Voetbal in coronacrisis: Twee besmettingen bij Atlético

ThijsZwagerman, 09-08-2020 om 21:25, 29490 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Voetballen ten tijde van de coronacrisis: is dat nou wel of niet mogelijk? De meningen hierover zijn verdeeld. Ook is het de vraag wat er allemaal bij komt kijken om te kunnen voetballen in deze periode. In dit wekelijkse overzicht zijn de laatste nieuwtjes en meningen over voetballen in de coronacrisis te volgen.

Zondag 9 augustus

Twee besmettingen bij Atlético Madrid

Bij Atlético Madrid hebben twee personen in aanloop naar het Champions League-duel met RB Leipzig positief getest op het coronavirus, meldt de club middels de officiële kanalen. Of er ook spelers besmet zijn, is niet bekend. Wel is zeker dat de besmette personen maandag niet met Atlético Madrid mee zullen reizen naar Lissabon, waar de Madrilenen het donderdag in de kwartfinale van de Champions League dus opnemen tegen RB Leipzig. 

Feyenoord draait verlies tijdens oefenwedstrijd tegen Sparta

Terwijl de oefenwedstrijden in de voorbereiding vooral bedoeld zijn om voetballers klaar te krijgen voor het echte werk, verdienen clubs er bij mooie affiches ook geregeld aan. In de coronacrisis is alles echter anders, zo bewijst Feyenoord zondagmiddag. De Rotterdamse club mocht drieduizend supporters ontvangen tijdens hun thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam, maar ondanks de 3-0 overwinning werd er toch verlies geleden. Mark Koevermans, algemeen directeur van Feyenoord, bevestigt dat tegenover RTV Rijnmond. Overigens maakte de club wel maximale kosten, omdat het alle faciliteiten - zoals de horeca - als test inzette.

Zaterdag 8 augustus

Streep door Dordrecht - NAC door positieve tests

Het duel tussen FC Dordrecht en NAC Breda gaat zondag niet door, zo meldt laatstgenoemde club op de officiële website. Vanwege twee positieve coronatests bij NAC Breda gaat niet alleen de wedstrijd tegen FC Dordrecht niet door, maar wordt ook het trainingskamp van de club per direct beëindigd. Het is niet bekend wie de positief geteste mensen zijn, al meldt de club wel dat het één selectielid en één staflid betreft.

Weer speler ADO Den Haag positief getest op virus

In navolging van Feyenoord en Willem II meldt ook ADO Den Haag één positieve coronatest bij de club. Het betreft een speler, al wordt omwille van privacy niet gemeld wie. De voetballer is in quarantaine geplaatst. Het duel met Almere City van zaterdagmiddag gaat wel door na overleg tussen de clubs. Enkele weken geleden testte ook al een speler van ADO Den Haag positief op het coronavirus.

Speler Feyenoord test positief op coronavirus

Een speler van Feyenoord is positief getest op het coronavirus. Dat brengt de Rotterdamse club zaterdag via de officiële kanalen naar buiten. De speler, wiens naam niet bekend wordt gemaakt, gaat in quarantaine, maakt tijdelijk geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie en zal niet meedoen aan de groepstrainingen. 'In aanloop naar de eerste oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam zijn afgelopen vrijdag alle spelers van Feyenoord getest op corona. De club volgt hierin de richtlijnen van de RIVM én het protocol van de KNVB. Volgens dat protocol zal het testen de komende weken richting de start van de competitie verder worden geïntensiveerd', schrijft de club verder.

Oefenduel Willem II afgelast

Een oefenduel van Willem II met IJsselmeervogels van zaterdagmiddag is afgelast, zo meldt het Algemeen Dagblad. Een test wees uit dat een speler in de selectie van Willem II is besmet met het coronavirus. De Tilburgers gingen in overleg met IJsselmeervogels en als gevolg daarvan besloot men het duel af te gelasten. Willem II traint wel achter gesloten deuren.

