Dilrosun: 'Ik zeg zeker geen 'nee' tegen Ajax'

BartVeenstra, 25-05-2020 om 13:15, 12282 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mocht Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars op zoek zijn naar een nieuwe linksbuiten zou hij er wellicht goed aan doen om eens aan te kloppen bij Javairô Dilrosun. De aanvaller van Hertha BSC sluit namelijk niet uit te willen terugkeren bij Ajax.

Dilrosun, die sinds 2018 bij Hertha BSC speelt en daar nog een contract heeft tot medio 2024, krijgt van AT5 de vraag of hij het mogelijk ziet zitten om terug te keren bij Ajax. 'Ja, het kan gewoon. Alles kan. Ik zeg zeker geen "nee" tegen Ajax. Mijn hart ligt zeker bij Ajax. Ik heb daar heel lang gespeeld en de club zal altijd een plekje in mijn hart hebben.'

Als zestienjarig talent verruilde Dilrosun de jeugdopleiding van Ajax voor die van Manchester City. Hij spreekt van een moeilijke keuze. 'Ik kom natuurlijk gewoon uit Amsterdam en ik ben opgegroeid in Nederland. Mijn moeder was het niet eens met de keuze dat ik wegging. Ze wilde dat ik bij Ajax bleef, maar in mijn hoofd had ik de keuze al gemaakt.'

Spijt van zijn vertrek bij Ajax om de stap naar het buitenland te maken heeft Dilrosun niet. Wel was het moeilijk in Engeland, zo geeft hij toe. 'In het eerste elftal van Manchester City spelen wereldspelers, dus het is echt moeilijk om in het eerste te komen', aldus Dilrosun, die af en toe wel meetrainde met de hoofdmacht van The Citizens. 'Dan speel je in de ochtend met een speler van Manchester City op de PlayStation en dan in de middag speelt hij de bal naar je', lacht hij.

Denk jij dat Hertha BSC na exact 20 minuten op voorsprong staat in Leipzig? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
debarbaar
Oh Okay, dus nu je carrière erop zit en de Pec Zwolles dreigen is Ajax weer goed genoeg om terg te keren. Maar niet doen lijkt me zo. Zelfs al zou het ene versterking kunnen zijn dan nog zet het een heel verkeerd precedent.
0 0
Henkstarr
Vorig jaar paar keer hier in het Olympisch stadion zien voetballen, mag van mij wel terug naar Amsterdam.
0 0
WZAWZDB14
Die is ook net zo snel weer weg
0 0
ram
Wat mij betreft zeker een optie! Lijkt me een goede concurrent voor Promes.

Dan kun je Lang nog een keer verhuren (zou hem goed doen) of hem als back-up gebruiken als je met een '10' gaat spelen.
1 -2
chrisjuhhh
Neres ?
Anthony ?
Tadic ?
Promes ?
Kunnen allemaal op links , rechts , spits en zelfs op 10.

Heb je nog Traore ,Brobbey , Hansen .en die kunnen dat ook behalve op de 10.
0 -2
ram
Ja, leuk. Al die namen met een vraagteken erachter. Hiermee probeer je te insinueren dat we daar al voldoende spelers hebben. Maar dat is natuurlijk onzin.

Je noemt 4 spelers voor 3 posities (of zelfs 4, als je de '10' meetelt). Dat zijn er 2 te weinig als je dubbele bezetting wil hebben. De anderen die je noemt zijn spitsen en/of die kun je nog niet aanmerken als spelers van het eerst.

In mijn ogen heb je momenteel Neres en Antony op rechts, Tadic en Traore in de spits en Promes op links. Voor die kant kun je dus nog wel iemand gebruiken. Dat kan Lang zijn. Maar die zou ik persoonlijk liever verhuren (of gebruiken als back-up als je met een '10' gaat spelen') en ik vind Dilrosun meer een buitenspeler, en daarbij heeft ie laten zien op niveau erg goed te kunnen spelen. Ook is het meer een type Promes. In mijn ogen is hij een betere back-up voor Promes.

