Antony in Team van de Week Telegraaf

NickOoms, 14-09-2020 om 07:15, 4739 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Antony Matheus dos Santos, kortweg Antony, staat mede door zijn doelpunt zondagmiddag tegen Sparta Rotterdam in het elftal van de week van De Telegraaf. De Braziliaan was de enige Ajacied die werd beloond voor zijn goede optreden. 

Antony trok de goede lijn van de voorbereiding door naar de start van het nieuwe seizoen. Al na 27 minuten kreeg ploeggenoot Nicolás Tagliafico een rode kaart. Toen Ajax met tien man kwam te staan, stond de Braziliaan op en schoot de bal, met wat geluk, in het doel. 

Rapporteur Mario Been was dusdanig onder de indruk van het officiële debuut van de aanvaller van Ajax dat het hem een plek in het elftal van de week opleverde. Het opvallende aan de uiteindelijke verkiezing voor Voetballer van het Jaar is dat er dit jaar geen rapportcijfers worden uitgedeeld. Dit heeft alles te maken met het coronavirus, waarbij het voor de rapporteurs niet mogelijk is om in elk stadion te komen. Naast Antony stond ook oud-Ajacied Riechedly Bazoer in het team van de week.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BlueDuke
Snap de selectie criteria voor dit soort elftallen nooit. Waarom geen schuurs, maar wel een verdediger waar het team 3 om zijn oren krijgt?
1 0