Vrijdag 7 augustus

Positieve tests Aberdeen na stapavond

De wedstrijd tussen Aberdeen en St. Johnstone van zaterdagmiddag gaat niet door. Dit besluit heeft de Schotse voetbalbond genomen nadat twee spelers van Aberdeen positief hebben getest op het coroanvirus, zo meldt onder meer het Algemeen Dagblad. Zes andere spelers van Aberdeen moeten voorlopig in quarantaine, omdat zij recent contact hadden met hun twee medespelers. Het achttal ging zaterdag, nadat de ploeg verloren had van Rangers FC, een kroeg in Aberdeen in. Daar liepen de twee het virus op, zo bleek later.

Bundesliga begint 18 september weer

Het nieuwe seizoen in de Duitse Bundesliga begint op 18 september, zo meldt onder meer het Algemeen Dagblad. Dat is een week later dan in landen als Nederland en Engeland. De eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen is die tussen Bayern München en Schalke 04. Wanneer Bayern München echter de Champions League-finale haalt, is deze wedstrijd op maandag 21 september. In dat geval is het treffen tussen Borussia Dortmund en Borussia Mönchengladbach de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen.

Positieve test bij Jong FC Utrecht

Bij Jong FC Utrecht is een speler positief getest op het coronavirus, zo meldt de Utrechtse club via de officiële kanalen. Om welke speler het gaat, wordt niet bekendgemaakt. Wel testte de speler eerder in de week nog negatief op het virus. ‘Direct na het ontvangen van de positieve testuitslag zijn de spelers en stafleden van de beloftenploeg naar huis gegaan om in thuisquarantaine te gaan. Op korte termijn vindt een hertest plaats bij de overige selectie- en stafleden, waarna de vervolgstappen kunnen worden bekeken‘, schrijft de club uit de Domstad op haar website. 

Donderdag 6 augustus

'Premier League gaat terug naar drie wissels'

De clubs uit de Premier League gaan het aantal toegestane wissels voor volgend seizoen weer terugbrengen naar drie, zo schrijft de BBC. Het gevoel heerst dat de grotere clubs er meer profijt van hebben. Toch staat de FIFA toe om de regel van het toepassen van vijf wissels te gebruiken tot augustus 2021. Elk land kan zodoende individueel bepalen of het drie of vijf wissels toestaat. Ook op het EK kan het dus op eigen initiatief ingevuld worden.

Spelers Arsenal woest op directie

De spelers van Arsenal zijn woest op de directie van de Engelse club. In april stemde de selectie van The Gunners in met een salarisverlaging van ongeveer 12,5 procent, waarbij de club de belofte deed dat geen enkele medewerker zou worden ontslagen. Woensdag maakte Arsenal, enkele dagen nadat het de FA Cup won, bekend dat het 'in belang van de club' 55 medewerkers heeft ontslagen. De spelers zijn nu boos en teleurgesteld in de directie en voelen zich verraden, zo meldt The Athletic. Naar verluidt zijn spelers van Arsenal nu bang dat het hen in de toekomst mogelijk kwalijk wordt genomen als zij een verbeterd contract tekenen bij de club.

Woensdag 5 augustus

AZ verliest van PEC Zwolle

AZ is voor de derde keer deze voorbereiding onderuit gegaan. Woensdagavond verloor de ploeg van trainer Arne Slot met 1-0 van PEC Zwolle. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door oud-Ajacied Zian Flemming. Eerder verloor AZ ook al met 1-0 van Racing Genk en FC Utrecht. 

Feyenoord gaat toch testen op coronavirus

Feyenoord gaat de spelers en leden van de staf eind deze week testen op het coronavirus, zo meldt het Algemeen Dagblad. Eerder nog werd er niet getest bij de Rotterdamse club. Een woordvoerder van Feyenoord laat weten dat het testen van spelers en staf geen verband met de ontwikkelingen bij Ajax houdt. Bij Ajax bleek uit bloedtesten die medio juni werden afgenomen dat meerdere spelers en werknemers antistoffen tegen Covid-19 hebben aangemaakt.

 

Dinsdag 4 augustus

Oefenduel sc Heerenveen geschrapt door besmetting

De oefenwedstrijd tussen sc Heerenveen en Team VVCS, die dinsdagmiddag gespeeld zou worden, gaat niet door. Bij Team VVCS, het elftal van transfervrije spelers, is een speler positief getest op het coronavirus. Team VVCS meldt op Twitter dat de betreffende speler in quarantaine zit en dat de overige spelers donderdag opnieuw op het coronavirus getest zullen worden. 