PS. Ik vergat Labyad. Die vind ik ook prima als back-up voor Promes. Als Ajax hem serieus neemt en niet verkoopt, zou je hem ook als back-up voor Promes kunnen houden. Maar ik betwijfel of Ajax dat ziet zitten.
1 0
mistermiyagi
Promes en Labyad vind ik niet niet zulke goede spelers eigenlijk.
Ook de connectie met Ziyech valt nu weg.

Een linksbuiten die ooit de wereldtop aankan en Promes als back up.
Dat zie ik liever zitten.
Ik kijk te weinig voetbal om Dilrosun opjectief te kunnen beoordelen.
0 0
debarbaar
Wat hij meest waarschijnlijk probeert te zeggen is dat je geen spelers terughaalt die spijt hebben gekregen omdat ze op de tribune belanden. Wie is Dilrosum dan? Hij is toch voor het geld en de sportieve uitdaging weggegaan? Ik haalde niemand terug van wie de familie dollartekens zag op z'n 16e.
0 0
ST
Ik ben in principe principieel tegen het terughalen van oud-jeugspelers die zelf weggegaan zijn. Ik vraag me namelijk af wat zwaarder weegt:

Negatief: het aantal jeugdspelers dat denkt, als ik misluk bij grote buitenlandse clubs kan ik altijd weer terug
Positief: de directe versterking voor nu..
1 -1
De_Realist
Ik heb liever dat wij een talentvolle jeugdspeler terughalen die spijt heeft gehad van zijn keuze om weg te gaan dan dat wij continue oud spelers terughalen die weinig tot geen toegevoegde waarde hebben.

Een fitte Bergwijn en Malen zou ik geen probleem mee hebben gehad.
0 0
Ajax27
Ik deel de mening. En met alle middelen die Ajax heeft zou ik gewoon zeggen... Fock it. Schijt aan de talenten die op hun 16e na een jarenlange investering van tijd en middelen Ajax de rug keren en voor een buitenlands avontuur gaan. Er is er letterlijk niet 1 op te noemen die het wel heeft gemaakt. Wanneer gaan de ogen van de jeugd toch eens open?
0 0
Leviathan
De vraag zal altijd zijn of ze iets toevoegen... Kijk groeit hij bij Ajax uit tot een bepalende speler vangt Ajax later weer een goed bedrag natuurlijk.. Soms moet je je ego wel aan de kant zetten voor een groter doel. Maar twijfelachtige spelers lekker laten lopen.. Doel niet perse op hem want heb geen idee eerlijk gezegd wat hij kan vandaag de dag, maar in het algemeen.
0 0
ST
Mensen die Vertonghen terug willen halen. Realiseer je dat hij niet meer de Vertonghen is van toen hij bij ons wegging. Hij is ook niet meer de Vertonghen die tegen ons de halve finale speelde. Tegen de tijd dat Vertonghen bij ons zou starten is het overigens nog ouder. Niet aan beginnen. En zeker niet voor de 6 positie! Daar is hij veel te traag voor. Kijk toch eens verder dan de eigen vijver.
4 -1
eros
Vertonghen terug voor de ‘6’. Denk dat hij voor centraal achterin te kwetsbaar is. Kan denk ik nog prima 2 jaar mee.
Suarez terug voor linksbuiten/spits. Prima roulerende spits. Prima vervanger voor Huntelaar.
Een centrale mid. Shone en Frenkie misten we afgelopen seizoen af en toe heel erg. Als vdBeek ook nog vertrekt mogen we wel wat aanvulling hebben op deze posities.
1 -3
ram
Haha, dude...

Jantje is inderdaad te kwetsbaar centraal achterin. Maar denk je echt dat je op het middenveld minder moet lopen en minder sprintjes hoeft te trekken? Momenteel is Martinez op '6' acht klassen beter dan Jan. En ook Eiting zou ik eerder opstellen.

