'Justin Kluivert test positief op Covid-19'

BadembaBarrie, 28-08-2020 om 18:40, 13478 views, Sky Italia |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Justin Kluivert is positief getest op het nieuwe coronavirus. Dat weet Sky Italia vrijdag te melden. De besmetting werd geconstateerd na de testronde bij AS Roma van donderdag 27 augustus. De oud-Ajacied is de vierde speler in korte tijd die bij Roma besmet is geraakt. 

Naast Kluivert is ook bij Bruno Peres met de meest recente testronde een besmetting geconstateerd. Eerder testten Antonio Mirante en Carles Perez ook al positief. In lijn met het protocol zullen zowel Kluivert als Peres veertien dagen in thuisisolatie gaan. Als gevolg van de positieve tests, is de geplande training van 18.00 uur door AS Roma afgelast.

De positieve test is een nieuwe klap voor Kluivert, met wie het volgens verscheidene Italiaanse media sowieso al niet geweldig gaat in Rome. De oud-Ajacied wist in twee seizoenen tijd nog geen definitieve basisplaats af te dwingen en zou één van de spelers zijn die de club bij een goed bod mogen verlaten. 

Denk jij dat Jong Ajax en Roda JC met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 9,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Shardo
Maar zijn bankrekening is wel goed gevuld...
0 0
Jan Doedel
Eindelijk een keer positief nieuws hier op AS over Kluivert jr.
0 -1
JesperOlsen74
Toch nog iets positiefs voor deze knul.
3 0
TheTruth
Hahahahahaha
1 0
niquedegraaff
Die testen zijn een grap. Google "chromosoom 8 corona".
1 -4
mvdk
Laten we zo zeggen; Iedereen maakt fouten. Hij was 18 en naïef en luisterde zelfs niet eens naar zijn vader. Ik denk dat hij er nog best kan komen, maar dan moet hij nu wél de juiste keuze gaan maken. Bij Ajax hebben we inmiddels genoeg buitenspelers, maar wellicht dat een Spaanse middenmotor iets voor hem is. Daar kan hij wat vrijer voetballen dan in Italie en aan zijn ritme gaan werken.

Overigens heeft hij gewoon 47 officiele wedstrijden gespeeld en dat is niet eens zo gek hoor... Hij moet alleen een heel stuk efficiënter worden en een flinke schop onder zijn kont krijgen. Hij draagt de naam Kluivert.
1 0
Ferd
"luisterde niet naar zijn vader". Kom op. Hij deed hetzelfde als zijn vader, Ajax op zeer jonge leeftijd al verlaten.
1 -2
mvdk
Met een Champions League en wereldbeker op zak.
1 0
Shardo
Dus dat!
0 0
Ar
Blijft toch jammer. Zijn eerste seizoen basis bij Ajax cijfers waar Ronaldo op die leeftijd nog niet eens in de buurt van kwam. Niet dat ik ooit gedacht heb dat Kluivertje zo goed zou kunnen gaan worden, maar er zat toch echt wat meer potentie in dan eruit komt. Zonde.
Het wordt inmiddels wel een heel rijtje. Een heel rijtje typisch Nederlandse flankspelers die in het buitenland af en toe iets leuk doen, maar voornamelijk de kont warm houden. Wanneer gaan die jongens eens zien dat aanvallen zoals hier kan, nergens anders kan.
1 0
milanoajaxpiet
bij een goed bod haha die zit de eerste tijd nogwel bij roma dus
0 0
chino
DIe speelt binnen 2 jaar bij RKC.
5 -1
Blazehaze
Ik ken hem ergens van..
3 -4
Ferd
zoontje van een ex-Ajacied. Appel valt niet ver van de boom. Z'n pa verliet Ajax op jonge leeftijd transfervrij en herhaalde dat nog eens als trainer. De inkt op het contract was nog niet droog, en de eerste wedstrijd moest hij nog coachen maar in Parijs kon hij meer verdienen, dus ging Pa Kluivert weg.
2 -1
036AFCA97
Waarschijnlijk heeft hij een besmet logo van een willekeurige club met interesse in hem gekust.
16 -7
ST
Flauwe reacties hier allemaal. Beterschap Kluivertje! Waarschijnlijk heb je amper klachten, maar je weet het nooit. Hoop dat je bij een andere club meer aan spelen gaat toekomen. Wellicht dat een club als Brighton wat voor je is?
12 -6
Ajaxxxisdebeste
Hoop dat hij goed hersteld of niks geen last van heeft, want niemand wenst hem dit toe mag ik hopen. Verder lijkt de keuze Roma geen gelukkige, maar goed told you so...
9 -5
Redrum
Nee natuurlijk wenst niemand hem een slechte gezondheid toe, maar het zal vast wel goed komen met hem. Waarschijnlijk had hij geen eens klachten.
5 -2
voorkennis
Gelukkig heeft Roma een plan met hem, dus komt allemaal goed
2 -4
johan_afca
Test positief 'op' Covid, toch?

Hoe dan ook, erg onhandig. Je zou denken dat spelers met hun verantwoordelijkheid er alles aan doen om niet besmet te raken. Helaas laten veel vakantiefoto's iets anders zien..
5 -1
AFCAjax
zoiets heet fout positief.. als je em nog een keer test is ie hoogstwaarschijnlijk negatief.
4 -11
Freddy Al
Dat noem je vals positief en er is geen enkele reden om aan te nemen dat een tweede test dan maar negatief zal zijn, de sprookjes van dansleraar Willem Engel kloppen vaak niet , dit is er zo een.
0 0
bazza25
Precies helemaal correct maar dat mag je niet zeggen hoor, kijk je minnetjes haha..
2 -4
AFCAjax
einde carriere..
3 -2