Ook VI meldt naderend akkoord over Kjær

ThijsZwagerman, 04-08-2020 om 13:45, 12711 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In navolging van het Deense BT heeft ook Voetbal International het naderende akkoord tussen Ajax en AC Horsens over Jeppe Kjær gemeld. Ajax verwacht de komst van het Deense talent deze week af te ronden. 

Kjær heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar Ajax en mag van AC Horsens onderhandelen met de Amsterdammers. Aangezien Ajax ook met AC Horsens onderhandelt en voor een transfersom van twee miljoen euro exclusief bonussen tot een akkoord lijkt te komen, is de kans groot dat de overgang van Kjær op korte termijn definitief rondkomt. 

De zestienjarige Kjær, een aanvallend ingestelde speler, is de jongste doelpuntenmaker en jongste debutant uit de Deense Superliga. In het verleden toonden zowel Juventus, Chelsea als Southampton al belangstelling voor hem, maar geen van deze clubs wist Kjær toen los te weken bij AC Horsens. Dit lijkt Ajax deze week dus wel te gaan lukken. 

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxrulesz
Heeft " viking messi" als bijnaam. https://www.espn.com.ar/video/clip/_/id/7140564?ex_cid=TW_GDE

een talent waar ze bij de concurrentie alleen maar van kunnen dromen.
0 0
LangeTermijn
Een vriend van me die in Denemarken woont zegt dat Kjaer net zo'n hype is in Denemarken als Odegaard, Isak en Haaland. Dat klinkt in ieder geval veelbelovend.
3 0
Ajaxxxisdebeste
Heb soortgelijke info over hem, als je puur op YT moet beoordelen is het lastig, want daar lijkt iedereen soms op de nieuwe Messi. Maar ik heb zeer goed gevoel erbij, zit een goeie kop op, goeie voetballers hebben uitstraling dat heeft ie wel.
0 0
Cruijffthebest
Hoe staat het eigenlijk met die andere Deen, Fagir?
1 0
NotForSale
Bij het lezen van de titel dacht ik dat ze die slappe hap verdediger van het Deense elftal bedoelden.
3 0
Ozymandias
Die Kjaer was trouwens aan een gewelige reeks bezig bij AC Milan. Hij is een belangrijke reden waarom Milan verdedigend goed functioneerde in de wedstrijden nadat het seizoen weer was herstart. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik hem naar Ajax wil zien komen. Alleen dat hij een goede indruk maakte in de laatste periode (van zo'n twaalf wedstrijden) van het seizoen.
3 0
NotForSale
Kan goed zijn inderdaad, ikzelf kijk geen serie A en herinnerde kjaer vooral van het laatste WK toen hij echt als een natte krant speelde.
0 0
WantAmsterdam
Zelfde haha
0 0
Rockpotje
Ik was er ook al bang voor
1 0
Ozymandias
Hopelijk lukt het Dall, Rasmussen en Kjaer om bij Ajax door te breken. Het is altijd mooi (doordat het een soort traditionaliteit heeft) als er Denen in het eerste van Ajax spelen. Ik heb Jensen ook zeker nog niet afgeschreven omdat ik me herinner wat voor een goede indruk hij maakte in de oefenwedstrijden in de voorbereiding van het afgelopen seizoen (bij het eerste) en de eerste periode van dat seizoen (bij Jong Ajax).
4 0
vdhaas
Eens wat betreft de Denen. Daar komen toch regelmatig bijzondere voetballers vandaan en het is mooi als Ajax daar gezien blijft worden als een logische stap omhoog en een plek waar je je kunt ontwikkelen en kansen krijgt. Nu Schone weg is, en het de laatste jaren vrij middelmatig was qua Deens talent bij Ajax (met als eventuele uitzondering Dolberg) zeker.
1 0
PetrosQ
Op welke positie zie jij Jensen eventueel doorbreken?
0 0
Ozymandias
Ik denk dat hij als '10' het beste tot zijn recht komt. Zijn tweebenigheid is een groot wapen in de kleine ruimte. Hij is daardoor goed in de combinatie in de kleine ruimte. Daarbij is zijn tweebenigheid ook een groot wapen wanneer hij vrij voor de keeper wordt gezet aangezien hij gemakkelijk een doelman op het verkeerde been kan zetten en het schot met de ideale baan ten opzichte van de keeper kiezen. Ik zou willen dan Jensen nog veel vaker zonder de bal die zou gaan na een combinatie. Lang heeft van de drie de beste (lange) pass- en traptechniek, Kudus heeft het meest kwaliteit als dribbelaar (in de kleine ruimte) en Jensen is de beste in de korte combinatie in de kleine ruimte. Lang en Kudus lijken alleen wat verder in hun ontwikkeling doordat ze meer wedstrijden op een relatief hoog niveau hebben gespeeld.
2 0
AFCA-B93
Dat VI het ook meldt, komt voort uit het belletje van Freek naar BT, of het gerucht wel echt een gerucht is
1 0
Ron6
Zou een geweldige prestatie van Overmars zijn
7 -1
036AFCA97
Is deze jongen al goed genoeg om met het eerste mee te doen af en toe?
1 0
AjaxHoorn
Nee, hooguit tegen amateurs.
0 0
xstaniox
Zou hij bij Jong aansluiten, of een kans krijgen bij het eerste tijdens de voorbereiding?
0 0
VoorOnzePloeg
Ik denk jong, maar zou zomaar kunnen dat hij tegen een amateurclub misschien een keer in het 1ste een helft mag spelen
1 0
Ozymandias
Het zoveelste bericht wat de VI deze zomer van BT overneemt zonder bronvermelding...
4 -5
afcasven1995
Freek Janssen kennende zal hij het toch wel eerst bij Ajax hebben nagevraagd.
4 -1
ajaxxcied4life
Knip-en-plakjournalistiek. Typisch een dingetje van deze tijd.
2 0
afcasven1995
Lekker hoor.
1 0
jutter
Als dit al min of meer in DK is gemeld door media daar, neem ik het voor een beklonken zaak aan, zeker met Kudus in het achterhoofd die op vrijwel dezelfde dag als in DK ook hier werd gemeld als zijnde een nieuwe Ajax speler . Overigens moet op termijn/uiteindelijk nog maar blijken of deze jongen van toegevoegde waarde voor Ajax 1 zal blijken te zijn, want echte winnaars van Deense makelij moet je, een enkele uitzondering daargelaten, met een kaarsje zoeken. Haaland op zijn beurt is dan weer een Noor, maar je moet ook bij hem maar afwachten of die diens stormachtige ontwikkeling een vervolg kan geven, die jongen is per slot van rekening dus pas 19 jaar en zal steeds meer weerstand gaan ondervinden van opponenten, normaal gesproken. En dan moet je erg sterk in je schoenen staan om daar tegen te kunnen opboksen. Dus nog ff wachten met een definitief oordeel.
0 0