Ik begrijp ook echt niet hoe je kunt stellen dat Suarez als roulerende spits zou kunnen dienen. En als "vervanger van Huntelaar". Luis is nog altijd een wereldspits. Als hij terugkomt is dat een ongelooflijke transfer. En dan wil je die op de bank zetten... Come on...

Ik ben het wel met je eens dat er versterking nodig is voor het middenveld. Ook als Donny blijft heb je (minstens) een creatieve topspeler nodig.
2 -2
eros
Ik wil Suarez niet op de bank zetten. Hoe kom je erbij? Roulerende spits bedoel ik mee roulerend in he veld. Opduiken op de flank, in de spits, op 10. Wisselend met Promes, Tadic en in mindere mate met Neres.
0 0
ram
Ah! Op die fiets. Nou... Hoe ik erbij kom? Ik kom erbij omdat jij een verkeerd woord gebruikt. Roulatie in het voetbal betekent altijd dat een speler geen vaste basisplek heeft: soms speelt ie, soms zit ie op de bank. Jij doelt op positiewisselingen. Dat is echt iets anders. En daarbij noemde je hem de vervanger van Huntelaar... En laat Klaas nu net een roulatiespeler (of minder) zijn. Dus niet mij de schuld geven, haha. Maar prima: nu is je idee duidelijk!

Het klinkt nu in ieder geval logischer. Ik denk dus wel onhaalbaar maar ben wel benieuwd hoe je dat dan zou invullen (op papier). Tadic op '10' achter Luis, Promes links, Neres rechts? Dat zou wel vrij geniaal zijn.
0 0
Ozymandias
Waarom zou Vertonghen beter zijn als '6' dan Eiting? Eiting heeft een hogere handelingssnelheid, een beter spelinzicht en een veel betere pass- en traptechniek. Daarbij is Eiting zelfs atletisch gezien beter dan Vertonghen het afgelopen seizoen was (terwijl dat juist het zwakke punt van Eiting is). Eiting heeft veel van dezelfde sterke (zijn positionering en pass- en traptechniek) en zwakke punten (zijn gebrek aan atletisch vermogen) als Schöne maar Eiting heeft een hogere handelingssnelheid en is bij balverlies beter in de omschakeling vooruit terwijl Schöne juist bij balverlies beter in de omschakeling achteruit was dan Eiting. Als Ajax weer met een '6' gaat spelen zou het absurd zijn als Ten Hag niet het vertouwen geeft aan Eiting. Dan zou Ajax echt hetgene wat de club groot heeft gemaakt uit het oog zijn verloren en is het wachten tot de volgende donkere periode van de club (die altijd volgt wanneer Ajax het vertouwen in talenten als Eiting verliest).
6 -6
KingJames23
Heb jij überhaupt ooit wel eens een voetbal wedstrijd gezien? Of houd jij van die fantasie opstellingen die je vroeger in de jeugd ook wel eens had op vriendschappelijke toernooitjes?
1 -1
AFCA1510
Vertonghen voor op 6? Pfffffff
2 -1
Cesc8
Hebben we niet nodig, Vertonghen z.s.m. terughalen.
Martinez op de plek van Nico, Vertonghen en Timber in het centrum ( Kunnen allebei heel goed inschuiven waardoor je man meer situatie creëert) Vertonghen is niet meer de snelste dat weet ik, maar kan juist met zijn lengte ervoor zorgen dat we in de lucht niet geklopt worden. Timber daarentegen heeft wel de perfecte snelheid om dat te compenseren. Mocht Dest vertrekken hoop ik toch echt dat Ajax vol voor Fosu-Mensah wil gaan, zijn contract loopt af en is nog steeds niet verlengd door United. ( Wel 1-jarige optie) Heeft in mijn ogen alles wat een back nodig heeft, dat wil zeggen veel kracht/snelheid met verdedigende kwaliteit gekoppeld aan een behoorlijke techniek. Blind zie ik daardoor graag naar 6 vertrekken, zie mensen die graag Eiting daar zouden willen zien maar komt in mijn optiek toch echt te kort voor Ajax. Verder zou ik uiteraard willen dat Henrique word gehaald maar ik verwacht toch dat dit een gevalletje Arthur/Reinier word die voor teveel geld naar de absolute topclubs gaan, Propper is denk zeer geschikt voor de controlerende plek op het middenveld net voor Blind ( ervan uitgaande dat v/d Beek weggaat). Die 2 zorgen samen al voor een uitstekende balans op het middenveld waardoor je met een echte creatieve jongen kan gaan spelen op de 10 positie. Zou het een geweldige stunt vinden om voor deze positie vol in te zetten op Ihattaren, is helemaal geknipt voor die positie.
4 -5
TurboUrby
Prima speler maar we hebben al 3 buitenspelers voor Ajax 1. Creatieve middenvelders hebben we nodig.
5 -1
Sjaakvaak
We hebben 2 fatsoenlijke buitenspelers (Promes en Neres) en hopelijk is Antony ook een goeie. Dan kan je nog wel wat goede bezetting daarachter gebruiken, zoals we dit seizoen ook hebben gezien. Lang is hier niet (goed) genoeg voor.
1 0
TurboUrby
3 buitenspelers is voldoende. Tadic kan bij hoge nood ook vanaf de zijkant en als opvulling hebben we Unuvar en Hansen. Er zijn voldoende posities waar we puur in de basis al kwaliteit tekort komen (CV, AM, waarschijnlijk vervangers voor Onana en Tagliafico), daar moeten we ons selectiebeleid op richten. Niet op een 4e buitenspeler.

