'Prestaties Dolberg kunnen Ajax miljoenen opleveren'

JesseTH, 24-05-2020 om 20:20, 13058 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens de NOS kan Ajax nog een paar miljoen euro extra overhouden aan de verkoop van Kasper Dolberg aan OGC Nice. De Deen werd verkozen tot Speler van het Jaar van de club en er zouden prestatiebonussen afgesproken zijn bij de verkoop.

Wat er precies moet gebeuren om de prestatiebonussen te activeren is niet bekend, maar de NOS schrijft dat het over een paar miljoen euro kan gaan. De prestaties van de Deen in Nice zijn tot dusver overtuigend te noemen en dat ontging de supporters niet. Zij verkozen de man van elf goals in de competitie tot de beste speler van de club in het seizoen 2019/2020.

Julien Fournier, directeur voetbalzaken bij OGC Nice, liet eerder al weten blij te zijn met de aanwezigheid van Dolberg bij de club. Fournier hoopt dan ook dat de spits besluit voor langere tijd in Frankrijk te blijven en daar maakt hij zich geen zorgen om. 'Hij wil blijven en voelt zich goed in Nice, waar alle middelen er naar zijn om te floreren', sprak hij in een eerder interview.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Yeshyeshyall
Blijft een fantastisch talent
1 0
Jariiii
Mooi om ook weer hier op AS te zien hoe geliefd hij nog altijd is en hoeveel de AJax-supporters hem gunnen. Geldt voor mij ook, ik wens Dolberg alleen maar alle goeds.
0 0
AjaxDaniel
Tweede zin is niet helemaal compleet. Hij is door Nice gekozen als beste speler van het jaar van Nice. De competitie zelf heeft geen speler van het jaar aangewezen.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Doodzonde dat het niet is gelukt bij Ajax... zij plukken nu de vruchten van de harde lessen die hij bij Ajax heeft meegemaakt.
1 0
Leviathan
Tsja 11 goals in 23 wedstrijden bij een middelmatige club uit Frankrijk. Doodzonde niet want hij komt simpelweg tekort.
0 -1
4xEC1
Zeker doodzonde. Had altijd een zwak voor hem door zijn prestaties onder Bosz maar ook door zijn voorkomen. Dat koele van hem, gewoon zijn ding doen zonder te zeuren. Jari Litmanen is onder de supporters die hem meegemaakt hebben één van de populairste Ajacieden ooit, natuurlijk door zijn prestaties maar ook door heel zijn voorkomen. Ook altijd zo koel en nooit zeurend of zeikend, gewoon en gentleman. Dolberg had ook richting zo'n status kunnen gaan..... Doodzonde
3 0
mistermiyagi
Zo zie je maar dat niet elk talent door breekt zoals je zal willen..
Ik heb nog officiële Ajax shits van hem in mijn kast.
Ik wilde een Ibrahimovic scenario voorkomen.
0 0
Sjaakvaak
Helaas is dat koele er door zijn blessures juist uitgeslopen. Hij werd onrustiger en hield op cruciale momenten in omdat hij bang was opnieuw geblesseerd te raken. Dit heeft hij ook zelf in interviews aangegeven. Fijn voor hem dat hij eindelijk het vertrouwen in zijn eigen lichaam weer terug lijkt te hebben.
1 0