Drie Ajacieden genomineerd voor Golden Boy Award

ArthurV, 15-06-2020 om 18:55, 6685 views, Tuttosport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Italiaanse Tuttosport heeft laten weten welke talenten tot de honderd genomineerden behoren voor de Golden Boy Award. In deze lijst zijn drie Ajacieden opgenomen, zo maakte het medium maandag bekend.

Het gaat hierbij om Ryan Gravenberch, Sergiño Dest en Lassina Traoré. Het drietal maakte gedurende het afgelopen seizoen regelmatig minuten onder Erik ten Hag en wordt daar nu voor beloond. Daarnaast behoren ook oud-Ajacied Mitchel Bakker (Paris Saint-Germain) en Eredivisie-spelers Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Claudio Gomes, Mohamed Ihattaren (beiden PSV), Myron Boadu en Yukinari Sugawara (beiden AZ) tot de kanshebbers.

Het zou niet voor het eerst zijn dat een talent namens Ajax met de prijs aan de haal gaat. Waar Rafael van der Vaart in 2003 werd uitgeroepen tot grootste talent ter wereld, was deze eer in 2018 gegund aan Matthijs de Ligt.

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DaarHoordenZijEngelenZingen
Kan je hierop stemmen?
0 0
tmvde
Bakker, waarom?
0 0
Schip
Tja, je gaat bijna denken dat er voor betaald is om op de lijst te komen. Niet door Bakker zelf, maar Riaola of PSG of i.d. Hij behoort echt no way tot de grotere talenten van Europa. Wat niet wil zeggen dat hij geen mooie club kan vinden na PSG.
1 -3
amthree
Haha echt lachwekkend.
0 0