Denk ook niet dat er buitenspelers van goed niveau staan te trappelen om de back-up van de back-up te zijn bij een Eredivisie ploeg.
2 0
ST
Mee eens.
0 0
Meerkoet
Dit soort jongens zijn meteen weer weg als er een buitenlandse club voorbij komt.
Alleen doen als het niets tot weinig kost, dus bij een gezonde kans op een 'winstmarge'.
Dan ook gelijk verkopen als er winst te pakken is (ook als hij het zelf evt niet per se wil).
0 0
Ozymandias
Dat geld jammer genoeg voor bijna alle jeugdspelers en aankopen van Ajax. De Jong en De Ligt vertrokken ook direct.
0 -2
Ozymandias
Als hij het niveau van voor zijn blessure haalt zou hij een goede speler voor Ajax zijn maar Ajax heeft geen buitenspeler nodig aangezien ze met Promes, Neres en Antony al drie basiswaardige buitenspelers hebben. Daarbij vind ik dat Ajax alleen een speler die de club voordat hij doorbrak al had verlaten moet terughalen als die duidelijk de beste optie is en Dilrosun is dat niet.
2 -1
3*stars*3
Had in 1e seizoens helft echt een hele goede fase en zijn uitnodiging voor oranje was destijds terecht.
Lijkt mij geen slechte om erbij te hebben.
1 0
Yeshyeshyall
Precies. Deed het voor zijn blessures volgens mij zeer goed maar is momenteel geen prioriteit.
2 0
AjaxDaniel
Niet nodig
1 0
Ismael Urzaiz
Zal wel binnen 2 jaar bij PSV spelen
6 0
Daanafcak
Óf AZ
0 0
HenryVakH1972
Idd
0 0
Lazell
Als hij dan een Malen of Bergwijn is ipv Rosario of Viergever, dan baal ik toch weer flink.
5 0
Aeter
Ik als onze eigen buitenspelers top spelen, hoef je niet te balen van een ex-jeugdspeler die het oké doet bij een concurrent. Bergwijn deed het oké, niet subliem geweldig, Rosario dito. Laten we ze niet hoger ophemelen dan ze zijn.
0 0
jaribombari
Die kans is 85%
1 0
voorkennis
Zijn hart ligt bij Ajax, en dan op je 16e de pleiterik maken....jaja
Kluivert 2.0
7 0
Ajaxamsterdam0485
Dit niveau van aankopen zijn wij toch allang gepasseerd?
1 -1
Woodenshoe1
Nou het niveau van de meeste aankopen die wij doen ligt beduidend lager dan dat van hem....
2 -4
Illegaal
Nou ik kan niet zeggen dat aankopen voor de voorhoede Neres, Promes en Tadic minder zijn dan hem, die zijn zelfs beter dan Dilrosun, en Labyad is zeker ook niet minder.

