Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Houd rekening met een grillig seizoen'

FinnDekker, 04-06-2020 om 22:06, 3634 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgend seizoen kan best wel eens een heel gek seizoen worden. Dat is wat Paul Depla, burgemeester van Breda en woordvoerder van alle 31 gemeentes waar profvoetbal gespeeld wordt, heeft verteld aan de NOS. De burgervader verwacht veel verschillen en dus scheve gezichten, maar men moet proberen te dealen met mogelijk ongelijke omstandigheden.

'We zeggen tegen iedereen: houd rekening met een grillig seizoen en bereid je erop voor dat sommige dingen anders zullen verlopen dan je gewend bent geweest. En ga dan niet gelijk zeggen: dat is oneerlijk of onsportief. Jongens, als we dát niet accepteren weet ik één ding zeker. Dan gaat het niet werken dit seizoen', aldus Depla.

'In de ene regio kan het virus harder toeslaan dan in de andere regio. Dat betekent dat in de ene regio voetbalwedstrijden verboden kunnen worden, terwijl elders voetbalwedstrijden doorgaan. In de competitiestand kunnen er zo verschillen ontstaan. Normaal vinden we dat niet eerlijk. Maar misschien moet je maar accepteren dat dát er dit jaar bij hoort', besluit de burgemeester.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OpaVerteld
Paul Depla is weer toe aan een fietsenhok
2 -1
Schwalbino
Jij niet?
0 -1
Babangida83
Precies dit. We hebben iedere keer keuze uit een slechte oplossing en een andere slechte oplossing. Zeiken heeft dan weinig zin...Maar ben benieuwd wie er straks als eerste weer moord en brand schreeuwt omdat hen verschrikkelijk onrecht aangedaan is omdat Ajax het Corona-virus weer heeft laten opsteken ergens.
1 0
Redrum
Ja of je laat het denkwerk gewoon even aan de grote mensen over en gaat lekker in het hoekje zitten met je kleurplaat en je setje krijtjes. Of iedereen speelt met publiek of niemand speelt met publiek volgend seizoen, dat lijkt me toch vrij logisch.
0 -2
Saanchez
En jij bent zogenaamd een van die 'grote mensen' ofzo? Burgemeesters hebben juist wel wat te vertellen over dit soort zaken
0 0
Superjan
Gaat niet om of er publiek bij is, want dat zal er niet zijn. Gaat erom of wedstrijden verboden worden. Als op dagen dat NAC (bijvoorbeeld) speelt iedere keer vierhonderd man samenkomt op een of ander plein in een gebied waar de cijfers hoog zijn en het risico op een brandhaard dus groot is, de hele wedstrijd voorlopig even in de koelkast gezet wordt.
0 0
MrPink
Dat is oneerlijk en onsportief!
1 0