[Update II] Mexicanen hopen op comeback Sneijder

FinnDekker, 14-07-2020 om 13:05, 18267 views, RTV Utrecht |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Oud-Ajacied Wesley Sneijder lijkt serieus werk te maken van een terugkeer op de Nederlandse velden. De voormalig middenvelder, die in de zomer van 2019 een punt achter zijn carrière zette, gaat volgens RTV Utrecht meetrainen bij amateurclub DHSC. 

Sneijder haalt zijn kicksen van de wilgen met het doel om weer fit te geraken voor een eventuele terugkeer in het profvoetbal. Die comeback zou hij dan gaan maken bij FC Utrecht, de club uit zijn geboortestad. De Eredivisieclub staat open voor een rentree van Sneijder bij die club.

Vooralsnog blijven de voetbalactiviteiten van Sneijder beperkt tot het meetrainen met de selectie van DHSC. In het jaar na zijn afscheid als prof is de 36-jarige recordinternational in kilo's aangekomen. Die wil hij er eerst van afhalen, alvorens hij het shirt van FC Utrecht aantrekt voor een rentree in de Eredivisie.

Update - 15.50 uur (13 juli 2020) - Broer Sneijder tempert verwachtingen over comeback

Men moet niet te veel achter het meetrainen van Wesley Sneijder bij DHSC zoeken, zo stellen zowel clubvoorzitter Hans Berrens als broer Jeffrey Sneijder, die actief is in de technische staf van de amateurvereniging. 'Wesley wil fit worden. Voor ons is het prettig dat hij op het veld staat, want dan kan hij dingen voordoen aan spelers', legt Berrens uit aan het Algemeen Dagblad

De afspraak om mee te trainen met DHSC stond al langer. 'Of hij meetraint om bij ons of FC Utrecht zijn rentree te maken, weet ik echt niet. Het staat wel vanaf mei al in de planning om mee te trainen. Niet meer en niet minder.'

De broer van Sneijder sluit zich daarbij aan. 'Wesley wil afvallen en lekker bezig zijn. Hij heeft wel gezegd dat het misschien daardoor weer gaat kriebelen. Hij is er een tijdje uit geweest. Wesley wil ervaren hoe het is om na een tijdje zonder voetbal weer op het veld te staan en wil zijn plezier terugvinden.'

Update II - 13.00 uur (14 juli 2020) - Mexicanen hopen op comeback Sneijder

Het nieuws dat Wesley Sneijder eraan denkt om toch weer te gaan voetballen, heeft ook Mexico bereikt. Veracruzano Tiburón heeft in gesprek met ESPN kenbaar gemaakt dat het geïnteresseerd is in de voormalig middenvelder van Ajax, die in de zomer van 2019 zijn kicksen aan de wilgen hing. 'Als Sneijder weer wil voetballen, willen wij hem graag die mogelijkheid bieden', aldus eigenaar Diego Bartolotta. 

Denk jij dat Virgil van Dijk namens Liverpool scoort tegen Arsenal? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Deze speler gaat het nooit redden, geen twijfel mogelijk
Heeft niet de power en liefde voor het spel als Robben, die straalt nu nog ambitie uit
Zelfs bij Huntelaar komt hij nog zwaar te kort
Wees je zelf.
1 0
Bonno1978
De man realiseert zich echt niet dat hij alleen maar kan verliezen he. Een sublieme speler geweest, maar het illustreert zijn zwakke mentale vermogen mocht het echt tot een comeback komen. Zijn mislukte huwelijk, drank en vrouwen, biografie (in de hoop zijn vrouw terug te krijgen die een dag erna doodleuk aangeeft dat het wat haar betreft niet gebeurt) en ingaan op de avances van de tokkie supporters van Utrecht. Wes, doe het niet: laat mensen je herinneren om je goals tegen Brazilië. Aan de andere kant: een mislukte comeback zou het laatste stukje zijn in de puzzel die nooit af komt. Weet je wat Wes!? Doe het wel! Ik pak de popcorn alvast..dit wordt gieren...
1 0
Lazell
Ik snap die uitspraken nooit dat hij alles te verliezen heeft. Hij heeft toch nog steeds geweldig gepresteerd, met hele mooie hoogtepunten zoals de CL winst en WK finale. Dat er een paar flapdrollen zijn waarvan het geheugen niet verder terug gaan dan 1 of 2 jaar, hoeft hij toch geen rekening mee te houden?
2 -1
BokkieBokstra
Mentaal zwak? Ik vond het heel knap hoe hij zich weer in het NL elftal knokte voor het WK in Brazilie. Ik denk dat je niet mentaal zwak bent als je zo een carriere hebt, ok, hij zal zijn zwakheden hebben maar dat hebben wel meerdere. Blijft een mooie en goede Ajax speler en gun hem het allerbeste. Hele goede voetballer.
0 0
insectenverdelg
Kan niet wachten tot 'onze' Wes in het Utrecht shirt een volledig gevulde ArenA in zal lopen. Het onthaal zal oorverdovend worden.
2 -4
Aspers73
Van mij niet echt hoor, heb van hem genoten bij Ajax en bij Oranje. En ook van zijn interviews, hij zei tenminste wat.
0 0
Jos1983
Eerst nog even twee weken op vakantie naar Ibiza, voordat hij de draad weer oppakt..
1 -1
mgtow
Wordt eerder een comesnack dan een comeback.
7 -1
DT10
Sneijder wordt een beetje zielig. Hij heeft inmiddels het punt bereikt dat ik medelijden met hem krijg. Best triest voor iemand die voor altijd een icoon voor het Nederlandse voetbal had kunnen zijn.
5 -1
Schip
Maar wat is er op tegen dat een oud Ajax speler, en wat voor een, zijn conditie op peil brengt bij een amateurclub?