En dan komt Anthony ook nog en van die kan je nu ook al gerust zeggen dat hij beter dan Dilrosun is.
0 -1
Ajax27
Nog zo'n mislukt buitenlands avontuur. Ach jongetje toch... je had het zo goed bij Ajax kunnen hebben. Tjah.. ik heb er geen medelijden mee.
1 0
ajax4altijdamsterdam
Hoe bedoel je mislukt? Speelt bij de nummer 11 uit de Bundesliga. Denk ook zeker niet dat je medelijden moet hebben met deze jongen.
0 0
trodat4030
Komt steeds n ander verhaal uit die gozer.. Het ene na het andere excuus..
4 -2
MrAFCA
Is denk ik een vrij prijzige en niet interessante optie als aankoop. Het is wel interessant of we iemand gaan aantrekken voor de voorste linie. Op de flanken heb je Neres, Antony en Promes als potentiële basisspelers. Als back-up heb je volgende seizoen (denk ik): Labyad, Lang, Hansen, Danilo en Unuvar. Traore en Tadic reken ik als spitsen. Als je dit lijstje zo bekijkt heb je voor de aanval eigenlijk geen aankopen nodig.

Als versterking/prioriteit zou ik liever voor een Propper of Veerman gaan.
8 0
Ozymandias
Ik denk dat als Vd Beek blijft (en Lang, Jensen, Gravenberch en Taylor nog niet klaar worden geacht) Henrique de ideale versterking voor Ajax zou zijn. Dan kan Ajax met Eiting op '6' en Vd Beek en Henrique als rechts- en linkshalf gaan spelen. Dan staan er drie spelers die zowel in de opbouw als de aanval een belangrijke rol kunnen hebben door hun goede pass- en traptechniek. Henrique zou daarbij ook de felheid toevoegen die nodig is voor een middenveld waarop Eiting op '6' staat.

Het zou ideaal zijn als Vd Beek nog een seizoen blijft. Dan hebben de bovengenoemde talenten nog een seizoen om zich tot basiswaardige spelers te ontwikkelen. Wanneer Vd Beek dan vertrekt kan Henrique naar rechtshalf verplaatsen en één van die vier op linkshalf een kans in de basis krijgen. Waarvan ik het meeste verwacht van Gravenberch doordat hij een groot voetballend vermogen aan een net zo groot atletisch vermogen koppelt.
1 -2
MrAFCA
Ken Henrique alleen van verhalen en die zijn wel positief. Maar Eiting serieus? Man wat is die slecht zeg. Iemand die op 6 staat moet ook zijn mannetje kunnen staan tegen een sterkere tegenstander en dat kan hij absoluut niet. Leuke voetballer die balletjes breed geeft, maar komt tekort vind ik.
1 -1
Ozymandias
Schöne was net zo slecht in fysieke duels en Eiting is veel beter bij balverlies in de omschakeling vooruit. Eiting is alleen kwetsbaar wanneer Ajax bij balverlies niet direct goed naar voren drukzet maar met dat middenveld en verdedigers als Blind, Veltman en Martínez achterin heeft Ajax de juiste spelers om bij balverlies direct goed druk naar voren te zetten.

