Overmars: 'We zijn erg tevreden over Van der Gaag'

BartVeenstra, 05-06-2020 om 12:15, 3910 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft het volste vertrouwen in Mitchell van der Gaag. De trainer van Jong Ajax heeft zijn contract met twee jaar verlengd en staat nu tot medio 2023 onder contract bij de Amsterdamse club.

'Mitchell doet het heel erg goed, vandaar dit nieuwe en langere contract', stelt Overmars tegenover Ajax.nl. 'Hij is talentvol en ook ervaren. Een hoofdtrainer van Jong Ajax moet oog hebben voor de verdere ontwikkeling en doorstroming van jeugdspelers richting ons eerste elftal.'

Overmars weet dat Van der Gaag afhankelijk is van het eerste elftal. 'Daarnaast wil Jong Ajax goed presteren in de Keuken Kampioen Divisie. Mitchell heeft afgelopen seizoen laten zien dat hij met al die zaken erg goed om kan gaan. Dit nieuwe contract heeft hij verdiend, wij zijn erg tevreden over hem.’

Denk jij dat Leverkusen en Bayern München met 2-2 gelijkspelen? Zet in en krijg 11,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazell
vd Sar heeft een hele tijd ook aangegeven trainers te willen opleiden. Goed beleid om de talentvolle trainers op te pikken, nauw te laten samenwerken met Ajax1 en als ze echt goed zijn doorzetten naar het eerste. Goede Nederlandse trainers zijn zeldzaam.
2 -2
Voetbalpraat
Is er inmiddels al iets nieuws/geruchten over Juan Castillo?
0 0
DrFootball
Denk dat je er vanuit moet gaan dat zijn optie niet in gelicht.
1 0
BillSplate
Zou wel jammer zijn. Deed het dacht ik prima en vind dat we alsnog het gokje kunnen wagen. Vooral omdat ie weinig zal kosten.
0 0