[Update] Blind doet actief mee aan positiespel

BartVeenstra, 01-08-2020 om 11:50, 5870 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Blind traint zaterdag nog individueel met de fysiotherapeuten van Ajax. Dat meldt Jeroen Kapteijns, journalist van De Telegraaf, via Twitter. Een reden voor het individueel trainen van Blind wordt niet genoemd.

'Terwijl de Ajax-selectie conditionele oefeningen afwerkt met fysiektrainer Alessandro Schoenmaker, werkt Daley Blind individueel met de fysio's', schrijft de journalist. Blind kampte enkele maanden geleden met problemen aan zijn hart en zodoende zou het kunnen dat Ajax voorzichtig is met de vice-aanvoerder.

Ajax is zaterdag begonnen aan de officiële voorbereiding richting het nieuwe seizoen. De Amsterdammers werkten eerder al twee trainingsblokken af. Zaterdag is het derde en laatste trainingsblok begonnen.

Update - 11.55 uur (1 augustus 2020) - Blind doet actief mee aan positiespel Ajax

Waar Daley Blind eerder tijdens de training nog even individueel wat oefeningen afwerkte, doet hij later tijdens de training 'gewoon' mee tijdens een positiespel van Ajax. Dit blijkt uit beelden die Ajax-watcher Johan Inan van het Algemeen Dagblad deelt via Twitter.

Denk jij dat Atalanta met 2-0 wint van Internazionale? Zet in en krijg 13,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MK77
Paniek! Paniek! Oh nee toch niet
0 0
MickS
Geval van zekere voor het onzekere zal dit zijn, en ik snap deze 'actie' wel. Zo'n beetje van de een op de andere dag stopt het voetbal (behalve dan dat ze voor zichzelf trainen zo goed en kwaad als dat in het begin ging), maanden niet echt getraind op het scherpst want geen wedstrijden, en nu ga je weer echt-echt aan de slag, en wil je geen risico nemen met zoiets als een hartspier die toch even een flinke klap heeft gehad. Hij zal - als alles dus gewoon op groen blijft - binnen no time gewoon meetrainen verwacht ik.
0 0
3sterrenAjax1
vond blind bij zn rentree erg zwak (wat niet gek is na problemen met je hart). hoop dat hij weer zn oude niveau gaat halen. maar daar kan je niet op gokken. tevens moet er sowieso wat bij achterin centraal (en ook (defensief) op t middenveld).
0 0
Ozymandias
Tegen Heerenveen zag ik voor het eerst weer een beetje de oude Blind. Hoe druk hij in de weer was met het positioneren van Jurriën was een goed teken dat hij weer met meer dan zijn eigen spel kon bemoeien. Ik verwacht dat Blind dit seizoen dit seizoen weer op het niveau van voor zijn blessure zal zijn.
1 0
Danos
Nou ja zag op de insta van Freek jansen dat Daley ook aan de rondo’s meedeed, zal waarschijnlijk een iets andere opbouw hebben.
0 0
fc Barcelona_ke
oh hopelijk komt goed met hem. ik vond hem wel na winterstop minder goede gespeeld, heeft te maken angstig met zijn hart (in december uitgevallen).
1 0
Vlieske
Veel te snel weer gebracht omdat er geen vervanging is. En die is er nu weer niet. Als blind weg valt hebben we een groot probleem.
1 -1
Bky
De transfermarkt is nog 2 maand open joh.
0 0