In balbezit is Eiting een geweldige '6' voor Ajax. Hij heeft een geweldige pass- en traptechniek en een groot spelinzicht waardoor hij veelvuldig een middenvelder of aanvaller diep kan sturen. Daarbij heeft hij een hoge handelingssnelheid waardoor hij de opbouw kan versnellen. In de periode dat hij met Nouri en Vd Beek op het middenveld van Jong Ajax speelde kon hij (ondanks dat hij een jaar jonger is) met gemak mee op het hoge tempo waarop Nouri en Vd Beek de bal rond lieten gaan. Dat hij balletjes breed geef is onzin. Als er een aanspeelpunt voor hem ligt kiest hij daar 99 van de 100 keer voor. Ook dat werd duidelijk toen hij met Nouri en Vd Beek op het middenveld speelde. Je kan hem niet beoordelen op een aantal wedstrijden waarin hij in een rol (als linkercentrale middenvelder) speelde die totaal niet bij hem past op een middenveld wat veel te ver uit elkaar speelde.
2 -1
MrAFCA
Ik vind dat je het heel mooi verteld over Eiting, maar ik had hem het afgelopen half jaar bijna geen goede wedstrijd zien spelen. Ja in de beker tegen amateurs, verder kwam hij tekort. Met als dieptepunt de wedstrijd tegen AZ thuis. Wellicht heeft Eiting net zoals in Jong Ajax betere spelers om zich heen, maar in dit Ajax hoort hij niet thuis.
Daar komen zijn blessures nog bij overigens.
Ik denk dat we e er allebei een andere kijk op hebben, maar ik zie het niet zitten in Eiting. Ik hoop wel dat we hem verhuren en een jaar ergens anders laten spelen.
0 0
Ozymandias
Eiting kwam na een langdurige blessure in team te spelen wat tactisch totaal uit elkaar was gevallen en dan ook nog eens in een rol die (zelfs wanneer hij geheel fit en in vorm is) totaal niet bij hem past. Ik vind het juist knap dat hij onder die omstandigheden alsnog goede wedstrijden heeft gespeeld (zoals tegen PSV).

Mensen lijken te onderschatten toe moeilijk het is voor een speler om het maximale uit zichzelf te halen in een rol die niet bij hem past. Kijk bijvoorbeeld naar het teleurstellende niveau wat De Jong in de tweede seizoenshelft bij Barcelona heeft gehaald. Puur en alleen omdat hij verkeerd wordt gebruikt.

Eiting heeft niet het atletische vermogen wat nodig is om als linker- of rechtercentrale middenvelder te spelen. Hij is alleen geschikt voor de positie van '6' omdat op die positie de positionering van een speler belangrijker is dan zijn atletische vermogen en Eiting positioneel goed is.
0 0
Lazell
Hoop dat je gelijk hebt. Ragfijne voetballer, weet nog dat hij een paar x de verdediging open spleet in enkele belangrijke (v)CL wedstrijden in het successeizoen. Maar als we niet meteen goed druk zetten, en dat gebeurt elke wedstrijd wel een paar x, dan hebben we wel een probleem. Voorheen had je Frenkie, De Ligt en Tagliafico die héél veel goed maakten. Komend seizoen staan daar waarschijnlijk 3 mindere spelers.

