0 0
dianaajax
svp niemand halen van az

gewooon naar andere spelers kijken
1 0
pieke
Hoeveel zou Alderweireld kosten?
0 0
AjaxHoorn
.....
0 0
036AFCA97
Gewoon niet laten gaan. We hebben meer spelers nodig, niet minder. Die 25 miljoen krijg je over een jaar ook nog wel voor hem, misschien zelfs meer.

Hij zei laatst zelf nog dat hij niet is uitgeleerd bij Ajax en het erg naar zijn zin heeft. Lijkt me ook geen persoon die een vertrek gaat forceren, maar dat had ik van Davinson ook niet persé verwacht. Leek me een sympathieke jongen hahaha
0 0
Gouda
Die 25 krijg je volgend jaar niet voor hem. Zijn contract loopt namelijk tot 2022 en ik vind Dest er het type niet voor om dan voor Ajax nog een jaar te verlengen. Zou het dus wel snappen vanuit Ajax positie, dat ze die 25 nu wel willen pakken.
0 0
TOOL
Zonde! Goede voetballer en nog maar heel jong. Beetje klein voor een verdediger, misschien niet zo een heel goede verdediger maar wel een vaardige speler. Hij is technisch, snel en heeft een groot loopvermogen. Jammer!
0 0
Frank1978
Eigenlijk zou Ajax nu niemand meer moeten verkopen, maar als Dest echt per se weg wil, houdt het op. Ik zou wel hoog in de boom gaan zitten wat de transfersom betreft. Zeker omdat de competitie al begonnen is... Wijndal zou ik niet halen, AZ zal ongetwijfeld een absurd hoog bedrag voor hem vragen, want zij zien zichzelf echt als DE concurrent en grote rivaal van Ajax. Dan kun je beter elders kijken en voor minder geld een misschien nog wel betere speler halen...
0 0
JCr14
GEEN euro naar AZ.
0 0
Caparzo
Pakweg 22Mio of iets dergelijks, ware geen slecht bedrag denk ik. De Transfersommen zijn veel lager nu, helemaal in het zuiden. Zo‘n Depay zou “maar” 30mio kosten, vorig jaar ondenkbaar. In de PL en BL zijn de bedragen ook omlaag gegaan, zij het wat minder.

Als je puur naar het geld en de omstandigheden kijkt is zo'n som ok voor een speler die vorig jaar doorbrak en niet zeker is van een basisplaats. Hoe de vlag er financieel gezien einde seizoen bij hangt in de voetballerij weet geen mens, maar hij heeft dan nog maar 1 jaar en moet hij sowieso weg (meneertje wil niet bijtekenen).

Kans is erg groot dat het dan niet boven de 15Mio uitkomt, zeker als hij geen basisspeler is (wordt) dit seizoen. Economisch gezien moet hij nu weg, dan beter in een nieuwe gelijkwaardige wingback investeren.
0 0
pieke
Moussa Wague gaat naar PAOK.
0 0
Champy
Willen ze bij Bayern van Pavard?
Die jongen is ook maar 4 jaar ouder dan Dest.
0 0
Ozymandias
Het zou me niet verbazen als ze Pavard als centrale verdediger willen gebruiken en op rechts een wingback willen hebben net zoals ze op links Davies hebben staan. Met Davies en Dest zouden ze in feite met twee extra vleugelaanvallers spelen.
0 0
voorkennis
Het zal wel rond gemaakt worden op 20 miljoen.
Vind ik een hoop voor een speler, die mij nog niet overtuigd heeft.
Wat helemaal vreemd is, is Bayern hem zo graag wilt hebben.
Bayer 1 van de weinige echte topclubs die niet zomaar met de centen strooit.
Maw BAyern ziet blijkbaar iets voor de toekomst wat voor ons vooralsnog niet zichtbaar is
0 -1
Joseph
Ik snap helemaal waarom Bayern voor Dest wilt gaan. Die jongen is 19 jaar, staat verdedigend zijn mannetje en is aanvallend moeilijk te stoppen. Tegen Sparta zag je direct dat ze er moeite mee hadden als hij op kwam. Voor een ploeg die met aanvallende backs wilt spelen, is Dest een grote belofte. In zijn keuzes kan hij nog wel wat groeien, maar dat kan elke 19-jarige..
0 0
Willem410
Die back zal ik niet halen maar Boadu zal ik toch graag zien komen.
Ajax mist gewoon een spits, deze jongen is pas 19 ik denk echt dat het een toevoeging is aan het spel van Ajax.
Die miljoenen van Dest sowieso investeren en dan in 2 spelers.
15 miljoen voor Boadu en voor 7 of 8 miljoen moet er toch wel ergens een ervaren rechtsback te vinden zijn?
In Alkmaar zullen ze inmiddels ook wel een toontje lager zingen, uitgeschakeld voor de CL, het eerste puntverlies in de eredivisie.
Het besef dat het niet meer dan een leuke subtopper is zal wel doorgedrongen zijn, ook bij de spelers met ambitie.
0 -3
Frank1978
Ik denk echt dat Boadu niet past bij Ajax, is in mijn ogen toch een spits die het vooral goed doet bij een ploeg die wat meer op de counter loert.
1 0
Joseph
Ajax wilt 25 miljoen, Ajax zal nooit 25 miljoen krijgen. Dest wordt dus voor minder verkocht en dat vind ik treurig met een zelf opgeleid Amerikaans talent met als ik het goed begrijp een optie tot 2023 in zijn contract.

