Ajax Vrouwen krijgen UEFA-licentie

FinnDekker, 02-07-2020 om 16:30, 3636 views, KNVB |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Ajax Vrouwen hebben een UEFA-licentie gekregen. Dit meldt de KNVB donderdag. Hierdoor kunnen de Amsterdammers volgend seizoen deelnemen aan de vrouwelijke versie van de Champions League.

'Het is dit seizoen voor het eerst dat de UEFA vereist dat clubs die deelnemen aan de Women’s Champions League een UEFA-licentie hebben. Om in aanmerking te komen voor die licentie, dienen clubs te voldoen aan de UEFA-licentie-eisen, het financial fairplay-reglement en overige reglementen die van toepassing zijn op de Women’s Champions League', schrijft de bond.

Ajax voldeed aan deze kaders en heeft nu, samen met FC Twente en PSV, een licentie. De club moet zich overigens nog wel via de play-offs weten te plaatsen voor de Champions League. PSV is reeds gekwalificeerd.

Denk jij dat Real Madrid met 2-0 wint van Getafe? Zet in en krijg 5,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cruijffthebest
Haal eens toppers naar Amsterdam, want wij willen toch de beste zijn en bij de vrouwen liggen de prijzen vele malen lager en dus veel makkelijker te halen, dus echte toppers!!!!
1 0
Lars93
Met Van der Gragt is toch net een topper binnengehaald?
0 0
Cruijffthebest
Klopt, maar dat is er maar 1, er moet echt meer bij, want in de CL ben je bijna elke keer kansloos.
0 0
debarbaar
En dan? Op veld drie spelen op de toekomst voor 50 man? Ik ben helemaal voor toppers halen maar dan moet de KNVB met harde eisen komen. Laten we beginnen met het budget om minimaal de helft van een jeugd opleiding te zetten. Of 5 of 10% van de begroting van de mannen. En geef al die vrouwen eens een contract en CAO want 90% van de vrouwen krijgt een kroket na een wedstrijd.
1 0
Salamis
Waarom? Er kijkt bijna niemand naar. Promotie van vrouwenvoetbal is alleen maar voor de buhne. Zonde van het geld.
0 -1
Benleiden
Whahahahaha, de kroket maakte het af.
0 -1