Maandag 3 augustus

Champions League-ploegen bedanken zorgmedewerkers

De ploegen die dit seizoen nog in actie komen in de Champions League zullen een boodschap uitdragen richting de zorgmedewerkers die zich inzetten tegen corona. Vrijdag en zaterdag vindt het vervolg van de achtste finales plaats en daarbij zal de tekst 'Thank You' op de shirts prijken, zo brengt men naar buiten middels het officiële Twitterkanaal van het miljardenbal. Bijgevoegd is een video waarin aanvoerders de zorgmedewerkers persoonlijk bedanken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Litmanen85
In de hele familie kring en vrienden en kennissen weet ik dat 1 iemand corona heeft "gehad"... Het is nu wel erg overdreven allemaal... en het wordt alleen nog maar meer overdreven nu met voetballers die ook corona hebben ... De zus van mijn vrouw in Noord Ierland had een afspraak voor een coronatest maar kon die dag niet gaan, 2 weken later kreeg ze een brief dat ze positief was getest..Nuff said...
1 -1
Huntelaar020
Ueffa : az morgen in de loting voor vcl :)
0 0
Van Reenen
Vreemd., bij Willem II is een speler besmet en de oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels wordt geschrapt. Bij 010 a/d Maas is een speler besmet en de wedstrijd tegen Sparta gaat wél door vanmiddag. Vreemd beleid.
1 -1
mickey2602
Dat is inderdaad vreemd. Maar wat ik ook vreemd vind,als een "normale burger" positief getest wordt dan moet die burger 2 weken in quarantaine en tevens alle contacten van die burger wordt dan geadviseerd om ook in quarantaine te gaan. Wat dus zou betekenen bij een voetballer dat de gehele selectie in quarantaine zou moeten wat dus niet gebeurt.
2 -1
Ajax27
Je zegt het heel goed... "geadviseerd". Het is een advies, geen verplichting.
1 -1
SuaSulejAjax
Oh Hans, kijk nou toch. Een speler van Ado en feyenoord hebben ook corona. Houdt het dan nooit op, Hans?? Ze hebben dan geen symptomen, Hans, maar het is toch echt levensgevaarlijk. Hans, we moeten gewoon nooit meer naar buiten gaan. Corona is veel te gevaarlijk en het lijkt wel nooit weg te gaan!!!
4 -4
sucre
Haha heeerlijk! Gekke wereld leven. Helemaal stil om zo'n virus.. next year C-20? Gelukkig worden steeds meer mensen wakkee, nog niet genoeg. Wake up!
3 -2
AFCAMM
Ik denk dat het beter is om juist wat meer te slapen.
0 -2
GoodLuck
Hoezo wake up? Maak eens een praatje met mensen canned IC die in de front linie hebben gestaan de afgelopen maanden.
2 -2
voorkennis
Dit is natuurlijk een voorbode voor een hoop ellende komende weken/ maanden.
Op FR12 hebben ze dubbel gelegen (uiteraard) dat meerdere ajacieden besmet waren recent.
Even los van deze hersenloze, is t wel een voorbode voor langere tijd een competitie zonder publiek of gedeeltelijk publiek.
Daarnaast gaan wedstrijden uitgesteld worden als er meerdere positieve tests gaan komen bij diverse clubs, wat weer competitie vervalsing gaat veroorzaken , aldus de huilebalken uit rotterdam en alkmaar
0 -1
mgtow
