'Ajax mengt zich in strijd om Deens toptalent (16)'

ThijsZwagerman, 26-07-2020 om 14:10, 23199 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens Voetbal International gaat Ajax zich mogelijk mengen in de strijd om de zestienjarige Jeppe Kjær. De Deense aanvallende middenvelder van AC Horsens timmert momenteel hard aan de weg en staat in de belangstelling van meerdere Europese topclubs. 

Kjær is zowel de jongste doelpuntenmaker als de jongste debutant ooit in de Deense competitie. ‘Zijn doorbraak heeft een hype veroorzaakt die te vergelijken is met de aandacht die Alexander Isak, Erling Haaland en Martin Ødegaard kregen na hun eerste paar duels’, schrijft Voetbal International over de rijzende ster van het Deense voetbal, die op 1 maart van dit jaar zijn debuut in het eerste elftal van AC Horsens maakte. Kjær is een technisch begaafde voetballer met een goed overzicht en veel creativiteit. Ook is de jonge Deen behoorlijk snel. 

Twee jaar geleden is Kjær op stage geweest bij Southampton, waarna het Deense toptalent vorig jaar de interesse van Chelsea en Juventus wekte. AC Horsens weigerde toentertijd echter mee te werken aan een vertrek van de jongeling. Deze zomer lijkt een transfer moeilijker tegen te houden en volgens Voetbal International is het goed mogelijk dat Ajax zich gaat mengen in de strijd om Kjær. ‘Ajax heeft goede contacten met het Deense managementbureau Sport in People, dat zijn belangen behartigt. Mogelijk helpt het bij de strijd om de handtekening van de Deense Ødegaard en kan er na Christian Eriksen en Kasper Dolberg een nieuw Deense goudhaantje worden toegevoegd aan de selectie.’ Volgens Deense media heeft Ajax al met AC Horsens over Kjær gesproken. 

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Denk jij dat Leicester City met 2-1 wint van Manchester United? Zet dan in en krijg 9,80 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Ik zei vorige week hier nog dat Ajax Jeppe Kjaer Jensen van Horsens ging oppikken en in Aug transfervrij Jackson Porozo van Santos (rcv) ... als beide zouden lukken een ook nog Bogarde hebben wij naast Ajax1 ook een verdomd goede lichting spelers 2003, 2002 en 2001, zowel kwalitatief als in de breedte... kijk nu al uit naar de wedstrijden van Jong Ajax.
Bij Ajax 1 zal nog wel het nodige gaan gebeuren maar ook daar het vertrouwen dat daar straks een hele goede selectie staat. Nog tijd genoeg.
Ik denk dat Ajax het financiele boekjaar ondanks de Corona crisis al aardig gaat veiligstellen door toegezegde verkopen en hopelijk definitieve plaatsing CL..... dan staat er straks weer een fris nieuwe gretige selectie en zal Ajax ook een aardige transferwinst hebben geboekt deze zomer. Zou mij niet verbazen dat naast Ziyech, Botman, Veltman, Onana, Nico, vd Beek en Dest nog verkocht gaan worden .... maar dan is er natuurlijk ook weer heel veel mogelijk om de selectie kwalitatief op pijl te brengen...
0 0
AjaxHoorn
Ah Jackson Perozo, die wilde ze een jaar of 2 geleden ook al. Is dat concreet? Die jongen is erg lang.

Hoop wel op Jeppe Kjear, weinig van gezien maar de klasse spat er vanaf.
0 0
Hollister
Weet alleen dat hij 8 augustus uit zijn contract loopt en dat Ajax vermeende interesse zou hebben.. met verkoop van Botman en Kemper zit je best dun in de CV (alhoewel anderen daar hier anders over denken)... ik zou deze beer van een speler, die 4 aug as 20 wordt met zijn 1.92 m wel toejuichen, Bogarde erbij en je zit weer aardig in de verdedigers. Mijn vermoeden werd gesterkt toen ik las dat Ajax alsnog 1 miljoen heeft betaald aan Santos voor Giovanni.
Dat was heel raar omdat Ajax volledig in haar recht stond en niets hoefde te betalen. Ik denk dat Ajax toch haar goede naam wilde behouden in Brazilië door het geschil met Santos te beslechten en hun uit de brand te helpen met dat miljoen (Santos moest namelijk voor een bepaalde datum 250.000 aftikken aan Brugge, anders zouden ze in de problemen komen en geen transfers mogen doen van de UEFA) ... Als Porozo nl komt is dat de 3e speler van Santos na Giovanni, Danilo .. die dan samen zo n 2, 5 a 3 miljoen hebben gekost. naast Santos hebben we natuurlijk ook al een prima band met Sao Paulo (Neres en Antony)
1 0
LammertAlbertus
Kopen en daar nog 2 jaar lekker bij familie vrienden laten en daarna Ajax 1
want 16 zeventien jarigen die bij paps mams vrienden weggaan naar verre oorden gaan bijna allemaal naar hun grootje
0 0
MPAjax
jep het is een kjaer
0 0
mistermiyagi
Volgens diverse media is hij niet erg groot. 1.74 (rechts buiten)
Geen Isak of Haaland. :)

Bovendien vind ik de jeugdselecties vol zitten met spitsen en buitenspelers..
In de bovenbouw zie ik 1 talentvolle keeper en weinig goede verdedigende linie's linksback, CV en rechtsback's.
0 0
AjaxHoorn
1.74 is prima toch? Waarom zou een buitenspeler lang moeten zijn?

