'Unieke deal, Antony is speler van de buitencategorie'

BartVeenstra, 01-08-2020 om 08:30, 7598 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Telegraaf schrijft zaterdagochtend dat Ajax door een handigheidje de immense concurrentie in de strijd om de handtekening van Antony heeft afgeschud. De komst van de Braziliaan wordt een één-drietje genoemd tussen directeur voetbalzaken Marc Overmars, de Braziliaanse voetbalmakelaar Julio Taran van Bertolucci Sports en Revien Kanhai van het Nederlandse bedrijf Forza Sports Group.

Kanhai laat tegenover De Telegraaf weten dat Ajax Antony al langer probeerde vast te leggen. Bij Overmars gaf Kanhai aan dat Bertolucci Sports een cruciale rol zou kunnen spelen. 'Wij zouden een akkoord tussen São Paulo en Ajax kunnen bewerkstelligen. Dat lukte. En omdat Antony graag naar Ajax wilde, was een persoonlijke overeenkomst door Ajax ook dichtbij', zegt Kanhai.

De zaakwaarnemer van Forza Sports Group speelde eerder een belangrijke rol bij de transfers van David Neres en Giovanni, ook spelers van Bertolucci Sports. 'Mede dankzij de vooraanstaande positie van Julio Taran en Bertolucci Sports in Brazilië en ons veelvuldige, directe contact met de clubs is deze deal van Antony tot stand gekomen. En daar ben ik trots op, want het is een unieke deal. Het is Ajax weer gelukt om een speler van de buitencategorie te halen, die anders direct naar een topclub in Europa was gegaan.'

Denk jij dat Milik het laatste doelpunt maakt tijdens Napoli - Lazio? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxminimax
Als dit echt buitencategorie is, dan is het helemaal heerlijk dat hij een contract heeft tot 30 juni 2025. Hiermee is hij dus peperduur. Stel hij draait direct een fenomenaal jaar bij Ajax, dan staan de buitenlandse topclubs komend zomer allemaal bij Overmars op de stoep, dan ga je zo richting frenkie/de ligt achtige bedragen en er misschien over heen.
0 0
MosesD
Vrees dat deze jongen zomaar al na een jaar vertrokken kan zijn.
0 0
Joseph
Als Antony ook aan kan haken bij het Braziliaanse elftal, terwijl hij nog bij Ajax speelt, dan heeft Ajax een gouden positie in handen op die markt.
1 0
ajaxxcied4life
Exact. En ik ben helemaal niet van het azijnzeiken maar laat die jongens eerst eens lekker acclimatiseren en wennen aan de speelstijl van Ten Hag en daarna kunnen we verder kijken.
2 0
Marcelinho
Topclub? Mogen we gewoon even zeggen dat Ajax een topclub is. En ik hoop dat hij inderdaad buiten-categorie is en dat we hem dan niet over 10 maanden gaan verkopen...
5 0
Ajax114
Als hij goed blijkt te zijn dan zal Overmars hem wel weer verkopen na een jaar of een belofte doen dat als hij een jaar langer blijft (met nog gewoon 4 jaar contract) hij daarna voor 20 M weg mag LOL.
0 -4
insectenverdelg
Goed wakker geworden knul?
0 0
Santiago
Nee dat zijn we niet als je objectief bent. We zijn momenteel de middenklasse van Europa. Bedank de competitie waarin we spelen maar.
3 0
AlexIbarra
Waarom objectief zijn? ;)
0 0
Redrum
We zijn geen Europese topclub nee. In Nederland wel, daar zijn we gewoon met afstand de grootste club op alle fronten. Andere clubs in Nederland kunnen alleen maar dromen van dit soort transfers.
0 0
Jensajax14
Helaas wel, dus kom op met die beneliga
0 -1
mgtow
Topclub in een flopdivisie. Eredivisie hangt als een molensteen om de nek van Ajax.
3 0
ajax_janneman
Als ik het allemaal zo lees hebben we met Kudus en Antony de nieuwe Messi en Ronaldo aangetrokken. Ben blij met al die positieve recensies, maar laten we eerst eens even wachten hoe ze presteren.
3 -4