Gewoon de schaal richting Amsterdam rijden de CL ticket zien we wel via postnl tegemoet.
1 0
Raoul14
Dat gaat helaas weer geen normaal seizoen worden. Veel wedstrijden op het allerlaatste moment afgelast, hele vertekende standen. Laten we in elk geval afspreken dat Ajax kampioen is :-)
2 0
mgtow
Prachtig dat men op Twitter gewoon verbaasd is dat Feyenoord niet even meldt wie nou de corona ongelukkige is. Die hebben allemaal onder een steen geleefd.
0 0
Engeltje
Zoals het nu gaat wordt het komende seizoen weer niets, zeker bij de amateurs frees ik het ergste
0 0
Raoul14
Doe maar Vrees :-)
0 0
Venta
Jezus komt de werkplaats binnen waar Jozef een tafelpoot aan het frezen is:
Jezus: "Vrees niet, vader"
Jozef: "Maar het moet af."
3 0
PierreHeno
AZ gaat meteen onderuit in de eerste de beste voorronde wedstrijd CL. En vervolgens kachelen ze er uit in de PO wedstrijd voor de poulefase EL. Daarna hoeven ze nog maar 1 keer te winnen en 1x gelijk te spelen tegen Ajax en ze hebben recht op het CL ticket 2021-2022 ..tenminste zo denken ze daar op dat kaasplankje aan het NH-kanaal.
3 -1
Libero
Volgens Business Insider was Arsenal een jaar geleden de #8 rijkste club ter wereld met een waarde van 2 miljard.
En dan 3 miljoen willen besparen op deze manier... koud, heel koud.
4 0
Red Devil
Geeft maar weer eens aan hoe achterbaks en verrot de voetbalwereld is.
Dit is gewoon een vooropgezet plannetje geweest van de directie.
4 0
Redrum
Lekker bezig bij Arsenal. Ze ontslaan even 55 echte clubmensen zodat ze geen één van die overbetaalde en verwende spelers hoeven te verkopen. Walgelijk gewoon.
5 0
Libero
Als ze nou Xhaka of hoe je dat ook schrijft zouden verkopen, win-win. 55 man behouden, geld op de bank én speeltijd voor iemand die wél een bal behoorlijk kan raken.
0 0
jutter
Ja, die Arsenal directie maakt zich niet bepaald populair. Men ontslaat dus wel een groot aantal mensen, terwijl de spelers dus al een deel van hun salaris ingeleverd hebben om dat te kunnen voorkomen. Tegelijkertijd zegt men daar dat men ook nog ruimte heeft om nieuwe investeringen te kunnen gaan doen, het één strookt dus allerminst met het ander. Bovendien zijn die seizoenskaarten daar zo ongeveer de duurste van de hele PL, wat dan weer ergernis opwekt bij de , doorgaans niet breed bij kas zittende, supporters daar. Het is duidelijk dat die club krampachtig bezig is om de terugval van de laatste jaren een halt toe te roepen en weer aan te haken bij de absolute top in de Pl. Alhoewel gezegd moet worden dat men de laatste weken vrij goed bezig was, met dus o.a. het winnen van de FA Cup. Maar in de competitie gaat het al een hele tijd van kwaad tot erger, en speelt men geen enkele rol van betekenis m.b.t. de bovenste 4 plaatsen die recht geven op de CL, en dat alles ondanks enkele hele dure aankopen. Kortman, men lijkt daar dus door genoemde zaken een beetje in paniek te zijn!
0 0
Amp
Zo komt het niet instemmen van ozil toch in een ander daglicht te staan haha
0 0
ProfessorX
gerucht 2 :