Ik vind de jeugdselecties niet vol zitten met buitenspelers, welke zijn dat zo talentvol die echt een specialist zijn op hun positie?
0 0
Cruijffthebest
Hoor niets meer over die Fagir!!!
1 0
Joseph
Moeilijk te beoordelen met beperkt materiaal, maar de motoriek is duidelijk in orde, zijn overzicht met passing ziet er natuurlijk uit en op jonge leeftijd al gedebuteerd. Kun je best een gokje voor wagen..
2 0
Raoul14
Haaland wilde eigenlijk naar Ajax, ben benieuwd waar Klaer zijn voorkeur ligt.
2 -1
chino
Hangt ervan af waar deze jongen voor kiest. 1.5 jaar Jong Ajax of 7 jaar verhuur als die voor een van de andere clubs kiest.
0 0
fc Barcelona_ke
1.5 jaar bij jong loopt niks of meer verdienen bij goeie clubs, die 7 jaar wil verhuurd?
0 0
DUDE92
Jeppe Kjaer en Fausto Vera erbij (ervan uitgaande dat Nico vertrekt), dan ben ik helemaal tevreden met deze transferperiode. Goede jeugdige versterkingen voor het eerste, JAJ, en o18, zonder er echt op achteruit te gaan. Natuurlijk moet nog blijken of de aankopen goed gaan zijn, maar ik ben zeer optimistisch!
7 -2
Soccerskins
Ik zie toch liever een speler met wat meer (Europese) ervaring komen voor het middenveld. Het ziet erna uit dat Martinez naar de verdediging verhuisd en Ajax opzoek is naar een controleur naast Gravenberch.
5 -2
fc Barcelona_ke
Hoef het niet. Vd beek samen gravenberch, vera langzaam brengen! Kudus als nr 10
0 -1
Soccerskins
Ik denk dat je met Gravenberch en Vd Beek als controleurs niet wegkomt in verdedigend opzicht.
2 0
Santiago
Suggesties?
0 0
Soccerskins
Hojbjerg lijkt me daar de perfecte speler voor, mocht hij niet haalbaar zijn dan Davy Pröpper of Oliver Norwood (Sheffield united)
0 0
Afca85meer
Iedereen die roept dat dit een wereldtalent is, is een dorpsidioot. Niemand kent hem van ons. Ik vetrouw onze scouting maar dat gelul hieronder is gebaseerd op niets.
2 -10
Westerpark1982
Gast lul niet zo dom. Als je niet ziet dat dit een toekomstig topper is dan ben je af. Bovendien jong ajax heeft geen echte rechtsbuiten, dus deze jongen is meer dan welkom!
2 0
VoorOnzePloeg
Dus jij durft te beweren dat je wedstrijden van hem hebt gezien? Een paar highlights op kijken op Youtube betekent niet dat je de speler kent. Iedereen lijkt goed op Youtube
0 -2
DUDE92
Lijkt me sterk dat iemand volle wedstrijden heeft gezien ja, maar ik heb een aantal samenvattingen gezien van wedstrijden waarin hij meedeed, en voor zijn leeftijd zie je meteen dat hij ontzéttend goed kan voetballen. Denk dat dat voor de meesten hun referentiekader is, en dat is toch helemaal niet erg?
6 -2
Afca85meer
Wat een gelul. Waar heb jij die samenvattingen gezien dan?
1 -7
DUDE92
8 uur journaal natuurlijk. Of Youtube, weet niet meer zeker.

https://www.youtube.com/c/ACHorsensTV

Dit is het kanaal van zijn club. Hij is de kleine jongen met lang blond haar, nummer 27.
2 -1
Afca85meer
Nu val je door de mand maat. Er staan bijna geen samenvattingen op.
0 -3
DUDE92
Dat van het 8 uur journaal was dan ook een (slecht) grapje.
0 -1
Ozymandias
Ik zie er toch echt behoorlijk wat samenvattingen opstaan dus zie niet in hoe DUDE92 door de mand valt...
0 -1
DeKenner
Welk gelul?
1 -1
insectenverdelg
Alleen al om de naam zeg ik: drect halen.
1 0
Raoul14
psv zal ook wel belangstelling hebben :-)
1 0
3sterrenAjax1
van wat ik gezien en gelezen heb is deze jongen een absoluut toptalent. duimen dat hij komt!!
5 0
3*stars*3
Zeker indrukwekkend en zijn contract loopt volgend jaar af.
Voordeel voor Ajax is dat het een goede naam heeft mbt jonge spelers en vooral met Denen.
Lekker Poulsen sturen om een bakje koffie of een colaatje met die jongen te drinken.
5 0
AjaxDaniel
Goede kans van slagen, Ajax is heel populair in Scandinavië en vooral in Denemarken.
5 0
wolterx
Naar het schijnt moet hij rond de 2 miljoen moet kosten, dat is ivm andere Deense talenten nieteens zo'n gek bedrag.
6 0
mgtow
Daar krijg je twee hele Diemers voor! Poehhh wat een bedrag.
0 0
MK77
Of 1.5 het hele sponsorbedrag wat Toto betaalt
1 0
036AFCA97
“Het is goed mogelijk”

.....
1 0