Bosz houdt zich op de vlakte over Onana-interesse

JesseTH, 04-08-2020 om 17:45, 3376 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Peter Bosz wil zich niet al te veel uitlaten over eventuele interesse van hem en Bayer Leverkusen in André Onana. In gesprek met FOX Sports krijgt hij de vraag of de verhalen op waarheid gebaseerd zijn, maar daar laat hij zich niet écht over uit.

Maandag werd geschreven dat Leverkusen zou zijn overgestapt van Onana naar AS Roma-goalie Robin Olsen. Dát is in ieder geval niet waar, zo verzekert Bosz. 'Het klopt niet dat wij onze aandacht op een andere doelman richten. In deze fase, waarin de transfermarkt weer opengaat, word je als club met zó veel namen in verband gebracht. De een zal wel kloppen, de ander niet. Het heeft helemaal geen zin om daar iedere keer op te gaan reageren.'

Onlangs pakte De Telegraaf uit met het nieuws dat Bayer Leverkusen een bod van twintig miljoen euro plus bonussen gedaan zou hebben op de Kameroener, maar dat bedrag ligt sowieso te laag. Rudi Völler, algemeen directeur van de club, liet even daarna al weten dat de geruchten 'onzin' zijn.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TheTruth
Stop nou gewoon met deze onzin, die algemeen directeur zegt dat het niet zo is. Als hij dat heeft gezegd dan gaat het gewoon niet gebeuren.
0 -1
Henkjanklaas
Onana gaat dit nooit doen. Qua club gaat hij er nml. niet op vooruit. Wel qua competitie.
Hij kan ongetwijfeld beter krijgen in UK.
0 0
Web
Alles wat bij Bosz weg komt kun je niet vertrouwen, maak dus niets uit wat hij zegt
1 -4
ajaxxcied4life
Vandaag was Onana ook niet op de training. Why was that?
0 0
Web
Die zal naar een club uit de middenmoot gaan voor Ajax
Als hij vertrekt? is het een grote en mooie club
0 0
036AFCA97
Geen Champions League, middenmoot Bundesliga. Ik zou het wel prima vinden om tegen Bayer te spelen als Ajax zijnde omdat ik ze niet als een betere en zeker niet als een grotere club zie. Hopelijk ziet Onana dat ook zo.

En waarom zoeken ze daar een keeper? Ze hebben met Hradecky toch een prima keeper?
0 0
afca1985
Die Hradecky maakt nog wel eens een gigantische blunder
0 0
Joseph
Waarom zou Onana in hemelsnaam een stap terug doen?Spelen komend seizoen ook niet in de Champions League. Gaat zijn kansen voor een topclub ook echt niet vergroten.
0 0