Volgens de Argentijnse media zal Ajax vandaag nog een bod gaan uitbrengen op Fausto Vera van Argentinos Juniors. Dit heeft te maken met de interesse van het Russische CSKA Moskou.

De Russen zouden zelfs al 5 miljoen euro hebben geboden op hun doelwit, al werd deze aanbieding meteen naar de prullenmand verwezen. Bij Argentinos Juniors hanteert men een vraagprijs van 10 miljoen euro, maar naar verluidt is de club bereid om een klein beetje water bij de wijn te doen.

Ook een bod van 8 miljoen euro voor een gedeelte van de transferrechten van de twintigjarige middenvelder is namelijk voldoende, zo luiden de laatste geruchten. Óf een initieel bod van 8 miljoen euro, dat later aangevuld wordt door de nodige bonussen.

Het is niet bekend wat Ajax precies overheeft voor Vera, die overigens wel wat voelt voor een transfer naar de Johan Cruijff ArenA. Al eerder liet hij weten: “Er zijn geruchten rond meerdere clubs in Europa. Ajax is een prachtige club. Het zou voor mij een droom zijn om voor zo’n club te spelen. Ik wacht rustig af.”
0 0
036AFCA97
Die Fausto Vera ben ik wel benieuwd naar. Misschien kan Ajax Magallan betrekken in de deal? Maar ik denk toch dat ik liever Matheus Henrique zie komen. Anders heb je straks twee Argentijnse slagers op het middenveld met Martinez en Vera alleen ik weet niet hoeveel voetbal er dan inzit en Henrique is wel echt een middenvelder die ook lekker kan ballen.
0 0
PierreHeno
Maar eh...we willen toch de jeugd een kans geven? dat doe je niet door bv Argentijnen hier naar toe te halen . Middenvelder zat. Kom eens aanzetten met een CL/EL waardige RCV. Daar hebben we tenminste wat aan want sinds het vertrek van Matthijs is het op die positie improviseren. Dan kun je wachten op problemen in de CL/EL wedstrijden...zelfs al in de poulefase.
0 -1
036AFCA97
Fosu-Mensah.

Plus ik vind het middenveld niet heel sterk. Taylor en Gravenberch zijn grote talenten, maar nog niet klaar voor de CL. Donny is top, Martinez is goed. Alvarez, Mazraoui en Eiting zijn naar mijn mening niet goed genoeg voor het middenveld. Dus ik denk dat middenvelders zeker welkom zijn.
2 -1
ProfessorX
Matheus Henrique gerucht loopt al sinds half mei rond dus ook daar ben ik benieuwd naar .

Overmars zal kijken welke de gunstigste zal zijn .
0 0
ProfessorX
Het is en blijft een verrassing altijd weer .

Maar ik denk , dat ze eerst Tagliafico verkopen eer ze Vera ophalen al zal ik dat te laat vinden .

Martinez heeft al aangetoond ook te voetballen dar maak ik me totaal geen zorgen om en Vera zoals nu via Youtube kan die er ook wel wat van dacht ik zo .
0 0
ProfessorX
gerucht 1 :
Ajax heeft een mondeling akkoord bereikt met de Duitse grootmacht Bayern Munchen over de verkoop van Sergino Dest. Dit weet het Franse medium Soccerlink te melden.
1 0
Redrum
Die Slot begint me ook steeds meer te raaskallen zeg. Zijn verklaring is dat het spel wel goed is, maar dat alleen de eindfase nog niet lukt. Maar dat is te verklaren want in de voorbereiding bouw je van achteren naar voren op. Ze gaan de komende weken meer aandacht besteden aan de voorste linie. Hoe verzint ie het hahaha. Bij AZ creëren ze momenteel echt hun eigen realiteit.
2 0
ProfessorX
Tsja een topclub he dan krijg je dat ;)
0 0
Redrum
Ja daar denken ze op een hoger niveau natuurlijk. Niet te volgen voor ons.
2 0
ProfessorX
Klopt niveau ligt enorm hoog , want na Ajax zal PSV en Feijenoord ook wel achter de oren krabben nu .
0 0
036AFCA97
Off topic:

Derde shirt lijkt er nu wel echt aan te komen. Na foto van het shirt zelf zijn shoot foto’s zijn ook gelekt. Heel mooi shirt, benieuwd of er ook trainingspakken enzo met die kleuren komen of alleen het shirt. Heb niet veel ervaring met derde tenue’s hahaha!

https://www.veronicainside.nl/nieuws/gelekt-het-mogelijke-3e-shirt-van-ajax?TN_REFERAL_ORIGIN=https%3A%2F%2Fwww.google.nl
1 0
Frank1978
Van mij mag er elk seizoen een derde shirt zijn, past bij een grote club... :-)

