Tarvajärvi: 'Terugkeer Huntelaar zou fantastisch zijn'

JesseTH, 12-05-2020 om 19:30, 4201 views, Radio Catamaru |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Niklas Tarvajärvi, oud-spits van sc Heerenveen, ziet Klaas-Jan Huntelaar maar al te graag terugkeren naar zijn oude club uit Friesland. De twee speelden er in het verleden korte tijd samen, maar invloed op de keuze van Huntelaar zal Tarvajärvi niet hebben.

'Dat zou fantastisch zijn, voor zowel de supporters, de club als de jonge selectie. Maar het is nog maar afwachten', spreekt hij bij Radio Camataru. 'Ik denk dat Klaas-Jan nog wel wat keuzes heeft. Wil hij stoppen of doorgaan? En waar precies in dat geval? Ik denk dat hij op dit moment ook nog geen haast heeft met het maken van zijn keuze.'

In de tweede helft van 2005 stonden beide aanvallers onder contract in Friesland. Aldaar ontstond echter geen dusdanig nauwe band dat Tarvajärvi de goalgetter van Ajax zou kunnen verleiden tot een terugkeer. 'Of ik hem niet kan overtuigen van een terugkeer? Dat gaat helaas niet lukken', vertelt hij erover.

Eerder liet Johnny Jansen, hoofdtrainer van sc Heerenveen, al weten zeker oren te hebben naar een terugkeer van Huntelaar. 'Het moet iemand zijn waar je naartoe kunt voetballen en die een bal voor je vasthoudt', blikte hij zelfs al even vooruit op zijn eventuele rol.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxxxisdebeste
Hij is druk met klussen kwam hem tegen in de Hornbach. Lekker met rust gelaten. Wel toffe Mercedes G-Klasse.
3 0
VoorAltijdNummer14
Haha had ook niks anders van KJ verwacht. Die stoere kerel kan niet stilzitten
0 0