Klaassen: 'Weet nooit wat er gaat gebeuren'

NielsOpdam, 15-08-2020 om 17:10, 5988 views, BILD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Davy Klaassen is verrast door de uitspraken die zijn zaakwaarnemer Søren Lerby eind juli deed. Dat vertelt de middenvelder in gesprek met BILD. Lerby vertelde dat Klaassen aankomend seizoen definitief bij Werder Bremen bleef.

'Het was een harde uitspraak', trapt een verraste Klaassen af. 'In het voetbal weet je het nooit. Ik ben voorzichtig. Ik heb het hier naar mijn zin, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren. Maar ik ben niet iemand die zegt: ik moet hier weg.' 

Met zijn huidige club Werder Bremen ontsnapte Klaassen afgelopen seizoen aan degradatie. De oud-Ajacied werd regelmatig gelinkt aan een terugkeer naar de Amsterdamse club, maar na de woorden van Lerby leek die deur dicht. Klaassen heeft nog een contract voor twee jaar in Duitsland. 

Denk jij dat Olympique Lyon stunt en wint van Manchester City? Zet dan in en krijg 9,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Wow!
We hadden Klaassen verkocht omdat we met Donny beter hadden.
Waarom dan de duck terug willen naar Klaassen???
We wilden juist een niveau hoger.
Ik snap dat echt niet.
Heb vertrouwen in onze eigen jeugd. En de spelers die we hebben.
2 0
Ajax27
Hou toch op man. Was Schone het niveau wat Ajax nastreeft? Nee, maar op een bepaalde manier geeft een dergelijke speler een middenveld de juiste balans waaedoor andere talenten op die linie floreren. Gravenberch lijkt op weg om zn 1e seizoen als basisspeler te gaan spelen. Wie zet je naast m neer als Donny vertrekt? Een ander jong talent? Een aankoop die Akax niet kent en zichzelf ook nog zal moeten bewijzen? Of iemand die de club kent, die de eredivisie kent, die het Ajax publiek kent en altijd keihard werkt? Soms heb je niet de beste speler nodig, maar wel een harde werker, iemand die motiveert. Mooie bijkomstigheid is dat ie ook nog scorend vermogen heeft.
1 0
Jornnn
Marin out - Klaassen in. Dan ga je er op vooruit.
1 -1
Jeugd
Schei nou eens uit met die Klaassen. We weten het nu wel. Ik reken erop dat hij niet komt omdat Overmars ook wel snapt dat dit niet het niveau is dat Ajax verder gaat helpen.
4 -2
Mocrodammerr
je weet het nooit, voetballerij is onvoorspelbaar, bal is rond.. wat moet je met zulke teksten? niet het publiceren waard
2 -2
de_pitbull
Wel het publiceren waard want het spreekt het eerdere artikel tegen en ziet het volgens mij best zitten.
0 0
AJAIXIXIXI
Zijn zaakwaarnemer had een transfer al uitgesloten, terwijl Klaassen hier aangeeft dat hij nog wel een stap zou kunnen maken. Best het niet publiceren waard als je het mij vraagt.
0 0
036AFCA97
Alleen maar respect voor Klaassen, maar ik hoop dat die niet terugkomt.
7 -2
willycicci
Kijkend naar de huidige selectie en de mutaties die eventueel zouden kunnen plaats vinden dan vind ik een Klaassen geen verkeerde toevoeging.

In een meer aanvallendere rol wellicht niet maar denk dat hij misschien als controleur wel zou kunnen passen maar een Werder Bremen volger zou dat beter kunnen beoordelen. Of hij daar wat behoudender speelt of juist meer aanvallend weet ik niet.
2 -4
Soccerskins
Als Ajax zich gaat melden bij Werder dan komt hij natuurlijk. Ik zie hem in elk geval liever naast Gravenberch staan dan Alvarez.
3 -3
ajaxxcied4life
Hmmmzzzz, Klaassen als mogelijke vervanger voor Van de Beek vind ik niet persé zaligmakend. Van de Beek is technisch in de kleine ruimte, een goede pass en gevoel voor ruimte. Klaassen beheerst in mijn beleving enkel het laatste aspect en in het systeem dat Ten Hag nu hanteert is enkel het hebben van gevoel voor ruimte denk ik te karig om zowel de speler als het collectief optimaal in te laten renderen.
3 -1