Ik heb nog het zwarte cup shirt van alweer een hele tijd geleden, nog met ABN Amro erop.
0 0
ProfessorX
ziet er goed uit
1 0
Ajax27
Als Stengs, Boadu en in mindere mate Vlaar er niet bij zijn, dan is dit team gewoon erg magertjes. De basiself prima, daarnaast is het weinig. En dat gaat met het drukke volgepropte seizoen aankomend jaar nog wel eens de doorslag geven.
3 0
Redrum
Precies, ze hadden vorig seizoen het geluk dat ze bijna geen blessures hadden. Dat geluk heeft bijna geen enkele club twee jaar op rij. Zonder hun sterspelers is AZ maar een heel matig clubje. Komend seizoen leert AZ zijn plek weer kennen.
3 0
Ajaxxxisdebeste
Kutkaaskoppen
1 0
Raoul14
Az focust zich alleen op de 2 wedstrijden tegen Ajax, waarin ze dan denken kampioen te worden :-)
4 0
grannig mokum1
Het was maar een incident vorige seizoen dat ze zo goed draaide, en ze doet of ze een top club zijn, ga maar eerst elke seizoen voor het kampioenschap spelen en als ze dat doen, dan pas kunnen ze hun grote smoel open trekken...... Zo niet, dan moeten ze hun smoel houden......
0 0
Redrum
Wow, het is bijna alsof AZ volledig afhankelijk is van 2 spelers.
1 0
louis60
Kaasdragers speelden zonder Stengs, Vlaar en Boadu.
1 0
Frank1978
Wordt een lastig seizoen voor ons, jongens. AZ zit nu alweer in een geweldige flow...
1 0
ProfessorX
Ook in tafels blinkt Ajax uit !

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=biasKCYIjrY&feature=emb_logo
1 0
behangdelul
de tandjes wat een vakmanschap en vette tafel zeg.
0 0
ProfessorX
Nou he wat een pracht , zal eens kijken of ik hem kan kopen past bij me interieur .
0 0
ProfessorX
hahaha van Top Club binnen 2 weken naar Tob Clup !
0 0
JordanAFCA
Besef dat AZ gewoon de voorronde ingaat van de CL. Die worden echt afgeslacht
2 0
mvdk
Ik dacht dat de UEFA gister uitspraak zou doen? Heb er niks over gelezen iig.
0 0
Mikee
Uefa heeft gewoon het besluit vd knvb overgenomen. Waarom zouden ze anders beslissen, zou wel heel bizar zijn.
2 0
ProfessorX
Daarom beslissing was al genomen en op papier staat Ajax CL , AZ voorrondes CL en voor de EL PSV Feijenoord en Willem 2 Thats it
3 0
MrPink
Haha met hun grote bek.
2 0
AlexIbarra
Ik vind dit toch erg zonde hoor..

Had ze graag de competitie zien beginnen met 3 nederlagen op rij en 0 goals voor.
Door die stomme oefenwedstrijden komt hun dip veel te vroeg. ;)
4 0
Redrum
Die spelen straks gewoon Europees voetbal en kunnen dan alles op de competitie gooien. Toch zie ik ze niet als bedreiging. Die jongens beginnen al geblesseerd aan de voorbereiding, dat wordt een kwakkelseizoen voor ze. Sowieso was AZ al geen wereldploeg, het zat ze vooral erg mee.
1 -1
036AFCA97
Hahahahahaa
2 0
JariJari
Hopen op 34 nederlagen in de eredivisie.
2 0
mgtow
Nou dat wordt dus een groot succes in de champions league. Dan is niet de vraag of ze verliezen maar hoe kansloos ze verliezen.
2 0
sjeetje
Iedereen die klaagt over dat Feyenoord de spelers niet periodiek preventief liet testen, laat zich zelf wel wekelijks testen zonder enige symptomen?
0 -6
Schwalbino
Als je dagelijks met zo'n grote groep sport, in de kleedkamer zit en met elkaar onder de douche staat zou ik dat wel doen.
4 -1
Libero
Je begrijpt kennelijk niet dat voetbal een contactsport is waarbij social distancing, noch het dragen van maskers een optie is?
3 -1
sjeetje
Dus elke Nederlander die een contactsport beoefent moet wekelijks preventief getest worden?
0 -6
Cisco2
Iedereen die (bijna dagelijks) met meerdere mensen in fysiek contact komt zou ik aanraden om zich te laten testen ja.
1 0
AlexIbarra
Nee, alleen mensen die in Nederland een half miljoen betaald krijgen om die contactsport op een professioneel niveau te beoefenen.

