Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Je voelt verlangen naar een beslissingsduel'

FinnDekker, 04-06-2020 om 21:05, 4383 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Zowel Quincy Promes als Nicolás Tagliafico kan zich vinden in het schrappen van de competitie in Nederland. De regering besloot evenementen, waaronder profvoetbal, te verbieden tot 1 september, waardoor er een streep kwam onder het seizoen in de Eredivisie. Ajax werd eerste op doelsaldo, maar kreeg geen schaal.

'Het is jammer dat we geen kampioen zijn geworden. Maar aan de andere kant hebben we het seizoen niet afgemaakt, dus zou het ook niet voelen als een eerlijke schaal', aldus Promes in gesprek met FOX Sports. De aanvaller vindt dat onder meer achtervolger AZ zou zijn bestolen als Ajax tot kampioen was gekroond. 'Ik wil gewoon kampioen worden zonder excuses.'

'Het is in mijn ogen een logische beslissing', haakt Tagliafico in. Desondanks voelt het einde van deze jaargang gek en teleurstellend. 'Je voelt het verlangen om een beslissingsduel te spelen met AZ. Maar er spelen andere, grotere belangen. Belangen die gerespecteerd moeten worden', doelt de Argentijn uiteraard op de gezondheid van alle betrokkenen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Je had net dat leuke meisje versiert en je stond op het punt om. En toen kwam de vader haar afhalen. Tsja, we hebben het allemaal meegemaakt. De meesten van ons.
0 0