'Danilo in Amsterdam in afwachting van werkvergunning'

JesseTH, 03-08-2020 om 17:40, 10331 views, Tubantia |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Danilo Pereira de tijdelijke overstap naar FC Twente maakt, maar voordat het zover is, moet de Braziliaan nog wachten op zijn nieuwe werkvergunning. Danilo is nog altijd in Amsterdam en voor FC Twente rest niets anders dan geduld, zo schrijft Tubantia.

Eerder meldde hetzelfde medium al dat het een kwestie van tijd is voordat de Braziliaan aansluit bij de spelersselectie van De Tukkers. Er moesten nog zaken geregeld worden en vermoedelijk is de werkvergunning daar dus de grootste hindernis in.

Buiten dat lijkt niets een tijdelijke overgang voor Danilo nog in de weg te zitten. De wil bij de clubs én speler is er, zo werd eerder al aangegeven. Vanuit Ajax is er de wens om de aanvaller binnen de Eredivisie te verhuren, om hem zo ervaring op te laten doen op het hoogste niveau. Vooralsnog deed hij dat vooral met Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
debarbaar
Ja ambtenaren van buitenlandse zaken zijn niet voorruit te branden. Zelfs een paspoort willen ze niet meer vervangen of verlengen onder het mom van "corona virus". Het was nooit veel met ambassades en consulaten in den vreemde maar nu lijkt het wel een derde wereldland. Zelf mijn paspoort proberen te verlengen in Azie in een land met al maanden geen besmettingen en enkele tientallen doden. Ik ga er zomaar vanuit dat in Brazilie met veel besmettingen de poort volledig is dicht getimmerd.
0 0
FSideMaluku
Non-nieuws als je het mij vraagt. De werkvergunning is geen grote hindernis anders had AJAX hem niet aangekocht als er zoveel haken en ogen aan deze, of willekeurig elke andere transfer vanuit het buitenland, zouden zitten.

Een gevalletje spijkers op laag water zoeken van Tubantia. Beetje mee stoken met az, of zo.
0 0
mgtow
Tja, de ambtenarij werkt massaal thuis dus dat gaat nog wel even duren.
0 0
036AFCA97
In Twente hebben ze natuurlijk weer andere vergunningen dan in Nederland.
3 0
SuperTurk
Ik durf te wedden wanneer Twente vaj ajax verliest dat de lampjes en kakjes massaal roepen om competitie vervalsing
2 -1
Marcw1972
Riepen de kakkies dat in 2010 ook toen fey expres van twente verloor?
0 0
trodat4030
Ze doen maar.. Dat is alleen een probleem als je je daar iets van aantrekt.
2 0
fc Barcelona_ke
daar is weer gedoe! hopelijk komt snel afgerond!
0 0