'Denken dat onderhandelingen vanaf augustus steviger worden'

GinoHaverkamp, 05-06-2020 om 16:45, 5371 views, Radio Grenal |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Grêmio heeft nog geen haast met het verkopen van Pepê. De Braziliaanse vleugelaanvaller zou in de belangstelling van Ajax staan, maar een eventuele deal wordt niet verwacht voor op de korte termijn.

Dat alles komt door de coronacrisis, die de voetbalwereld een financiële dreun bezorgt. Onderhandelingen met geïnteresseerde clubs liggen volgens Paulo Luz, vice-president van de club uit Brazilië, op een lager pitje. 'Wij denken dat de onderhandelingen vanaf augustus pas weer steviger worden. Het onderhandelingsproces blijft wel dan nog wel wat terughoudender', zegt Luz tegen Radio Grenal. Hij sluit niet uit dat, mocht de situatie rondom het coronavirus tegenzitten, er later dan augustus weer enigszins normaal onderhandeld kan worden.

Eerder sprak Ajax-trainer Erik ten Hag eenzelfde soort boodschap uit. 'Alle seinen staan op rood', zei hij eind april over inkomende transfers bij de Amsterdammers. Mocht Ajax concreet interesse hebben in Pepê, dan worden serieuze onderhandelingen niet snel verwacht.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cruijffthebest
Ajax zou volgens de Telegraaf op zoek zijn naar een linksback en een keeper, maar ik lees helemaal niets over een RCV en een creatieve middenvelder ( type Alvarado/Gomes ), die we echt heel erg hard nodig hebben!
0 -1
Ozymandias
In de wedstrijden dat Blind en Veltman centraal achterin speelde en Vd Beek en Martínez daar als controlerende middenvelders voor stonden heeft Ajax alleen tegen Willem II en Chelsea punten laten liggen. Ik zie dus niet in waarom Ajax "echt heel erg hard" een rechtercentrale verdediger nodig heeft. Het centrale duo van Blind en Veltman heeft het geweldig gedaan.
1 -1
Ferd
Word jij nou niet moe van jezelf met dat geleuter over Alvarado onder ieder bericht? Ik eerlijk gezegd wel!
1 0
Van Reenen
Hoi Ferd, geef jij eens een positie aan met naam van die versterking. Lijkt mij ook wel gaaf om jou mening eens te horen.
1 -1
Cruijffthebest
Jammer dan.
0 0
Illegaal
Ik geloof niet dat Ajax interesse heeft in deze speler.

Je hebt Neres, Anthony, Promes, Labyad en desnoods Tadic voor de flanken.
1 0
KingJames23
Laten we tadic maar niet meer op de flanken zetten, dat kan niet meer.
1 -2
Ozymandias
Tadic speelde vorig seizoen als linksbuiten geweldig. Dit seizoen was hij een stuk minder als rechtsbuiten maar als spits was hij ook minder dan hij als spits was in het seizoen daarvoor.
0 0
DrFootball
Tadic kan overal voorin spelen, omdat hij zich makkelijk aanpast aan elke aanvallende positie. Schoot er als linksbuiten toch ook behoorlijk wat in.
1 0
Soccerskins
Ik zie liever dat ze Matheus Henrique van Grêmio ophalen. Lijkt me ook de enige positie waar Ajax nog iemand nodig heeft.
2 0
Chiesaneres11
Precies!! Middenveld heeft er 2 nodig en linksback(backup) Plus de vertrekkers uit basis moeten vervangen worden!
0 -1
Ozymandias
Laten we ook direct de jeugdopleiding opdoeken zodat we die twaalf miljoen euro per seizoen in nog wat extra aankopen kunnen investeren. Dat is namelijk hetgene waar Ajax succes mee kan behalen.
0 0
EersteAanname
Heb je hem weer. Nee, laten we gewoon Eiting weer voor de leeuwen gooien waarvan we al meerdere keren hebben gezien dat hij tegen tegenstanders uit het linkerrijtje het tempo totaal niet aankan. Dát is de oplossing, ik snap het nu!
0 -1
Ozymandias
Eiting speelde voor zijn blessure tegen Sturm Graz en AEK Athens goede wedstrijden en na zijn blessure was hij tegen PSV de beste speler van Ajax. Dat terwijl hij op een positie speelde die niet eens goed bij hem past. Alleen in wedstrijden waarin het team als geheel door de ondergrens zakte kon Eiting daar niet bovenuit stijgen maar dat is logisch voor een onervaren talenten. Ervaren spelers als Tadic en Ziyech konden die wedstrijden zich ook niet aan de malaise onttrekken.
0 0