NOC*NSF vraagt om versoepeling bij topsport

FinnDekker, 28-05-2020 om 16:35, 1621 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het NOC*NSF ziet graag dat topsporters snel weer normaal kunnen trainen, zonder dat de anderhalve meter afstand in acht moet worden genomen. Om die reden heeft men een nieuw protocol naar het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gestuurd.

'NOC*NSF wil de Nederlandse topsporters zo snel mogelijk weer laten trainen zonder de regel dat ze anderhalve meter afstand moeten houden. De sportkoepel heeft een nieuw veiligheidsprotocol naar het ministerie van VWS gestuurd. Ook contactsporters zouden weer volledig moeten kunnen trainen', schrijft de NOS donderdagmiddag. 

'Omdat het om relatief kleine aantallen topsporters gaat, is het mogelijk de besmettingsrisico's flink te verminderen. In het nieuwe protocol wordt aangegeven hoe de sporten dat moeten gaan doen. Sporters zouden voor elke training kunnen worden gecheckt', klinkt het hoopvol.

Denk jij dat het Leverkusen van Bosz met 1-3 wint op bezoek bij Freiburg? Zet in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Illegaal
Bah als ik die liegende rotkop zie dan krijg ik kromme zin.
Tot nu aan toe faalt hij met corona zoals hij altijd met bijna alles faalt.

Nog steeds zijn er niet voldoende beschermingsmiddelen, maar goed, voor mij zijn die ook helemaal niet meer nodig, alleen bij zwakkere ouderen moet nog voorzichtig gewerkt worden, de rest kan gewoon terug

Natuurlijk kan er gewoon getraind worden zonder 1.5 meter onzin en ook kan er gewoon publiek naar de stadions..... alleen die in contact met zwakker oudere komen daar moet voorzichtigheid geboden zijn.
0 -1
Deepblue
Logisch.
Vooral lekker buiten sporten, beter kan niet.
0 0