'Onana ziet Ter Stegen contract bij Barça verlengen'

BartVeenstra, 22-05-2020 om 09:45, 2188 views, Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marc-André ter Stegen gaat alsnog zijn contract bij FC Barcelona verlengen. De eerste doelman van de Catalaanse topclub was lang in onderhandeling, maar volgens het Spaanse medium Sport heeft men nu alsnog een akkoord bereikt over een contractverlenging tot de zomer van 2025.

Eerder nog leek Ter Stegen een aanbieding van Barça naast zich neer te leggen. Zodoende leek André Onana lange tijd in beeld om de Duitser op te volgen als eerste keeper. Nu een contractverlenging van Ter Stegen aanstaande is, is de kans dat Onana de overstap maakt naar Barça een stuk kleiner geworden.

Met Ter Stegen als eerste keeper en Neto als tweede doelman lijkt FC Barcelona goed voorzien op het gebied van keepers. Mocht Onana alsnog de overstap naar Barça willen maken, zal hij als reserve-doelman de concurrentiestrijd met Ter Stegen aan moeten gaan. Daarbij is het wel de vraag of FC Barcelona - zeker in deze coronatijden - wil investeren in nog een keeper.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vdhaas
Bij zo'n titel zie ik het gelijk voor me dat ter stegen zijn handtekening zet terwijl onana op een afstandje staat toe te kijken
1 0
Libero
Nou, fingers crossed tot ergens in oktober, of misschien is er voor de voetbalmaffia nog een voordeeltje te behalen als die transferperiode verlengd wordt tot december...
0 0
Ajaxxxisdebeste
Onana wij zijn gek op je blijf lekker nog 2 jaar!
2 0