'Serieuze interesse in Tagliafico, rustig omtrent Onana'

ThijsZwagerman, 26-08-2020 om 17:10, 21532 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International, is Nicolás Tagliafico de speler voor wie serieuze belangstelling is. Rondom doelman André Onana, die evenals Tagliafico ook aast op een transfer, is het vooralsnog rustig. 

Directeur voetbalzaken Marc Overmars stelde dinsdag tegenover Ziggo Sport dat er momenteel serieuze interesse is in een speler van Ajax. Jansen denkt dat het in dit geval om Tagliafico gaat. ‘Rondom hem was er al de nodige beweging en dat wordt nu alleen maar meer. Leicester City wordt genoemd en in principe mag Tagliafico voor zo’n 25 miljoen euro vertrekken’, vertelt de Ajax-watcher.

Vervolgens komt ook de toekomst van Onana ter sprake. Voor de Kameroener is sluimerende belangstelling van Europese clubs, maar echt concreet is de interesse in hem vooralsnog niet. ‘Ik heb afgelopen week contact gehad met de zaakwaarnemer van Onana en rondom hem is het nog relatief rustig. Natuurlijk is er wel continu beweging, maar het is in ieder geval niet de concrete interesse waar Overmars op doelt’, stelt Jansen. 

Dat Onana deze voorbereiding tot dusver nog niet in actie kwam in een oefenwedstrijd van Ajax, heeft dan ook niets te maken met eventuele transferperikelen rondom de keeper. ‘Onana heeft wat enkelklachten en is dus niet helemaal okselfris, maar ik begrijp dat hij snel weer fit is. Ik ga ervan uit dat hij zaterdag tegen Eintracht Frankfurt speelt.’

Pre-order hier het Europese shirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gonzo
Leicester krijgt 50 miljoen binnen van Chelsea voor hun linksback Chilwell, dus 25 is voor hen geen enkel probleem.
1 0
Kuningast
Vertrek Onana zou een ramp zijn. Nico ook erg jammer maar die is wel op te vangen
3 -2
De_Realist
Met wie dan, we hebben al jaren geen goede linksback gehad tot Tagliafico
3 0
ajax4perez
Laten we op de eerste plaats hopen dat Daley er goed vanaf komt. Of dit nou Wel of niet de conclusie heeft dat het einde carrière is voor hem...

Zal Jan Vertonghen al balen dat hij al ergens anders heen is gegaan?
2 0
Multi
Het lijkt me verstandig dat Ajax dan alvast een linksback binnen haalt. Ik ben een beetje bang voor wat er met Daley gaat gebeuren en dan zal Martinez toch achterin komen.

Wat mij betreft enkele leuke namen waar Ajax voor kan gaan: Noah Katterbach, Michal Karbownik, Álex Centelles, Brian Cufré
0 0
trooop
Ik snap nooit hoe allerlei mensen tegenwoordig met hele lijstjes aan talenten komen waar ik nog nooit van gehoord heb. Tot een paar jaar geleden was dat eerder andersom. Wat zijn 'jullie' bronnen? Football manager? Youtube kanalen? Twitter? Schijn me eens bij.
0 0
DrD3k
Vind het ook heel bijzonder.
Als je een beetje op transfermarkt kijkt en dan YT erbij pakt kan ik ook wel leuke clips van "veel belovende" spelers vinden die niemand kent zoals Marcelo Saracchi....
Maar waar het om gaat is niet wat wij willen maar wat Ajax wil en kan.
0 0
Soccerskins
Ik vind het nog altijd jammer dat Ajax Castillo niet gewoon heeft gecontracteerd. Al is het maar als backup.
0 0
DrD3k
en Dest ook op links kan en dan heb je Timber als backup op rechts van Maza
0 0
DrD3k
omdat Rensch niet minder is, je hem al in huis hebt, dus het je niks kost
0 0
Multi
Aanvallend was die prima, maar verdedigend was hij toch vaak wankel.
1 0
4xEC1
Hoop vooral voor hemzelf in de eerste plaats dat Daley Blind snel weer zal kunnen aansluiten. Sowieso zal je de markt op moeten mocht het niet zo zijn en als Nico vertrekt, toch twee sterkhouders.
1 0
GvanAchteren
Ik denk dat er snel een linksback bij moet komen zodat Martinez beschikbaar blijft voor het middenveld èn als backup voor Daley. Braian Cufré?
1 0
oudzuid2
geef Rensch maar de kans
1 0
PierreHeno
..ja vind ik ook. De C/EL gaan we dit seizoen toch niet winnen dus dan vooral investeren in de nieuwe talentvolle lichting met de stabiliteit van ervaren topspelers die de talenten de leren hoe wedstrijden gewonnen moeten worden.
2 0
Ozymandias
Rensch is een speler die perfect tot zijn recht komt als centrale verdediger. Ik zou hem als back-up voor Blind gebruiken.
2 0
Ozymandias
Ik hoop dat als Tagliafico vertrekt Ajax probeert om Henrique van Atletico te kopen. Hij heeft het potentieel om een geweldige linksback te worden maar heeft bij Atletico de pech dat ze Lodi hebben die nog meer potentieel heeft.
0 0
Saanchez
In dat geval zal een duo aan Henriques van harte welkom zijn!
0 0
Kingoffdatoilet
Ik vind dat we geen middenvelder meer nodig hebben.
0 -2
Ozymandias
Haha, als Ajax zowel Atletico's als Grêmio's Henriques koopt doen ze een grote stap vooruit.
2 0
Saanchez
Zo, dan hebben we een steengoede selectie waarmee we ook weer hoge ogen zouden kunnen gooien in de CL. Verwacht eerlijk gezegd niet dat Ajax nog een 6 gaat halen, ook al kunnen we die wel gebruiken. Maar een linksback is nu toch wel een absolute must geworden
0 0
Soccerskins
Is dat niet meer een lcv?
0 0
Ozymandias
Ik heb hem alleen als linksback zien spelen en daar leek hij geweldig tot zijn recht te komen. Als hij nog beter tot zijn recht komt als centrale verdediger zou dat natuurlijk een mooi extra'tje zijn.
0 0
Soccerskins
Nee laat maar, Ik ben in de war met Montero. Ook een groot talent van Atlético trouwens.
0 0
ajaxxcied4life
Of Muniesa, kennen we die nog? ,-)
0 0
Mokum_32
Ben geen fan van az spelers maar die wijndal is best een interessante speler.
1 -6
Maxwell_5
Eens.
0 0
LS16
Begrijp me niet verkeerd we gaan Tagliafico ontzettend missen als hij vertrekt, maar ik heb er vertrouwen in dat Martinez hem goed kan vervangen. Zeker nu er geen plek meer voor hem lijkt te zijn op het middenveld.

Het is een erg onpopulaire mening op deze website, maar ik ben best te spreken over Alvarez naast Gravenberch of Kudus op het middenveld.
3 -4
ajaxxcied4life
Ik ben ook niet persé tegen die samenstelling.
0 0
4xEC1
Gelukkig zijn we allemaal hier om onze eigen meningen te kunnen geven, onpopulair of niet.
0 0