'Topoverleg Nederlands betaald voetbal op 14 mei'

JesseTH, 03-05-2020 om 22:45, 5661 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Naar alle waarschijnlijkheid zullen alle partijen binnen het Nederlands betaald voetbal op donderdag 14 mei bijeen komen. Zaakwaarnemer en voorzitter van Pro Agent Rob Jansen is de initiatiefnemer van het idee en er zullen dan ook andere zaken besproken worden dan de afwikkeling van de competities.

Daarentegen zal er gesproken worden over zaken die te maken hebben met de financiële gevolgen die de coronacrisis met zich meebrengt. Het Algemeen Dagblad noemt 'begrotingen, salarissen en fees'. Verplichtingen lijken er die dag niet opgelegd te kunnen worden.

Buiten de clubs in het Nederlands betaald voetbal zijn er meerdere partijen en organisaties die aan moeten schuiven op 14 mei. Pro Agent, het CBV, de FBO vertegenwoordigen respectievelijk de makelaars, trainers en clubs. ProProf en de VVCS blijven over om de spelers te vertegenwoordigen.

Het is niet zo dat de KNVB helemaal geen leidende rol heeft tijdens de bijeenkomst. Eric Gudde, directeur betaald voetbal, zal die dag immers een 'coördinerende rol' op zich nemen. Promotie en degradatie, de grootste issue die op voetbalgebied nog loopt binnen het betaald voetbal, komen niet ter sprake.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Meerkoet
Mosterd na de maaltijd .....
Ik begrijp Janssen wel, is totaal eigenbelang.
Als er clubs omvallen heeft hij minder spelers om te managen en minder transfer inkomsten etc.
0 0
trainerdv
Hoe dan? 1 groot zoom gesprek?
0 0
godlike
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/926996/-ajax-was-helemaal-de-weg-kwijt-de-dubbel-zat-er-gewoon-nog-in-voor-feyenoord-.html

Nog niet gelachen vandaag? Lees dit even.. Boskamp... man man man
2 0
Redrum
Erik Gudde zal een coordinerende rol op zich nemen.. Ok, laat maar zitten dan.
5 -1
eros
Nou,...
Probeer je fout recht te trekken.
Maak Ajax kampioen en laat er 2 promoveren. Degraderen kan je nu niet meer maken, dus zullen we, helaas, met 20 door moeten.
Volgend seizoen wel 4 degradanten!
2 -3
Van Reenen
Burgemeesters willen geen 2sterren clubs. Waarom kan je wel raden. Dan moet er voor die 2 extra wedstrijden politie etc geregeld worden. Daar hebben de burgemeesters geen n trek in, de anderhalve meter geeft nu al problemen genoeg. Of ben jij één van de gelovigen die denken dat er in september weer met publiek gespeeld gaat worden. Ik hoop het ook, maar geloof er niets van.
Misschien kan jij en velen onder jullie het zich nog herinneren dat ik begin maart al stelde dat er voor 1 juli niet meer gevoetbald zou worden. Werd ik voor uitgelachen wegens duimpjes naar beneden. Tja, het valt niet mee om de werkelijkheid onder ogen te zien. Nu dus al 2 maanden later begin van de competitie (zonder publiek?). Ik bedoel maar...?
0 0
JariJari
Wel gewoon degradanten. Dat Gudde een debiel is verandert daar niets aan. Gaan verdomme niet met 20 ploegen spelen.

Als we 20 hebben deel dan de eredivisie maar in 2 leagues op dan hebben we iig genoeg tijd.
0 -1