L'Équipe over Botman: 'Lille moet eerst verkopen'

FinnDekker, 14-07-2020 om 13:15, 8125 views, L'Equipe |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Er is volgens L'Équipe een logische reden dat Sven Botman nog niet is getransfereerd naar Lille OSC. De Fransen moeten namelijk eerst spelers verkopen, alvorens het de verdediger van Ajax kan overnemen. Van uitstel komt dus vooralsnog geen afstel. 

Lille gaat naar verluidt de komende weken de clubkas behoorlijk spekken. Dit doet men door zowel Gabriel als Victor Osimhen te verkopen aan Europese topclubs. 'Lille bereidt zich voor op een zeer vruchtbare zomer. Als alles naar verwachting verloopt, moet het met deze overschrijvingen een cheque van meer dan honderd miljoen euro verdienen.' 

Als dit gebeurd is, kan men doorpakken wat betreft Botman. Tussen de speler en de club zou er al een akkoord zijn: een contract voor vijf jaar. 'De onderhandelingen met de clubs worden voortgezet', besluit het vooraanstaande medium. 

Denk jij dat Virgil van Dijk namens Liverpool scoort tegen Arsenal? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mgtow
Ik zie Marc al door de telefoon tetteren: Un peu plus vite, godverdomme!
2 0
AFCA-B93
Baguette!
0 0
RJB1979
Dat doet me denken aan Jiskefet's de heren van de Bruyne ster waarin Herman Koch zijn middelvinger geeft aan een Frans Galjoen met de tekst: CROISSANT!
0 0
OpaVerteld
crêpes!
0 0
Lazell
Oshimen naar een Europese topclub? Was constant dreigend met zijn fysiek en snelheid, maar ook te onrustig in zijn spel.
0 0
AFCA-B93
Zal denk ik eerder naar subtop gaan. Al verwacht ik van een Everton ook wel dat ze zulke spelers binnen halen, ondanks hun lage ranking. Die smijten ook al jaren met geld zonder succes.
3 0
Lazell
Ja zoiets ja. Al hebben die ook Richarlisson, die zeker niet minder is. Ik denk dat Napoli, Spurs, Atletico enz. al te hoog gegrepen zijn voor hem.
0 0
DT10
Ik zou het niet erg vinden als Botman bij Ajax blijft als stand-in voor Blind. Ik snap echter wel als ze hem verkopen voor 8 miljoen. In dat geval zou ik Micky van der Ven bij Volendam ophalen voor 1,5 miljoen!
2 0
DrFootball
Van der Ven is niet nodig. Rensch en Kasanwirjo komen eraan. Daarachter staat Aertsen al te trappelen ondanks dat hij nog net geen 16 is. Niet kopen om het kopen.

Zou wel een deadline stellen aan Lille overigens.
2 0
Ozymandias
Tja, de meeste trainers willen per se een linksbenige speler linkscentraal achterin hebben en Kasanwirjo, Rensch en Aertssen zouden dus niet echt concurrenten van Vd Ven zijn.
0 0
trodat4030
Rensch is tweebenig. Zijn kompaan in het centrum bepaalt of Rensch links of rechts centraal speelt.
0 0
AlexIbarra
Ik dacht dat de deal al rond was joh..

Maar dit is ook goed, komt er wel elke week 2 ton bovenop de vraagprijs natuurlijk.
2 0