Antony neemt afscheid van São Paulo: 'Bedankt!'

BartVeenstra, 01-07-2020 om 15:45, 4647 views, Instagram |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-aanwinst Antony heeft via een bericht op Instagram afscheid genomen van São Paulo FC. De Braziliaan is vanaf vandaag - 1 juli 2020 - officieel speler van Ajax en zodoende is een dankwoord aan zijn vorige club op zijn plaats.

'Het is bijna tien jaar geleden. São Paulo heeft mij gemaakt, ze hebben mij veel geleerd, ze hebben mij opgeleid en vandaag de dag ben ik klaar voor de wereld', schrijft hij. 'Dankbaarheid is een van de grootste deugden van de mens en deze club zal me zeker bijblijven tijdens elke reis, elke training en elke wedstrijd.'

'Ik vertrek naar een nieuwe fase in mijn carrière en dat doe ik zonder iedereen te vergeten die me hier heeft gebracht', vervolgt Antony, die vervolgens zijn trainers, teamgenoten, medewerkers en fans van São Paulo bedankt. 'We maken geweldige dingen mee en dat zal niet ineens verdwijnen. Bedankt voor alles!'

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Foram quase 10 anos aqui. O São Paulo me criou, me ensinou, me formou e hoje estou pronto para o mundo. Gratidão é uma das grandes virtudes do ser humano e certamente esse clube estará comigo em cada viagem, em cada treino e jogo... Partirei para um nova fase da minha carreira, sem me esquecer de cada pessoa que me fez chegar até aqui. Obrigado a todos meus treinadores em Cotia e na Barra Funda, todos os meus companheiros, cada funcionário, torcida... vivemos grandes histórias!! E isso nem o tempo apagará. Obrigado por tudo!! #AtéBreveSãoPaulo #MinhaCasa ❤️🇾🇪

Een bericht gedeeld door Antony Santos (@antony00) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OuweDibbes
Welkom in Amsterdam. Gezellig met je maatje Neres de verdediging van Feyenoord en PSV slopen.
0 0
Cello
Is zijn presentatie nog steeds op 7 juli?.
0 0
DUDE92
Ik weet dat het niet alles zegt, maar die 600k volgers op instagram zegt iig dat hij in Brazilië erg populair is voor een 19-jarige. Weinig spelers hebben dat op die leeftijd. Ben echt zeer benieuwd naar hem!
1 0
Dolberg25
Toch weer perfecte marketing voor Ajax. Kan me voorstellen dat een groot deel van die volgers nu extra Ajax zal gaan volgen.
0 0
Hans Kraay Jr.
Vind dit wel een echte Ajax speler.

Zou het denk ik zo neerzetten met de huidige contract spelers:

Promes—Tadic—Neres
Vd Beek—Antony
Martinez
Nico—Blind—Schuurs—Dest
Onana
0 -2
Joseph
Kans dat Nico vertrekt is heel groot, maar met Martinez op die positie en waarschijnlijk Mazraoui op de plek van Dest, heb je 2 spelers die de as ook versterken.

Ik zou dan Gravenberch als CVM het vertrouwen geven, met Mazraoui, Blind en Martinez heb je van 3 kanten ondersteuning. Op die manier kan je inderdaad wel met Antony spelen op het middenveld.
0 -1
Hans Kraay Jr.
Als je idd vanuit gaat dat Nico er niet meer is dan zou je het anders moeten neerzetten.

Je kan ook Donny als CVM neerzetten, maar dan moet je dat wel al nu tijdens de voorbereiding doen. Dan kan je Tadic(Of Promes) en Anthony als AVM neerzetten en Traore in de spits.

Maar goed het blijft tot sluiten van de transfermarkt allemaal speculeren. Maar met de huidige selectie is er genoeg potentie voor een CL waardig elftal.
0 0
MankeNelis
Welkom Antony bij de mooiste club van allemaal!
2 0
alex1987
Yep - dit word een publiekslieveling.
2 0