'Ook Vitesse en FC Utrecht wilden Huntelaar'

GinoHaverkamp, 27-06-2020 om 14:40, 6782 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Niet alleen De Graafschap en FC Twente, maar ook FC Utrecht en Vitesse lonkten nadrukkelijk naar de diensten van Klaas-Jan Huntelaar. Voetbal International noemt die twee in het rijtje clubs dat Huntelaar graag aan wilde trekken.

De ervaren spits besloot echter zijn aflopende Ajax-contract met een jaar te verlengen. Niet gek voor een speler die vooral excelleerde bij topploegen en in topcompetities, zo stelt VI. 'Huntelaar is met zijn drive en kwaliteiten eigenlijk geen materiaal voor een verblijf onder de top', stelt het medium. 'Dat betekende niet alleen slecht nieuws voor De Graafschap, maar ook voor FC Utrecht, Vitesse, SC Heerenveen en FC Twente, die de spits maar wat graag hadden binnen gehengeld. Ook zij zien dat Huntelaar aan gretigheid niets heeft ingeleverd en dat hij nog net zo hongerig is als aan het begin van zijn carrière.'

In de periode dat Huntelaar nog niet zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis had gezet, werd de aanvaller voornamelijk aan sc Heerenveen en De Graafschap gelinkt. Bij beide clubs heeft de goalgetter een verleden, maar hij verkoos een langer Ajax-verblijf boven een hernieuwd avontuur bij één van de eerder genoemde ploegen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dit is mijn club
En maar kankeren op Ajax, maar ze staan vooraan om spelers over te nemen.
2 -1
michel76
Helemaal mee eens maar waarom moet nou je nou net dat ene woord gebruiken.
2 -1
Kokakola
Jankjank.
0 -3
ram
Okay.. Ik had Huntelaar ook wel in de tuin willen zetten.

Krijgen we nu iedere dag een bericht dat er een club is die Huntelaar ook wilde? En iedere dag 10 berichten over iets wat Sneijder heeft gezegd?
2 -3
Kingoffdatoilet
Ik kijk er helemaal niet gek van op dat er 16 eredivisieclubs Huntelaar benaderd hebben. Alleen bij PSV en Ajax staat hij niet altijd in de basis
4 0
Santiago
AZ ook niet met Boadu. Zo'n 19 jarig gastje ga je niet op de bank zetten voor Huntelaar.
2 0
Kingoffdatoilet
Boadu is niks vergeleken bij Huntelaar. Hij had hem er met het grootste gemak uit gespeeld. Zo'n groot talent is het nou ook weer niet
1 -2
Santiago
Je gaat nooit een 19-jarige speler (die ondanks dat jij of ik het niks vinden nog altijd gewoon als talent bekend staat) uit de basis halen voor iemand die bijna 37 is.

Dat is wanbeleid van de hoogste orde.
2 -1
Kingoffdatoilet
Als de 37 jarige speler meer scoort, stabieler is en een gigantische status heeft dan laat je het 19 jarige talent lekker strijden voor z'n plek en dan laat je die ook uit de basis.
1 -1
fc Barcelona_ke
Fc utrecht hahahaha daar komt hij liever niet uit
7 0