Verweij: 'Bayern als enige concreet voor Dest'

ThijsZwagerman, 17-05-2020 om 16:05, 1892 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, meldt dat Bayern München zich als enige club concreet voor Sergiño Dest heeft gemeld. FC Barcelona, Paris-Saint Germain en Borussia Dortmund hebben daarnaast wel geïnformeerd naar de rechtsachter.

Bayern München is al langere tijd geïnteresseerd in Dest en deed afgelopen winter ook een serieus bod op de Ajacied. Ajax was toen echter niet bereid om Dest te laten gaan, maar sindsdien is de interesse in de jongeling wel aanzienlijk toegenomen. 

Joes Blakborn, de zaakwaarnemer van Dest, liet afgelopen vrijdag nog aan Ajax Showtime weten dat Bayern München serieus geïnteresseerd is in de Ajacied. 'Bayern is inderdaad serieus geïnteresseerd, maar of het tot een vertrek komt moet worden afgewacht. Eerst moeten de clubs elkaar daarvoor vinden en zover is het nog lang niet.'

Met geïnteresseerde clubs als FC Barcelona, Paris-Saint Germain en Borussia Dortmund en Bayern München dat dus concrete belangstelling voor Dest heeft, is de kans echter wel serieus aanwezig dat Dest Ajax deze zomer zal verlaten. Volgens De Telegraaf wachten de in Dest geïnteresseerde clubs vanwege de coronacris voorlopig nog even af, alvorens zij mogelijk in actie zullen komen. 

Denk jij dat Bayern München met 0-3 wint op bezoek bij Union Berlin? Zet in en krijg 6,35 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanBiesbos
Voor 20 miljoen en meer? strik erom hoplakee weg ermee
0 0
Mikee
Blijf het nog steeds maf vinden dat clubs zo gecharmeerd zijn van deze jongen, terwijl hij nog niet eens een heel seizoen onbetwist basisspeler is geweest of een constant hoog niveau heeft gehaald.
0 0
maruda
Commercie. Amerikaan hè. Dan komen de muntjes van zijn aankoopbedrag rap terug
0 0