'Het Ajax van Frankrijk? Het lijkt er wel een beetje op'

NielsOpdam, 01-08-2020 om 21:35, 6286 views, Voetbal International |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Sven Botman vindt zijn nieuwe club, Lille OSC, een beetje op Ajax lijken. Dat vertelt de verdediger aan Voetbal International. Botman trainde zaterdagochtend mee bij zijn nieuwe club, zag zijn teamgenoten winnen tijdens een oefenduel met Anderlecht en had 's middags zijn eerste persconferentie bij Lille OSC.

'Het was een lange dag, maar wel een goede', opent de twintigjarige Botman. 'De wedstrijd was prima, ze hebben gewonnen en ik heb meteen een goede indruk gekregen van hoe ze spelen. Het ziet er goed uit, ik heb veel zin om te beginnen. Volgende week hebben we een oefenwedstrijd tegen AZ, ik hoop dat ik dan kan aansluiten, maar ik moet eerst goed fit worden. Ik wil het niet overhaasten.'

De oud-Ajacied is positief over Lille OSC, waar hij een vijfjarig contract tekende. 'Het stadion is echt heel mooi, en echt heel groot. Het complex is ook erg mooi. Je kunt het wel een beetje vergelijken met Ajax, hoe het er allemaal uitziet. En ook wel qua opleiden en ontwikkelen van jonge spelers. Het Ajax van Frankrijk? Het lijkt er wel een beetje op ja.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
wat bot man om dat zo te zeggen xD
0 0
Labrador
Hahha ik stik bijna in mijn escargot. Lille is een lelijk eendje.
2 -1
gebruikersnaam
is helemaal geen gekker vergelijking, Lille is een echte opleidingsclub
0 0
JanBiesbos
Die jonge komt er wel denk ik
0 0
MrPink
Nou niet meteen gaan beledigen.
0 0
Redrum
Net Ajax ja. Ze spelen ook met 11 spelers en hebben een stadion waar rond de 50.000 man in past. Daar houdt de vergelijking ook meteen wel op denk ik.
6 -2
MisterAFCA
En dat stadion is een partij sfeerloos van binnen. Een beetje de Arena van 20 jaar geleden. Hey kijk aan, nog een vergelijking.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Vergelijking stopte al bij Verg...
0 0