'Andere club zou kunnen, ligt aan Ten Hag en Overmars'

JesseTH, 14-09-2020 om 21:15, 8099 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jurgen Ekkelenkamp, maandagavond actief en trefzeker namens Jong Ajax, hoopt dit seizoen niet al te vaak voor de beloftenploeg te spelen. De middenvelder lijkt open te staan voor een huurperiode elders, maar van Ajax moet hij dit seizoen bij de club blijven.

Na afloop van de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong PSV krijgt hij van FOX Sports de vraag of hij nog vaak aan zal treden bij Jong. 'Dat is niet wat ik hoop, maar dat gaan we zien. Ik hoop zo min mogelijk te spelen bij Jong en veel minuten te maken bij Ajax 1. Een andere club zou ook nog kunnen. Dat ligt eraan wat de trainer van het eerste en Marc Overmars willen. Op dit moment moet ik gewoon bij Ajax blijven.'

De Ajacied krijgt de vraag of hij FC Twente zou zien zitten. De club uit Enschede zou hem immers graag op huurbasis overnemen. 'Het is een mooie club, maar nu focus ik me gewoon op Ajax', zegt hij erover, waarna hij de vraag krijgt wat Noa Lang over de club te vertellen had. 'Er is altijd een mooie sfeer in een mooi stadion.'

Maandagavond verloor Jong Ajax met 1-2 van de leeftijdsgenoten van PSV en dat bestempelt Ekkelenkamp als 'zuur'. 'Je creëert heel veel kansen: een bal op de paal, een bal wel of niet over de lijn. Het is onnodig, want we waren de betere partij en verdienden de drie punten. Wat fout ging, was het afmaken van de kansen. De twee tegengoals geef je eigenlijk cadeau. Dat was ook een probleem.'

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Hij zal waarschijnlijk niet een basis plaats pakken bij Ajax. Al blijf ik zeggen dat hij veel beter is dan wat ik hier vaak lees
Bovendien scoort hij altijd.
Bij iedere eredivisie club is hij een versterking
0 0
ajax4perez
Blijf maar! Als we Juventus loten in de CL hebben we je bij een 2-1 voorsprong nodig om Ronaldo naar de grond te trekken!
1 0
MisterAFCA
Zou idd wel lekker zijn als we deze keer voor komen te staan in eigen huis.
0 0
wladimir
Afgelopen zondag een waardeloos middenveld gezien. Alvarez, Gravenberch en Promes. Alleen Gravenberch kan een basisplaats veroveren als hij goed zijn best doet. Als ik Eiting, Ekkelenkamp of Lang was zou ik lekker bij Ajax blijven en vechten voor mijn plek. Uiteraard kunnen we ook Koopmeiners kopen of die jongen van Heerenveen. Ihattaren zo je wilt. Toch moeten we maar zien of dat betere spelers zijn.
3 -2
ST
Verhuren of verkopen. Gaat geen basisspeler worden. Typische speler voor Vitesse oid.
2 -2
wladimir
Danilho Doekhi (22) gaat na een seizoen Jong Ajax aan zijn derde seizoen bij Vitesse beginnen. Prima club om naartoe te gaan. Zolang Alvarez en Promes bij Ajax op het middenveld staan zou ik blijven.
1 0
trooop
Ekkelenkamp was een interessant talent, door velen onderschat, veel handiger ook dan hij eruit zag. Maar dat is wel alweer zo'n 2 jaar geleden, toen hij net bij de selectie kwam. Als hij zich flink ontwikkeld zou hebben, had je nu een atypische klasbak kunnen hebben. Maar wat de oorzaken ook zijn, die ontwikkeling is er niet gekomen. Op dit moment heeft hij wat mij betreft niks meer in Ajax 1 te zoeken.
3 -1
jvs
Een beetje hetzelfde traject als Eiting. 2 jaar geleden groot talent, maar daar blijft het bij.
Ekkelenkamp heeft het krachthonk opgezocht, Eiting niet, maar qua voetbal is bij beiden niet echt vooruitgegaan.
0 -1
trooop
Eiting was altijd een groot talent toch? Ekkelenkamp meer een dark horse. Voetballen kan eiting dan ook uitstekend, nog altijd.
0 0
Schwalbino
Qua voetbal hoef je je echt geen zorgen te maken over Eiting en Ekkelenkamp. Die ballen beter dan Alvarez of Promes.
1 0
trooop
Met veel van de kritiek op promes ben ik het niet eens. Hele behoorlijke speler. En eiting is voetballend wel echt van een hoger niveau dan ekkelenkamp, maar heeft helaas weer andere tekortkomingen (nog altijd).
0 0
Schwalbino
Tja als je niet speelt ontwikkelt zic hooguit je bankrekening.
1 0
trodat4030
Heeft in 2 jaar gewoon 60 wedstrijden gespeeld. Lang niet alles in het 1e, maar hij speelde meer dan genoeg om zich te ontwikkelen.
1 0
Minsc
Veel minuten maken bij Ajax 1 gaat echt niet gebeuren.
0 -1