Het wordt nog een flinke puzzel om het middenveld qua restverdediging en opbouwend vermogen op orde te krijgen. Aanvallers en aanvallende middenvelders voldoende.
0 0
Ozymandias
Als Ajax bij balverlies in de omschakeling goed drukzet zal het erg compact staan en wanneer de ruimtes klein zijn is het atletische vermogen van spelers minder belangrijk aangezien ze een minder grote ruimte hoeven te verdedigen. Hun positionering is dan van een groter belang en met spelers als Blind, Veltman en Eiting in de centrale rollen achterin staan er drie spelers die positioneel geweldig zijn. Ik denk dat Ajax met Blind en Veltman als centraal duo achterin, Eiting als '6' en Vd Beek en Henrique als halven beter zal zijn in het drukzetten dan vorig seizoen. Wanneer het drukzetten niet goed verloopt zal Ajax kwetsbaar zijn maar dat was vorig seizoen ook het geval.
0 -1
AFCA14JC
Doet Pröpper het nog steeds goed? Ik zou hem wel is bij Ajax willen zien. Prio moet echt een CM/ CVM zijn imo.
6 0
D4nny
Ik heb propper de laatste maanden geen foute bal zien geven, dus zal het wel goed doen. ;-)
0 0
Illegaal
Ja die konden we wel gebruiken en nog liever van Ginkel als die fit zou zijn.
0 -3
MrAFCA
Deed het zo goed dat zijn contract werd opgewaardeerd en ligt nu tot 2023 vast. Mocht hij meer dan 15 miljoen kosten zie ik daarom Veerman als alternatief.
Sommige mensen gaan misschien zeggen: Heeft het niveau nog niet, maar dat zeggen we van iedere speler in de subtop/middenmoot. Als je ziet met hoeveel lef hij voetbalt.. Ik zou het gokje wel durven nemen, want potentie heeft hij zeker.
2 0
Illegaal
Nee Veerman niet, die lijkt me net te licht
1 -2
MrAFCA
Echt niet mee eens. Hij vindt steeds de voetballende oplossing bij Heerenveen. Als je bij Ajax speelt gaat zijn niveau ook omhoog.
Dit is echt een middenvelder die Ajax mist.
2 0
Illegaal
Het zou kunnen.... hij kan wel voetballen en als hij nog groeit ja dan kan het maar nu is hij nog niet op dat niveau en gezien wij ook veel achter de hand hebben wat vanuit de jeugd komt moet toch oppassen met de aankopen.

Ik vind je moet zeker zijn van iemand zijn kwaliteiten en of hij wat kan toevoegen, we moeten geen breedte aankopen doen, ik vind dat je moet gaan voor jongens waarvan je ziet dat die het gaan halen... zoals Anthony bijv. of voetballers die al op een hoog niveau zitten zoals Tadic...... maar ja dan is het maar de vraag of die naar Ajax willen komen.
0 -1
Jornnn
Sinkgraven was ook fenomenaal bij Heerenveen.
0 0
Illegaal
Niet voor dit of dat maar ik vind Sinkgraven nog steeds een goede voetballer.... alleen ik vind hem geen linksback, hij hoort op het middenveld denk ik
0 0
D4nny
Helemaal mee eens.
0 0
talent020
Iemand enig idee of deze jongen meekan bij Ajax,? hij had een goede periode bij Hertha wat hem ook in beeld bracht bij Oranje, maar daarna ben ik hem een beetje uit het oog verloren, dat hij op jonge leeftijd is weggegaan is zuur, maar geen obstakel om hem nu niet te nemen eventueel,
0 0
Illegaal
Op dit moment kan hij niet mee, hij is wisselvallig
0 0
Soccerskins
Met Neres, Antony, Promes, Ünüvar, Hansen en eventueel nog Tadic zijn de vleugels bij Ajax prima bezet. Dilrosun zou niet eens in de buurt van een basisplaats komen.
5 -1
Lazell
Tadic is veel te sloom, heeft geen passeerbeweging en is té belangrijk in de spits om op de vleugel te zetten. Vraag me af hoe dicht Hansen en Unuvar tegen de basis aanzitten. Als die nog een jaartje JA moeten spelen, heb je nog maar 3 opties over. Dan zou hij wel weer interessant kunnen zijn als backup voor Promes, mocht hij niet te duur zijn. Met 1 blessure heb je al geen wissels meer over dan.
3 -1
Illegaal
Meen je dat?..... ik vind Tadic onze beste en belangrijkste aanvaller
1 -2
Lazell
Als spits, 100%. Als buitenspeler niet.
0 0
Redrum
Had gewoon naar je moeder geluisterd jongen.
5 0
DaarHoordenZijEngelenZingen
Hij is wel financieel onafhankelijk nu lijkt me. Hij heeft gewoon voor het geld gekozen ipv voor het voetbal en daarom zit hij nu op de bank in Berlijn.
0 0
Ferd
Voor de 300000ste keer: ook bij Engelse topclubs krijgen jeugdspelers geen miljoenen. De meeste opleidingen betalen slechts een fractie meer dan talenten bij Ajax krijgen
0 0