Onze bondscoach is een stuk jonger dan Advocaat en kreeg toevallig net na zijn Coronabesmetting een hartinfarct.
Het straalt gewoon enorm amateurisme uit wanneer je als (top)club niet wat minimale maatregeltjes neemt tegen het virus dat al 5 maanden het voetbal in NL compleet ontregelt.
4 -1
AFCAjax
het zogenaamde virus ontregeld niks, dat doen overheden.
1 -5
AlexIbarra
Het zogenaamde virus?
Volgens jou is er geen virus?
1 0
AFCAMM
Juist! Zo is het precies.
Dat zegt die tante van mij ook al maanden op Facebook. Maar neemt iemand haar serieus? Nee hoor.. en dat alleen omdat haar katten haar hebben verteld over het complot. Maar wel luisteren naar die zogenaamde artsen en zo, met hun luxe diploma’s en kennis. Schandalig.
2 -1
Cisco2
Wouw. Ben jij arts? Verpleegkundige? Kom een keertje op de IC kijken. Naar iemand die aan de beademing ligt, mag jij een dag voor die persoon en zijn of haar familie zorgen.

Zeg maar tegen zijn kinderen dat hun 60 jarige vader in slaap wordt gehouden en dat ze rekening moeten houden dat hij nooit meer de oude wordt. Komt niet door het virus, maar door de overheid.
4 0
booya4afca
Zo toevallig was dat niet hoor. Zit in de familie..
0 0
Libero
Denk je alleen maar in verplichtingen of zou het ook nog kunnen dat mensen ook wel eens voor verstandige keuzes gaan?
3 0
Pure
Niet iedereen maar als je de mogelijkheid hebt en artsen in dienst hebt lijkt me dat best handig ja
5 0
mickey2602
Feyenoord test wekenlang niet,dan is er 1 bericht in de media dat er bij Ajax 13 besmettingen zijn(geweest) en ineens gaan ze toch testen. Maar nee,het heeft niks te maken met de ontwikkelingen bij Ajax hoor...
4 0
Marcw1972
Haha precies wat ik dacht. Lekker geloofwaardig allemaal.
1 0
M.Olsen
Grappig toch. Feyenoord de enige club die niet aan het testen was en de supporters dir het er mee eens zijn. Waarom zou Rotterdam toch de grootste brandhaard zijn?
3 -1
mgtow
Muur eromheen en in de eigen ellende gaar koken die handel.
2 -1
insectenverdelg
nu nog het IQ van decsupporters testen!
2 0
AFCAPolarBear
Heeft Feyenoord nog niet getest binnen hun club? Zou wel erg amateuristisch zijn!
3 0
mgtow
Casper van Eijk zei dat het niet hoefde dus daar gaat dat leeghoofdige gespuis natuurlijk niet tegen in. Zij beknibbelen graag op belangrijke zaken om het daarna uit te geven aan spelers die nog over hun eigen poten struikelen.
1 0
Pure
Blijkbaar testen ze alleen bij klachten. Erg snugger inderdaad! Niet heel erg vreemd dat het dan weer oplaait in Rotjeknor. Misschien waren de testen te duur voor ze?
1 -1
Deepblue
Een positieve test hoeft nog geen besmetting te zijn.
1 0
mgtow
Vereniging van Coronaspeler(s)
0 0
Jeugd
Die ene speler toch naar het feestje geweest. Zullen z'n teammaten blij mee zijn ;-)
0 0
Redrum
Het ene na het andere oefenduel wordt gecancelled, maar we moeten over 5 weken gaan beginnen met de competitie. Dat gaat vast helemaal goed komen!
3 0
Joseph
Denk dat de bedankjes de strot uit komen van het zorgpersoneel. Mooier signaal zou zijn zorgpersoneel kaartjes te geven voor Europese wedstrijden, maar net als bij de overheid mag het niks kosten.. Mensen moeten beseffen dat het niet alleen tijdens Corona is dat zorgverleners levens redden en niet zelden absurde uren maken.
4 0
Aspers73
Tsja, en in feite doen ze gewoon hun werk waar ze voor opgeleid zijn en voor betaald worden.
0 -2
trooop
Ranzig
0 0
Ajaciedvooraltijd1434
Leuk bedacht, beetje het imago oppoetsen als UEFA zijnde.
Ik walg er van, alle financial fair play is een wassen neus, corruptie is een gewoonte en een mensenleven is ze eigenlijk minder waard dan hun eigen zakken vullen.

UEFA je kan de tering krijgen ouwe.
0 0