Tadić hervat groepstraining, Kudus en Onana nog niet

ThijsZwagerman, 04-08-2020 om 15:20, 9025 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Zoals verwacht heeft Dusan Tadić dinsdag de groepstraining van Ajax hervat. De Serviër ontbrak zaterdag bij de eerste training, maar was dinsdagmiddag wel van de partij. Ook Devyne Rensch trainde mee met de Ajax-hoofdmacht, zo is te zien op de trainingsfoto’s op Ajax.nl

André Onana en nieuwkomer Mohammed Kudus namen dinsdag - in tegenstelling tot eerdere berichtgeving van Voetbal International - nog geen deel aan de groepstraining. Wanneer dit duo wel aansluit, is niet bekend. Kudus kwam deze zomer voor negen miljoen euro over van het Deense FC Nordsjælland. 

De zeventienjarige Rensch speelde afgelopen zaterdag nog een helft mee bij Jong Ajax, dat het oefenduel met Almere City met 2-0 verloor. Normaliter zal Rensch komend seizoen ook uitkomen voor Jong Ajax, maar dinsdag was de talentvolle verdediger dus wel aanwezig op de training van Ajax 1. Dat gold ook voor David Neres. De aanvaller is herstellende van een meniscusblessure en deed net als afgelopen zaterdag gedeeltes met de groepstraining mee.

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Soccerskins
Ik hoop Kudus en Antony tegen RKC al effe in actie te zien. In hun eerste wedstrijden bij Ajax zie je eigenlijk pas wat voor speler het is.
2 0
AFCA-pride
Mooi dat Rensch al even mag “ruiken”, is nog (te) vroeg maar links centraal is de spoeling op dit moment dun.
1 0
036AFCA97
Ach, De Ligt was ook 17 bij zijn debuut. Misschien gaat het wel ineens heel snel. Laten we het hopen.
0 0