'Trots dat we Botman hebben vastgelegd'

ArthurV, 31-07-2020 om 17:20, 3504 views, Website Lille OSC |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Lille OSC-directeur Marc Ingla is in zijn nopjes met de komst van Sven Botman, zo laat hij weten op de website van de club. Vrijdag tekende de verdediger een vijfjarig contract in Frankrijk, waardoor Ajax naar verluidt acht miljoen euro ontvangt.

'We zijn trots dat we Botman hebben vastgelegd, een erg getalenteerde Nederlandse verdediger', steekt Ingla de loftrompet. 'Hij is een zeer strijdlustige speler, zeer solide en efficiënt in duels. Voeg daar ook zijn goede technische kwaliteiten aan toe. We zijn ervan overtuigd dat hij zich snel zal aanpassen aan het Franse voetbal en zich hier zal ontwikkelen.'

Botman laat weten enorm uit te kijken naar zijn nieuwe uitdaging. 'Ik ben blij dat ik nu speler van Lille ben. Ik kom van een grote club en sluit me nu aan bij een andere grote club. Iedereen die ik tot nu ontmoet heb is erg aardig voor me. Ik ben nog steeds een jonge speler, maar ik hoop m'n nieuwe club zoveel mogelijk te kunnen helpen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ansjo
Lijk me toch een rare gewaarwording om als Nederlandse kaaskop ineens tussen al die Fransen te zitten die geen woord Engels spreken. Stel je maar eens voor dat jij nu ineens je werk moet gaan doen in Frankrijk. En dan bedoel ik niet als prof voetballer maar wat je nu voor werk doet in Nederland.
0 0
Gooseman
Lekker in mijn luie stoel een paar topic's lezen op AS. Topic over dat ze bij Lille blij zijn met Botman. Ff reacties lezen. Blijkt het een anti Trump topic te zijn.
0 0
jutter
Frankrijk is een prachtig land, er moeten alleen geen Fransen wonen. Ik had overigens vandaag nog contact met een Fransman die ons Nederlanders maar een arrogant volkje vond. Ik zei tegen hem dat dat exact hetzelfde is hoe wij over Fransen denken. Trump denkt dat de wereld om Amerika draait, de Fransen denken dat ze zich dat ook kunnen aanmeten.
2 -3
wieweet
Trump doet precies waarvoor hij is aangesteld: opkomen voor de belangen van Amerika. Doordat er decennia presidenten waren die het belang van andere continenten/landen voorop stelden, waren de kiezers in Amerika uitermate blij met het verhaal van Trump.

Hij gaat ook 100% herkozen worden, ondanks dat je nu hoort dat hij gigantisch achterloopt in de polls (remember brexit?). Polls zijn sowieso grotendeels onzin, Maurice de Hond heeft jaren geleden al aangegeven dat betreft polls ‘wie betaald, bepaald’ het uitgangspunt is.

Ik zou in Nederland ook graag een MP hebben die opkomt voor het Nederlandse volk, niet 1 die 200 zoveel miljard (ja niet alles betalen wij dat snap ik, maar ik geloof dat we al aardig wat euries kwijt zijn aan deze Coronasituatie) aan een corrupt Italië spendeerd.

Of een MP die onze belastingcenten bij de eu ondergebracht heeft en die zometeen verdampt zijn.

Kijken hoe blij iedereen dan nog met Markje Rutten is.
1 0
Radikaal
Oh ja Trump komt op voor de Amerikanen. Nou ja, bepaald soort Amerikanen dan. Die, die 50 jaar geleden nog kwaad waren dat de apartheid werd afgeschaft vooral. De echte Amerikanen zeg maar.

Laten we vooral een mini-trumpje in Nederland kiezen. Zo'n kleine met zo'n snorretje.
1 -2
Deepblue
Ga lekker NPO kijken met je propaganda teksten, kunnen we het hier weer over voetbal hebben.
1 0
wieweet
Dat is een vrij radikale reactie idd.;)

Vind je het zelf ook niet wat goedkoop worden om iedereen die wat minder globalistisch/rechtser/kritischer op de regering de fascistenkaart toe te spelen?
1 0
Ansjo
TDS
0 0
Minsc
"wie betaald, bepaald"? Onzin van Maurice de Hond en vreselijk verkeert geschreven.
0 -1
wieweet
Maurice heeft geen ervaring met polls bedoel je?;)
0 0
insectenverdelg
Trump is een Narcist en komt alleen op voor zn eigen belangen en die van vriendjes En Amerika heeft belang bij een sterke positie in de wereld. Ik kan je verzekeren, die is onder Trump afgezwakt.
0 -2
wieweet
Trump is een rare man, dat klopt idd.

Ik denk dat de relatie met China niet per se slechter is geworden hoor. China was sowieso al uit op overname van werelddominantie, alleen Trump verzet zich hiertegen en daardoor lijkt het veel slechter te gaan. Kijk maar eens naar alle investeringen die China wereldwijd doet. Die zijn overduidelijk aan het ‘slowplayen’ om de werelddominantie over te nemen.

Alle wereldleiders zijn eng, ik denk dat China nog wel het engste zou zijn als primaire wereldmacht. Ik heb niet graag het communistische dictatoriale regime van China om van afhankelijk te zijn.

Gelukkig is er nog iemand die hier tegengas tegen geeft.
1 0
Radikaal
Trump doet alleen maar of ie tegengas geeft.
0 -1
wieweet
Verklaar je nader? Hij is vrienden met China aan het maken?
1 0
ST
Helemaal mee eens.
0 0
Hagmag
Zien wij iets niet, wat ze daar in Lille wel zien ?
0 0
Ozymandias
Ik denk dat Lille precies hetzelfde ziet als Ajax (zijn verdedigende potentieel) maar dat ze minder waarde hechten aan opbouwende kwaliteiten dan Ajax. Centrale verdedigers die opbouwend slecht zijn slagen bij Ajax alleen als ze verdedigend uitzonderlijke kwaliteiten hebben. Botman heeft verdedigend potentieel maar heeft geen uitzonderlijke verdedigende kwaliteiten. Sánchez kon bij Ajax slagen (ondanks zijn matige opbouwende kwaliteiten) doordat hij een enorm atletisch vermogen heeft waarmee hij met een fysiek sterk lichaam van 1,87 meter lang en enorme explosiviteit heeft (zowel qua rennen als springen).
2 0
Redrum
Zich zal aanpassen aan het Franse voetbal hahaha. Ze denken echt allemaal dat ze het voetbal hebben uitgevonden he. Ongelofelijk gewoon eigenlijk. Qua historie is Ajax groter dan alle Franse clubs bij elkaar.
1 -1
trodat4030
Dat denken we bij Ajax ook met zn allen..
1 0
insectenverdelg
kleine correctie, dat hebben we ook.

T voetbal in grote delen van de wereld is nog steeds gebaseerd op t totaal voetbal van Michels en Cruijff. Dat heeft een revolutie in voetballand teweeg gebracht. Vertel me is, welk e Franse club kan dit ook z4ggen?
0 0
Deepblue
Michiels, Cruijff en van Gaal zijn inderdaad pilaren van de dominant aanvallend voetbal spelende 'Hollandse school'. Franse voetbal heeft geen uniek eigen karakter volgens mij.
0 0