'Keuze voor Ajax gevolg van lang en gedegen proces'

ArthurV, 16-07-2020 om 16:40, 5955 views, Website FC Nordsjaelland |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij FC Nordsjaelland is men enorm trots op Mohammed Kudus, zo blijkt uit de woorden van Jan Laursen. Volgens de technisch directeur hebben zijn periodes in Denemarken en Ghana hem niet alleen gevormd als voetballer, maar ook als mens.

'De reis en ontwikkeling van Kudus bij ons is fantastisch geweest', spreekt Laursen op de website van de Deense club. 'We moeten een groot compliment maken aan hem, de vele coaches en medewerkers en zijn teamgenoten, die allen hebben bijgedragen aan de grote stap die hij nu gaat maken. Dat de keuze uiteindelijk op Ajax valt, is het resultaat van een zeer lang en gedegen proces waarbij ze hem van dichtbij hebben gevolgd.'

'Ze hebben hem een plan voorgeschoteld zodat hij zijn ontwikkeling kan voortzetten', vervolgt Laursen. 'We hopen allemaal dat hij zijn enorme potentieel in de toekomst weet te realiseren.' Volgens de Deen heeft zijn tijd bij de Right to Dream-academie in Ghana hem gevormd tot 'de sterke speler en man' die hij vandaag is. 'Wij zijn ontzettend trots op zowel Kudus, zijn gehele reis en het geweldige werk daarachter in Denemarken en in Ghana.'

  

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Libero
De Right to Dream Academy in Ghana, misschien daar eens een delegatie heen sturen in plaats van aan dat dode paard in Kaapstad blijven trekken? Nog beter is je eigen instituut in die regio opzetten; enorm veel talent uit die landen dat nooit in the picture komt.
0 0
Van Reenen
Verbluffend en fantastisch dat deze transfer niet eerder is " uitgelekt " . Anders had dit al weken geleden in deTG gestaan. Nu dus pas 2 dagen voordat keuring heeft plaatsgevonden en handtekening werd geplaatst. Hulde aan Technische Staf en allen binnen Ajax die hiervan afwisten.
5 0