Ten Hag blij met 'nieuwe prikkels' in technische staf

ThijsZwagerman, 12-07-2020 om 09:55, 5247 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag is blij met de wijzigingen binnen zijn technische staf. De Ajax-leiding heeft Winston Bogarde definitief naar het eerste elftal overgeheveld als assistent-trainer, terwijl Anton Scheutjens de positie van Carlo L’Ami overneemt als keeperstrainer. 

‘We hebben wat nieuwe prikkels toegevoegd, bijvoorbeeld met Winston Bogarde’, vertelt Ten Hag aan Ajax TV. ‘Bogarde heeft het bij de beloften ontzettend goed gedaan. Hij heeft zich daar goed ontwikkeld en Ajax staat natuurlijk voor ontwikkeling. Niet alleen voor spelers, maar ook voor trainers.’

‘Daarnaast hebben we met Anton Scheutjens een nieuwe keeperstrainer’, vervolgt Ten Hag. ‘Hij zal met nieuwe ontwikkelingen komen en ik denk dat dat een goede prikkel is voor deze selectie.’ Bogarde is met Ajax naar verluidt mondeling akkoord over een driejarige verbintenis. Scheutjens heeft in Amsterdam voor twee seizoenen getekend

Verwacht jij bij het beladen duel tussen Tottenham Hotspur en Arsenal een gelijkspel? Zet in en krijg 3,35 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Champy
Inderdaad vreemde situatie met Poulsen.
Ik dacht dat Bogarde Poulsen tijdelijk zou vervangen omdat die laatste in quarantaine moest vanwege een coronabesmetting in zijn vriendenkring.

Wat gebeurt er met L'ami trouwens?
0 0
Ozymandias
L'Ami heeft als keeperstrainer geweldig gefunctioneerd maar verder is er wel het een en ander op het keepersbeleid van Ajax aan te merken. Er komen de afgelopen jaren veel minder talentvolle doelmannen uit de jeugdopleiding dan daarvoor. De laatste doelman die bij Ajax is doorgebroken is Vermeer en die maakte in september van 2008 zijn debuut voor Ajax. Ik hoop daarom dat ze L'Ami promoveren tot hoofd keepersbeleid en daarme hoofdverantwoordelijke maken voor de scouting en opleiding van keepers.
0 0
Ozymandias
Ten Hag, Bogarde en Reiziger lijken mij elkaar goed aan te vullen. Ten Hag lijkt me een goede tactische veldtrainer voor Ajax, Bogarde lijkt voor de juiste intensiteit op de trainingen te zorgen en Reiziger lijkt me een goede peoplemanager. Ik heb geen goed beeld van wat Poulsen toevoegt (aangezien ik geen informatie hebt om een mening op te baseren).
2 0
AnsB
Ik heb geen info paraat, maar heb wel indrukken, waarschijnlijk gebaseerd op interviews en en andere geschreven bronnen. Poulsen heeft nog weinig ervaring in het trainersvak, maar zijn kracht ligt volgens mij in (voetbal)gogme: inzicht, tactisch talent. En hij heeft, denk ik wel, overwicht.

Ik weet niet wat zijn huidige status is, maar hij is als ik me goed herinner begonnen als stageair. Ik vermoed dat zijn talenten pas later zullen blijken, naarmate hij meer ervaring heeft en ook zelfstandig gaat werken. Maar waar zijn plafond ligt is geheel onduidelijk voor mij.
Ik zie hem op dit moment niet als een belangrijke aanvulling voor de staf, meer als iemand die - net als Reiziger - meedenkt met TH en een duidelijke rol heeft als sparringspartner. Iemand die niet bang is zijn mening te geven. Zoiets.
1 0
JariHeijden
Richard Witschge is toch ook nog steeds assistent trainer?
0 0
Marcao
Prima dat Bogarde aan de staf is toegevoegd. Reken maar dat ze harder gaan trainen als die beul erbij staat ;0)
0 0