Voetbalclubs veilen deze week unieke items

BartVeenstra, 06-07-2020 om 12:15, 3211 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli een bijzondere online veiling tijdens de 'Meer dan Voetbal-week'. Alle 34 profclubs uit de Ere- en Eerste Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De uiteindelijke opbrengst van de voetbalveiling gaat naar de maatschappelijke projecten van de clubs.

In totaal worden er wel honderden items geveild. De 34 clubs uit het betaalde voetbal en (voormalig) spelers stellen hiervoor verschillende attributen beschikbaar. Denk aan gesigneerde voetbalshirts, gedragen voetbalschoenen en aanvoerdersbanden. 'Het goede en waardevolle werk van de clubfoundations in de maatschappij verdient het om meer aandacht te krijgen', zegt Aukje Geubbels namens de Eredivisie CV. 'Het is fantastisch dat deze campagneweek is opgezet met alle 34 clubs. Hopelijk wordt het ook financieel een succes zodat er een mooi bedrag voor de foundations wordt opgehaald.'

De 34 clubs uit het betaalde voetbal voeren jaarlijks tussen de vijfhonderd en duizend maatschappelijke projecten en activiteiten uit. Men richt zich hierbij onder meer op het tegengaan van eenzaamheid, het bevorderen van een gezondere levensstijl en de begeleiding van mensen naar werk. De veiling bekijken? Dat kan hier!

Denk jij dat Tottenham en Everton met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5,55 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hans Kraay Jr.
Wat gaat Feyenoord beschikbaar stellen voor de veiling? Een kampioensschaal, das daar toch best een uniek item.
0 0
Redrum
Godverdomme je was me net voor.
1 0
Hans Kraay Jr.
Hahaha, hij was ook wel makkelijk.
0 0