Marc moet inzetten op een ruil en daar is Barcelona opeens een perfecte kandidaat voor geworden met Puig in de etalage..
0 -2
AlexIbarra
Dest voor Puig zou ik toejuichen.
2 0
De Stift
Bizar dat Bayern München een reservespeler van Ajax voor 25 miljoen wilt kopen. Een rechtsback nota bene...
0 -1
Ozymandias
In het moderne voetbal is de rol van back van enorm belang en wordt er veel gevraagd van backs. Het is daarom niet vreemd dat talentvolle backs een grote marktwaarde hebben. Alleen is het wel de vraag of Dest als talent 25 miljoen waard is. De beste backs voor het moderne voetbal zijn vooral spelers met een grote spelintelligentie en Dest is vooralsnog juist iemand met een zeer lage spelintelligentie.
1 0
Adam24
Dus een linksback vertrekt en we moeten er een rechtsback voor terughalen? Jaaaaaaaja.
0 -1
Wout1988
Dest is een rechtsback
0 0
tmvde
Andersom
1 0
PJSM
Geen Wijnaldum a.u.b. komt in mijn ogen tekort. Geldt overigens voor alle AZ spelers. Neem aan dat Marc alternatieven achter de hand heeft. En Marc graag Henrique halen. Had al rond kunnen, moeten zijn wat mij betreft.
0 0
shota99
Wijndal :)
0 0
Gecko
Waar speelt Henrique?
0 0
036AFCA97
Gremio
0 0
Gecko
Dank
0 0
NouriVandeBeek
Dest heeft een optie tot 2023. Ik snap sowieso niet de noodzaak om Dest te verkopen.
1 0
MaximilianRosse
Dit dus. Er is helemaal geen noodzaak om hem te verkopen. Lekker houden en al laat je hem volgend jaar gaan dan is Dest minstens hetzelfde, zo niet meer waard
0 0
Adam24
Heeft nog een contract voor 2 jaar, is dus wel degelijk minder waard volgend jaar.
0 -1
ajaxxcied4life
Journalisten zijn vaak zo slecht geïnformeerd. Het doet soms pijn aan je ogen om dat gebrek aan feitenkennis in hun stukken te moeten lezen.
0 -1
DT10
Bayern heeft nu wel tijd genoeg gehad om spelers weg te kapen, de competitie is inmiddels alweer 2 speelrondes onderweg. Nu de hoofdprijs betalen, of opzouten!
0 0
TheTruth
Tering hoe vaak moeten we dit nog lezen? We snappen het nu wel.
1 0
MankeNelis
Als je 25M voor Dest kan krijgen, meteen verpatsen. Maar dan ben ik benieuwd wat Ajax op het oog heeft. Temeer omdat EtH aangaf dat er dan wat bij moet komen.
1 -1
Gecko
Laat maar dokken die Duitsers. Zijn steenrijk
25 miljoen anders wegwezen
0 0
insectenverdelg
Exact. 9 maanden de tijd gehad en niet gekomen. Nu geen concessies meer.
0 0
insectenverdelg
Denk dat Wijndal alleen komt als hij als eerste back komt. En zelfs met een vertrek van Dest ziet dat er niet zo uit als Nico er is. Daarnaast vraagt AZ de hoofdprijs. Alleen weet ik niet of ze dat vol kunnen houden nu ze geen CL miljoenen hebben. Hebben nog niets verkocht en ook daar moeten ze corona voelen.
3 0
ajaxxcied4life
Waarom een linksback kopen Freek, als een Rechtsback vertrekt? Die logica ontgaat mij totaal.
5 -1
Dennis129
Inderdaad waanzin als Tagliafico blijft. Lijkt me ook uitgesloten dat Ajax Tagliafico en Dest verkoopt. Dan kunnen alle ambities de prullenbak in.
0 0
insectenverdelg
Omdat er met Nous, Timber en Rensch op links veel betere bezetting is misschien? Maar op rechts is er 1 back up voor zowel CV als linksback. Waarbij de LB een vertrek wens heeft en de CV niet een zekerheidje is dat hij een heel seizoen kan spelen., hoe erg ik het ook hoop van wel.
1 -1
ajaxxcied4life
Goed, jij wilt dus kennelijk een bankzitter van om en nabij de 10 mln kopen, die in bekerwedstrijden en schorsingen of blessures mag opdraven terwijl voor die positie ook nog Martinez beschikbaar is, voor LCV Rench kan invallen voor Daley Blind, Als RCV J. Timber kan opdraven en op de RB-positie eventueel Q Timber geposteerd kan worden. Nou, wat mij betreft komt er een 6 en RB. Owen Wijndal zou ik echt kapitaalvernietiging vinden zolang Tagliafico gewoon blijft.
1 -1
insectenverdelg
Ik wil iig de verdediging versterken en Wijndal heeft potentie. Ik zie alleen niet op dit moment is het te karig als Dest vertrekt. En dat is vooral omdat Dest ook als LB kan fungeren.

Overigens is Wijndal naxditckaarcwel basisspeler. Nico zal niet eeuwig blijven.
1 -1
AlexLitmanen10
Ik weet wat je bedoelt, maar het staat n beetje raar
0 0
GrandMasterFlex
Ja op rechts is de bezetting idd beter en daarnaast spelen wij CL. Wijndal kan zich dus sportief en financieel verbeteren.
0 -1
Ozymandias
Een rol als wisselspeler bij Ajax is geen spotieve verbetering ten opzichte van aan basisplaats bij AZ.
0 0
Dennis129
Wijndal gaat natuurlijk nooit komen als backup van Tagliafico
2 0
insectenverdelg
Dat denk ik dus ook. Hoewel Wijndal wat mij betreft welkom verwacht ik niet dat hij achter nico op de bank wil zitten
2 0