Zaakwaarnemers gaan ook salaris inleveren

FinnDekker, 14-05-2020 om 16:45, 2510 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Zaakwaarnemers gaan ook een deel van hun salaris inleveren. Dat is wat Rob Jansen heeft verteld aan FOX Sports. De belangenbehartigers steunen daarmee hun spelers en andere cliënten, die vanwege de coronacrisis solidair zijn richting de minderbedeelden. 

Jansen was als vertegenwoordiger aanwezig op een vergadering van de KNVB met de spelersvakbonden VVCS en ProProf en de belangenverenigingen Coaches Betaald Voetbal, Federatie van Betaald voetbal Organisaties, de Eredivisie CV en Coöperatie Eerste Divisie. 'Om de spelers te steunen in datgene wat ze in gaan leveren in het betaald voetbal', luidt de reactie van de zaakwaarnemer.

'Het gaat erom dat we allen tezamen een enorme inspanning aan het leveren zijn voor de redding van de bedrijfstak betaald voetbal. Dat geldt voor trainers, dat geldt voor directieleden en dat geldt vanzelfsprekend voor agenten. Die doen ook mee', besluit Jansen.

Denk jij dat Dilrosun scoort en Hertha BSC wint van Schreuders Hoffenheim? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
cantharel
Met zijn allen tezamen , tsjonge tsjonge wat een gebaar zeg als je in het verleden miljoenen , nee heelveel miljoenen , uit het voetbal hebt getrokken. Betaal maar met terugwerkende kracht eerst eens terug.Maar ik zie er van komen dat men van Ajax het meeste gaat verlangen toen ik hem op t v zag oreren.Zijn cluppie uit rotterdam heeft niks dus die zullen wel buiten schot blijven.
0 0
Caparzo
Wat een prachtig gebaar zeg, ik moet haast een traan wegpinken om zoveel nobelheid.
0 0
ajaxminimax
Gaat zelfs raiola salaris inleveren?
1 0
OpaVerteld
De vraag is, wordt Graiola ook vertegenwoordigd door Jansen?
Denkut niet :))
0 0
Joseph
Als er toch 1 beroepsgroep onbelangrijk is..
1 -1
Ajax4life16
Ze zijn toch heel belangrijk. Ze voegen alleen geen waarde toe, maar dat is een heel ander verhaal
0 -1
AjaxDaniel
Ze voegen juist wel waarde toe, naar de spelers. Denk je dat spelers zelf goed zijn in onderhandelen? De meeste niet hoor. Een zaakwaarnemer weet hoe je het spelletje speelt en hoe hij het beste contract voor zijn cliënt kan bereiken.

Dat er tegenwoordig een hoop louche figuren zijn is een ander verhaal. Maar die toegevoegde waarde is er zeker wel.
0 0