Ik vind het woord zielig inderdaad wel van toepassing. Laat die gozer lekker.
0 0
DT10
Een nogal tegenstrijdige reactie...
0 0
Schip
Neuh, zielig slaat op de hysterie dat alles wat Sneijder doet hier teweeg brengt.
0 0
Kokakola
Wat een verschil met 10 jaar geleden. De beste speler van de wereld. De facto.
1 -1
DT10
De beste speler van de wereld is hij nooit geweest, wel een hele goeie.
2 -1
Kokakola
Zeker wel van 2010.
0 -1
DT10
Tuurlijk niet.. Ga even wat beelden van Messi in 2010 terugkijken, die was toen op zijn best. Omdat Sneijder in een team speelde dat de CL won en in een Oranje dat de WK finale haalde, wil niet zeggen dat hij de beste speler was.
1 -1
Kokakola
Sneijder was fenomeenaal.
0 0
FelixGassenlicht
Utrecht heeft de deur al opengezet voor hem, hij past er alleen niet meer door.
11 -1
mgtow
Dat zat er dik in.
5 -1
Lazell
Ik geloof niet dat hij het gaat redden, maar ik hoop het wel. Dat wil je toch niet missen.
0 -1
fc Barcelona_ke
je hoopt wel? nope!
Hij was wel Ajacied, maar hoe hij afgelopen maanden behandelen voor ons, was echt respectloos.
hij heeft nooit voor FC utrecht gespeeld en durft negatief zeggen over Ajax
2 -2
Lazell
Ik bedoelde meer in de zin van: 'dat wordt lachen als hij met 10kg overgewicht 90 minuten wordt opgejaagd'.

Maar, respectloos. Wat zijn we toch allemaal weer op onze pik getrapt, er zegt iemand iets wat niet in ons straatje past. Ik word ook een beetje moe van hem, maar als hij liever in Utrecht zit, laat hem lekker. Het is niet verplicht om Ajax fan te zijn als je voor Ajax hebt gespeeld...
0 0
3sterrenAjax1
moet hij wel op komen dagen. dat blijkt nog wel eens lastig. hij mag anders bij ons vriendenteam komen spelen. daar komt na n feestje ook standaard een deel niet opdagen. dus hij past perfect in t team.
0 -2
Dolblij
FC Febo.

@ AS: altijd lastig om in een periode waarin niet gespeeld wordt de nodige content te vinden, maar als ik iets over dikke padden wil weten of lezen, dan kijk ik wel op wikipedia.
3 -1
sv
Is toch wel leuk om te lezen?
0 -2
altijdwelwat
Er moet 32 kg af , dat is best lastig met de conditie van een buschauffeur met astma ....
1 -1
insectenverdelg
Nu beledig je Fred Teven!
2 0
Soccerskins
Kunnen we stoppen met de Sneijder topics te plaatsen op AS. Ik denk dat er weinig Ajacieden zijn die nog iets met deze man hebben.
4 -2
Afca85meer
Stel je niet aan soccerskins. Loop niet achter die kleuters aan die dat statement hebben verzonnen.
0 -1
Schip
Doe maar. Dit is ook onzin joh. Hij gaf al aan weer fit(ter) te willen raken. Lijkt mij dat hij gewoon zijn voornemen uitvoert en dat hier iedereen met schuim op de bek over elkaar rolt om hem af te branden.
2 0
Lagasj
En ik maak er serieus werk van om jonger te worden.
1 0
Mikee
Hij begint met een liposuctie en een maagverkleining.
2 0
AjaxIJmuiden123
Marc bel hem!!
2 0
Redrum
Hey Wesley, met Marc Overmars. Zoals je weet zijn we op zoek naar een oudspeler met veel ervaring die onze selectie kan versterken. Een echte Ajacied die door ons is opgeleid en bij ons groot is geworden. Ik las dat je weer wilde spelen en ik wist meteen dat ik bij jou moest zijn om verder te komen in onze zoektocht. Zeg, heb jij misschien nog het telefoonnummer van Toby Alderweireld?
9 -1
Bensco
Haha Redrum strikes again
0 0
Gooseman
Ik heb altijd al gezegd dat Wesley een vestandige jongen is. Even buiten de picture proberen enkele overtollige kilo's kwijt te komen, alvorens het pashok in De Galgenwaard in te duiken. Op dit moment is er geen enkel shirt te vinden in maatje 164 en breedte XXL.
3 0
AjaxDaniel
Laat dat woord 'enkele' maar weg, die man is 30 kilo te zwaar.
1 0
Joseph
Het vraagt van de supporters wat toewijding, maar ik kijk nu al uit naar 100 pizza's per wedstrijd.
1 0
AFCA020!
Of massaal:

Draai een keer in het rond stamp met je voeten op de grond

Lekker de kabouterdans
7 0