'Nog niet zo concreet dat er al op Klaassen wordt geboden'

BartVeenstra, 10-07-2020 om 14:40, 4968 views, FC Afkicken |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft voorlopig nog geen bod gedaan op Davy Klaassen. Donderdagavond meldde de Duitse krant BILD dat Ajax een bod aan het voorbereiden is op de middenvelder, maar in hoeverre dat waar is, zal moeten blijken.

In de Pantelic Podcast van FC Afkicken legt Freek Jansen uit dat hij na het nieuws van BILD wat lijntjes heeft uitgegooid. 'Er is nog geen bod gedaan, zover ik gehoord heb. BILD heeft het over het voorbereiden van een bod. Dat zou kunnen, daar zit geen tijdslimiet aan.'

Of dat bod er daadwerkelijk gaat komen, is nog maar de vraag. Dat Klaassen op een lijstje staat, lijkt geen geheim meer, maar er is meer voor nodig. 'Tegelijkertijd is Donny nog niet weg en als hij niet weggaat, heeft het misschien niet zo'n zin. Al kun je Klaassen wel altijd gebruiken. Hij is echt wel een toevoeging. Maar ik bespeur dat het nog niet zo concreet is dat er al wordt geboden. Het is een beetje "nog niet".'

Een andere speler die vaak aan Ajax gelinkt wordt, is Davy Pröpper. 'Het is afwachten, maar ik heb niet het idee dat het heel concreet is op dit moment', zegt Jansen, die betwijfelt of Donny van de Beek nog naar Real Madrid vertrekt. 'Dat duurt toch wel zo lang. Als ze hadden gewild, hadden ze de trekker al overgehaald. Maar of Donny blijft, betwijfel ik.'

Denk jij dat Real Sociedad het thuisduel met Granada met 2-1, 3-1 of 4-1 gaat winnen? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Matzet
Ik zat te kijken wat ze in Duitsland van Klaassen vinden. Daar geven ze vrijwel unaniem aan dat hij samen met Rashica het enige lichtpuntje was bij een zwalkend Werder. Bijna elke supporter (behalve die van Bayern) vinden hem van toegevoegde waarde bij hun club
2 0
AFCA1510
Toegevoegde waarde bij een gedegradeerde club... Moeten we daar blij van worden? Het niveau van Bremen is duidelijk om te janken, dan ben je al gauw een lichtpuntje.
0 -1
Matzet
Ze zijn niet gedegradeerd.
1 0
Rentokill
Toegevoegde waarde bij een bijna gedegradeerde club... zo beter?
0 0
AFCA1510
Nou ja, met hangen en wurgen overleefd blijkbaar. Doet verder weinig af aan het verhaal.
1 0
Web
Als Donny blijft, heb je Klaassen ook niet nodig
Vorige Week kwam de staf nog met Promes op 10 proberen
Er komt zoveel onzin langs hier
0 0
Ozymandias
Het bericht was toch dat ze Promes als spits willen proberen?
1 0
PierreHeno
...en waar blijven onze centrale verdedigers die ook CL/EL kwaliteit kunnen bieden mocht Blind het even rustig aan moeten doen? Met Schuurs/Avarez/Veltman op de rcv positie hebben we voldoende voor de kleredivisie maar Europees is dat niet meer genoeg om ook echt mee te kunnen blijven doen. En op de lcv positie hebben we als stand-in voor Blind nu Botman weg is alleen nog maar Martinez....prima nog voor de kleredivisie maar Europees niet goed genoeg op de lcv positie. Hoe ziet de GAE tandem Overmars-Ten Hag dat eigenlijk ? Ik heb geen idee want ze zeggen never nooit wat. Beursgenoteerd bedrijf?
0 -1
Jojo14
Mag toch hopen dat Ajax wel concreet wordt voor Ihattaren! Hij is op zijn minst een poging waard en met zijn jeugdcontract wellicht een 'buitenkansje' ;)
0 -1
Afca85meer
Laten we met zijn allen bidden dat Davy Klaassen gewoon lekker in Bremen blijft. Ik steek er een kaarsje voor aan. Die zet ik dan naast die van Veltman.
2 -2
Ferd
jij kan maar beter gaan zeiken over Heerenveen en hobby projectjes, mongool.
0 0
jutter
Dat soort gasten nemen klakkeloos ale geruchten als zijnde waar over, zoals in dit geval sensatie tabloid Nr1 Bild De man denkt interessant te doen om zijn 'lijntjes' binnen Ajax aan te halen, ik ben zo vrij om daar grote vraagtekens bij te plaatsen. Want er komt niet veel meer naar buiten bij Ajax, i.t.t. vroeger. Zijn verhaal over een evt. vertrek van Veltman hoor je hem niet meer over, omdat dat ook op pure aannames, van ergens horen zeggen, berust. Dus nog een zich voetbal journalist noemend figuur die zich dat predikaat nauwelijks zou mogen aanmeten, net zoals onze TG topper Driessen bijv. Dit soort figuren werkt slechts op de lachspieren..
0 0
Kuningast
Er moet sowieso een middenvelder bij ook als er niemand vertrekt
4 0
Cruijffthebest
Creatieve middenvelder!!!!
0 0
fc Barcelona_ke
Meer verdedigende taak op het middenveld!
1 0
Ajax4life16
ik bespeur, ik betwijfel, ik heb niet het idee. Wat is dit voor waardeloos interview man, je had hier net zo goed een Amsterdamse zwerver voor kunnen interviewen, waren er dezelfde antwoorden uitgekomen.
8 -1
Schip
Dit is inderdaad echt he-le-maal niets.

Hij staat op een lijstje, maar er is meer nodig en Donny is nog niet weg, betwijfel of dat gaat gebeuren bla die bla.

Geen Klaassen. Echte surplus in voetballende kwaliteit zoek je. Het geld is er. De uitstraling van Ajax heeft een tikkie gehad, maar is er wel nog. CL deelname. Ga voor die versterking.
1 0
migilo
Haha of Aad de Mos
1 0
Huntelaar020
Idee van een podcast:)
Komt raar over als het uitschrijft.
1 0